Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 511
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
В нашето училище ще си учат нормално утре. Току-що дойде съобщението. Моята беше супер недоволна

В София ли сте? Заповедта е за всички училища в София.

# 46
  • София
И какво ще правят половин ден в училище, без да учат? Поне да ги пуснат да си ходят, но не ми се вярва.

# 47
И какво ще правят половин ден в училище, без да учат? Поне да ги пуснат да си ходят, но не ми се вярва.

Simple Smile Ще присъстват Simple Smile

# 48
  • София
Щели да играят някакви игри - 8 - 17.00 , струва ми се абсурдно, до 17 - може би се отнася за началните класове, не могат да ги пуснат без родители, а нашите 7 клас надявам се да ги пуснат бързо, трябва да подвързваме учебници. Учебниците са нови, повечето на изд. Клет, /преди бяха повечето на Просвета, /тежки, лъскави страници.

# 49
  • В Космоса
От 7:30 до 9:30 ч. първо в стая, после на двора. И кому е нужно това!? Или да учат, или да си стоят вкъщи... Нали днес висяха в двора...

# 50
В нашето училище ще си учат нормално утре. Току-що дойде съобщението. Моята беше супер недоволна

В София ли сте? Заповедта е за всички училища в София.
В София сме. Но нашата любима директорка, да се слави вечно името и, обясни в писмото, че училището било голямо и не можели за толкова кратко да организират други занимания.

# 51
За мен лично е по-добре да учат, де, че ще е един загубен в нищоправене ден, но не мисля, че директорката има право да разпореди еднолично. Ще отнесе някоя глоба.....

# 52
Тя тази наша директорка много неща няма право да прави, но си ги прави. Основно се занимава с тормоз над свестните учители, гоненето им и наемане на тяхно място на хора с очевидни диагнози, които не бива да се доближават до деца. Но, спирам, още една година ни остава.

# 53
Е , на едно квартално училище ,пък са обявили ,че е не само неучебен, но и неприсъствен ден....сигурно бая родители ,от начален етап я споменават , докато се чудят какво да ги правят още един ден малките Wink
Иначе моят е доволен , че ще е само до обяд Wink

# 54
  • София
Няма време да се организира извеждане на учениците извън училище, директорът на НПМГ обяснява много добре, коя наредба и т.н., не могат да се спазят сроковете, а кметът как е сети да издаде заповед в 16 ч. днес, днес ли е видял календара и разбрал, че утре е Ден на София?!

# 55
Това е едно от най-безумните неща, които са се случвали скоро. Ама далеч не единственото... Дейност ли отчита, що ли...?

# 56
Мда, кмета и той реши да дообърка объркания и без това т.нар. учебен процес. От небето пада този наш кмет явно и забравил как изглежда едно училище с над хиляда ученици

# 57
Да е здрава и успешна новта учебна година!
Догодина всяко дете да прекрачи прага на мечтаното училище!!!

Скрит текст:
Бясна съм е меко казано, за фарса и хаоса , който г-н Кмета спретна за началото на учебната година!
Не стига, че дни наред се пазарува и подготвя всяко семейство за предстоящия ден, не стига, че след началото на учебната година, по традиция висим по книжарниците за подвързии - ами, нека ни в 16:30 да започне тая лудица с "има училище, няма училище".
Този човек календар няма ли??? Часовник няма ли??? Така ли се спускат заповеди в края на и без друго мега напрегнатия ден!
В училището на малката НЯМА да се учи и НЯМА да приемат децата! При каката ще има някаква организация.
Кому е нужен тоя стрес.

# 58
  • Sofia
Чукнали са се по главите в общината - "Ама то утре е празникът на София, трябва да направим нещо!" и бам - без мисъл и идея просто са решили да е неучебен ден. А като се взима някакво решение, струва ми се, че е най-удачно да се запита човек каква идея стои зад него и какъв резултат очаква да има от това действие.

# 59
  • Пловдив
Аз си мисля, че го е пуснал в последния момент, за да не прецака първия учебен ден. Я си помислете колко родители и деца ще се изкушат да не се прибират от почивки и морета за 16сти, а чак за 18сти, ако се знаеше от по-рано Wink

Общи условия

Активация на акаунт