Предаване преди обед бтв

• 18 416
  • 360
  •   1
Отговори
# 330
Ехее. Оправихте ми настроението с тази новина за напускането на Венета. Явно четат коментарите ни. Знаят, че ако не бяха изгонили Райкова, "Преди обед" щеше да фалира.

# 331
  • Пловдив
И сега кой, Къци ли?

# 332
Не се знае може Дочев и Оля въпреки че съм против Оля.

# 333
Не се знае може Дочев и Оля въпреки че съм против Оля.
По-добре те, отколкото Венета. И аз не харесвам Оля. Според мен Дочев е временно водещ. Той не иска всеки ден да бъде пред камерите. Той има друг живот. Харесва да пътува из различни държави. Не може да седи на едно място.

# 334
Сигурно не са чак толкоз големи заплатите им . В днешно време може да изкарват повече пари с по малко работа . Пък и си е уморително да ставаш в 5 всеки ден . Ще намерят има и други дето се справят даже може и редакторите  да са водещи.

# 335
Той и Сашо Кадиев пътува, ама години водеше предаването. И освен него я "България търси талант", я нещо друго. Освен работата в театъра. Въпрос на желание. Като не иска, да се отказва. Но това предаване дава популярност. Не всеки знаеше Дочев, преди да се появи в "Преди обед".

# 336
  • София
Някое ново и интересно лице, което е разчупено - кардинална промяна на студио, на гости, на подход към зрителя и така може да се върне рейтинг и да се получат нещата.

За водещи могат да пробват - всяка седмица през някакво време различни и да следят мнението на хората и интереса.. и така ще се усетят.

# 337
  • София
Аз се чудя... НАТФИЗ с драматично актьорство годишно завършват... не знам колко, но поне 20 души. И това е всяка година. В същото време от години гледаме едни и същи муцуни навсякъде - не само в предаванията, но и в сериалите и филмите. Как пък не се пръкнаха няколко нови?
Ще ме прощава Сашо Кадиев, ама имам чувството, че ютията да си пусна, и оттам ще изскочи.

# 338
Но защо все актьори трябва да са водещи ? Няма  ли журналисти то те са окупирали  телевизията и вярно все едни и същи . Има театри там да се изявяват за това са актьори. Мен Сашо ме дразни вече. Лигава работа . Мъж на 40  години  като инфантилен се държи .

# 339
Да вземат направо първия Ерген Виктор Стоянов. Wink
А за жена ко-водещ може пък да изпробват Надежда от сезона с Алек.

Маги от същия сезон има опит пред камера, но може би ще продължи да води "Диви и красиви" и догодина.

# 340
Ирина Тенчева да сложат.

# 341
# 342
  • Пловдив
В другата тема двете са с кодови имена стрина Ирина и тета Венета.

# 343
Екстра. Продължавам да не проумявам на какво са разчитали с тета Венета, малоумни ли са?
И Сашо инфантила, и Дочев ги направи известни Деси. Сашо се излага вече с държанието си на седмокласник. С майка му са навсякъде - тя изперкала, той недорасъл.

# 344
  • някъде другаде
Не знам кой ще е , но добре , че махнаха Венета.

Общи условия

Активация на акаунт