Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 613
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Бих искала да помоля, ако някой разполага с книгите за учителя по български език и литература за 7. клас във вариант за разпечатване, да ми прати на имейл ksati@mail.bg Булвест 2000, комбинираните с учебника, които са. Мерси предварително!

# 196
Относно енергийните напитки, почерпих една дъщеря ми за 1 юни. Не и хареса, дори не я изпи. Демонстративно я изля. Говорила съм много, искрено се надявам да продължава да не и харесва. Какъвто и алкохол да пия винаги предлагам да пробва. Засега винаги след това ме пита: "Как можеш да пиеш тази гадост?" Wink
Тази седмица преговарят, др седмици имат всеки ден входни

# 197
Ще имат ли входни по биология, физика и химия?
Нашите няма да имат засега по физика. Химичката и биоложката мълчат енигматично. За сметка на това имаме една луда по география, която щяла да им дава във входното и въпроси от пети клас

# 198
  • Sofia
Нашето дете ще има входни по химия, май и по биология, не помня, за физика не знам, не са имали заради вторника, а и учителката не видяхме на родителската среща. По химия преговорът ще бъде като преподаване наново на информацията от миналата година, явно тогава са имали някакви химически уроци, аз не съм в час. Simple Smile

Енергийни напитки не пие, напоследък пие студен чай и понякога Фанта, но най-предпочита вода и ягодово/какаово мляко.

# 199
  • Бургас
Моя каза,че няма да имат входни по тези предмети.
Дано е разбрал правилно.

# 200
Докато забележа, че не ми излизат известия от шестокласните, вие сте изписали вече две седмокласни теми Flushed

Моят хубостник не е фен на енергийни,  освен ако не броим шоколадовото мляко.

При нас входно по биология няма да има. По физика и химия с новите преподаватели ще имат за първи път чак по-другата седмица, освен ако не сменят програмата.

# 201
И при нас няма да има входни по тези предмети.

# 202
Аз да ви питам, че днес имахме спор - преразказът на НВОто се чете веднъж и после се дава на децата за 15 мин, така ли? И в тези 15 мин те само четат, без да записват?
Мислех, че се чете 2 пъти и това е, но явно съм в грешка...

# 203
Чете се веднъж от друг човек. После 15 мин. те си четат без записки. Може да успеят веднъж, два, три пъти да го прочетат. Текстът се взема и те почват да пишат 75 мин. Това е.

# 204
Сигурно ли е,че първото четене не влиза в 90те мин?

# 205
Като излезе официално от МОН, тогава ще е сигурно.

# 206
  • София
Сигурно ли е,че първото четене не влиза в 90те мин?
Поне досега никога не е влизало.

# 207
Преразказът се пуска на касетофон, лаптоп или др. Записът се изпраща от МОН. Времето за работа започва да се отчита след като приключи записът. 15 минути децата четат текста, но нямат право да си водят записки. По време на записа също нямат право на записки.
Поне досега така е било. За тази година ще видим.

# 208
  • София
Не би трябвало, защото не са учили тези предмети. Ако има входни, те са за да се ориентират учителите. Не би трябвало да се взимат предвид оценки, но да ти кажа, очаквам всичко 🙂

# 209
Не би трябвало, защото не са учили тези предмети. Ако има входни, те са за да се ориентират учителите. Не би трябвало да се взимат предвид оценки, но да ти кажа, очаквам всичко 🙂

По биология даже имат дата вече. По рисуване са им обещали 2ки на входното контролно...
И аз смятам, че входното ниво не трябва да се смята средноаритметично, но всички така правят.

Общи условия

Активация на акаунт