Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 602
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
А коя парола? На моя телефон или на фемили линка? Всъщност аз не се сещам коя е на фемили линка паролата....

# 541
Не спира да "действа", но им излиза опция, с която могат да го спрат/заобиколят.
Решението може да бъде да се промени възрастта на детето в акаунта, с който е регистрирано.

# 542
А коя парола? На моя телефон или на фемили линка? Всъщност аз не се сещам коя е на фемили линка паролата....
И с двете може. Моят си слага в настройките на самия итюб безкрайност. Поне така мисля.

# 543
Със сигурност нещо успява да промени, ама не мога да го хвана как точно. Не се сещам за парола на фемили линка, ама трябва да поразровя.
Както са заключени половината приложения, изведнъж "се отключват".....подозирам не сами, въпреки че той отрича да прави нещо.

# 544
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пробвайте life360.

# 545
Най лесно работи фемили линка като се оставят телефоните в спалянта на родителите 😂😂 след тяхното прибиране вечер, чак до тръгване на училище. Безотказно е

# 546
  • Варна
Вече от седмица и нещо съм и прибрала телефона. Толкова ми е ядосана, че само се тръшка и съска. Опитвам се да я мотивирам да учи, засега безуспешно. Изкара първата тройка в живота си - по химия. Не се впечатли особено.
Кога лягат вечер вашите деца? Научи се лятото да стои през нощта и да спи денем и сега продължава. Спи 2-3 часа. Не помага нито скандали, нито кандърми.

# 547
  • София
Телефон/техника вече не ограничавам. Иначе и той лятото се научи да ляга късно, но сега видя, че няма да издържи дълго само с няколко часа сън и сам започна да ляга по-рано. Защото и събота, и неделя не го оставям да спи до много късно. Така че неволята го принуди да ляга по-рано.

# 548
Програмата фемили линк е пълна с бъгове и като цяло не работи добре, поне при мен. След като изтече лимита и телефона се заключи е достатъчно детето да цъкне в някое приложение и той се отключва. После аз заключвам ръчно, блокирам приложения, но пак ги отваря. Моята нищо не разбира нито от телефони, нито от компютри, и въпреки това успява да цъка над разрешеното време. Настройките за неактивност също не работят добре. Профилът и е настроен на по-малка възраст, има пароли, които не знае, и пак е борба.
Според мен, просто е необходимо да се инсталира платено приложение, но все нямам време.
Но въпреки това успяхме да намалим времето до два часа на ден, три през почивните дни, с война, eжедневна разправия, кандърми, обяснения, примери. В крайна сметка, не се ли убедят сами, че безкрайният интернет им вреди, няма оправия. Също така махнах компютъра, лаптопа и телевизора, защото като сподели екрана и фамилия линк не отчиташе, не знам защо.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 11:01 от Априлски душ

# 549
  • София
Тази седмица при нас отсъстват учителите по БЕЛ и математика, моята се обади много щастлива, не са им прибрали телефоните, имат час "по телефони", литература имат само понеделник, пак изпускат, никакво произведение не са взели все още, да не говорим писане на тези, добре че е школата.

# 550
  • София
Добре де, не мога да разбера как правят програмите! Ясно е, че редовно се пропускат понеделниците (празници, избори...). Защо слагат така часовете. Нашите миналата година имаха блок ЧП в понеделник - изпуснаха сума часове така.

# 551
На FamilyLink освен, че съм сложила настройка кога се отключва (7:00) и кога се заключва (21:30) + лимит на ден (1,5ч) , съм сложила индивидуален лимит на всяко приложение.
Има обаче някакви врътки - например да е минал 1.5ч за деня, но на Вайбър да има оставащи 10 мин и да може да ги ползва. Това пак се понася, не стават грандиозни часове да седи на телефона.

# 552
1 час 34 мин е играл, а пише, че само 5 мин е ползвал.

# 553
Трябва да влезеш в приложенията и ако играта му е без лимит, тогава не отчита към времето. А ако споделя екран и играе на компютър през телефона, също не отчита. Така поне беше при мен

# 554
Да и този без лимит, той си го задава от неговия си телефон.

Общи условия

Активация на акаунт