Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 617
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Моят ме зарадва с 6 на входното по Бел, само 3 шестици имало в класа.

# 526
По физика, химия и биология нямат входни. По математика и технологии шестици, чакам другите. Особено музика и ИИ- излишен тормоз е тази теория по тези предмети.

# 527
Нашите имаха входни и по музика, и по рисуване, по всичко. А, само по физическо не. Все още.

# 528
  • София
И при нас входни по всичко. По изобразително има 5- ца на теста. Каза, че нищо не им е преподавано досега, но входното винаги е на теория. По музика и по-малко се очаква.

# 529
Нашите по физическото всеки час някакви нормативи - това брои ли се за входно? И активно спортуващите не успяват да покрият за шест повечето. Оценки не са писани, де, само устно ги е уведомил.
При нас много бележкари има и ми се струва, че рядко пишат ниски оценки, за да си спестят драмите.

# 530
Явно е тенденция входните да са по всичко 😳
При нас не знам дали ще има допълнителни консултации по мат и бел. Ако има такъв интервал от време и училището е по- далече, може да не се прибира до вкъщи, да хапне нещо навън и да отмори.
А нормативите по физическо са пословични от години- нямат постигане.

# 531
Постигане съм чувала, че имат, примерно от деца, които тичат по цял ден навън и имат проблеми с постигане на прилична оценка по други предмети Wink

# 532
Имам питане встрани от обучението.
Преди време обсъждахме Family Link и останах с впечатление, че след навършване на 13г. спира да "действа" - каквото и да значи това. С какво го заменихте? След месец предстои да ги навърши и искам да съм подготвена 😆 Едно време бях прилежен ученик 🤭

# 533
  • София
Няма такова нещо.
Действа си.

# 534
При моя син действа само да му прибера телефона. Играе си с настройките тайно. При мен дава 9 мин, а реално бил 6 часа в тубата

# 535
Spensa, хакерче си имаш, а? 😃

# 536
В момента така ме е ядосал, че ..

# 537
Споко, моята току-що се сети, че за утре трябва да прави проект по биология, и да попълва 3 урока в уч.тетр. по география, и да оцвети три контурни карти. Сега се пазари с мен кое да Не прави. Ама не е познала.

# 538
И моя някак рови в настройките на фемили линка..... Не мога да хвана как точно, ама нон стоп се разправяме.

# 539
И моя някак рови в настройките на фемили линка..... Не мога да хвана как точно, ама нон стоп се разправяме.

Знае паролата най-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт