Предаване преди обед бтв

• 18 416
  • 360
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ако няма млад дубаец, после ще трябва и да обясни къде е изчезнал и защо не се е осъществил бракът с него.

# 316
Ако няма млад дубаец, после ще трябва и да обясни къде е изчезнал и защо не се е осъществил бракът с него.

Винаги може да каже, че въпреки нейните възражения, упорито са я ухажвали още десетки други млади и богати дубайци, така че първият дубаец се е оттеглил, наранен от ревност и потиснат от успехите на такава интелигентна, красива и извисена жена. Тежка е короната!

Апропо, да знаете в някакъв развъдник ли ги отглеждат всички тези млади, богати дубайци, пламенно преследващи българки с диамантените си пръстени? За една преателка питам...

# 317
  • София
Трябва да питаме Шерминатора от "Ергенът"...

# 318
Ха дано я вземе и да не я връща!

# 319
Тази седмица пак ли отсъства Венета?

# 320
  • София
Тази седмица пак ли отсъства Венета?

До 15 била в болничен.

# 321
Тежък вирус я е на легнал... Ако се върне сигурно ще посвети цяло предаване на това колко била зле... Бля бля

# 322
Явно търсят начин да я разкарат без да плащат огромните неустойки и се опитват да ѝ замажат очите с някоя рубрика. Тя не е съгласна и затова е в болничен. Просто се опитват да се надцакат.
Любопитно ми е какво ще стане, но не вярвам Венета да спечели.

# 323
Явно търсят начин да я разкарат без да плащат огромните неустойки и се опитват да ѝ замажат очите с някоя рубрика. Тя не е съгласна и затова е в болничен. Просто се опитват да се надцакат.
Любопитно ми е какво ще стане, но не вярвам Венета да спечели.
А дано сте права. Да не се връща никога.

# 324
# 325
Олеее, не не се връщай!
Дори и болна да ходела на работа, незаменима е... Кой я лъже така или тя сама си го казва

# 326
Няма я и днес! Юхууу!

# 327
# 328
  • София
И аз това идвах да кажа, явно навсякъде вече гърми тази новина, ами не ставаше за това предаване - опитаха ама то със стари .. нов бардак не става. Беше ясно, че просто няма да се получи.

Ето тука имат също инфо, излязоха ми от една страница във фейса:

https://www.7kefa.com/%d1%81%d0%bb%d1%83%d1%87%d0%b8-%d1%81%d0%b … b8-%d1%81-%d0%b2/

Трябва за мен коренно да се промени това предаване, ако искат да хванат зрителски интерес и да го задържат.

Гала също не става за гледане, ако трябва да сме честни, не знам изобщо как държи рейтинг някакъв.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:22 от Stoyanova.A

# 329
Изгониха Венета . Сега ще видим кой ке води . Хубаво че така стана. Тя направо се подигра с предаването в което работят истински професионалисти.

Общи условия

Активация на акаунт