Предаване преди обед бтв

• 18 409
  • 360
  •   1
Отговори
Искам да изкажа мнението си за предаването по бтв преди обед
Не е лошо има интересни теми , само водещата Франческа не ми допада .Тя не знае да приказва български обърква се иначе е красива..Зейнеб има опит държи се много мило личи си че харесва това което прави.  Но тази Франческа просто не знам явно поредното връзкарство .Да си ходи да танцува.

# 1
  • Пловдив
А какъв език знае Франческа, ако не български?
Защото "български" не е само начинът, по който лично ние говорим или смятаме, че трябва да се говори.

# 2
  • София
Преди промените го гледах, ако случайно остана хоумофис, и ми беше приятно.
В момента не мога да изтърпя и три минути.

# 3
Предишният сезон го гледах и ли беше интересно,но новите три водещи направо не мога да ги понасям!
 Лигави,изкуствени,подмазват се на всеки само и само да се харесат...
А тази франческа е най- неприятна!

# 4
Ужасно развалиха хубавото предаване. По какъв критерий са ги избрали? Зейнеб така упоително и упорито мека, че моментално превключвам на друг канал. Ще кажемЕ, ще видимЕ...Ами това се учи в 7 клас! Най- малкото изискване за водещ е правоговор. Франческа, която дълго не е живяла в България, говори по-правилно.
Трите, взети заедно, не правят една Деси Стоянова.

# 5
Ужасно развалиха хубавото предаване. По какъв критерий са ги избрали? Зейнеб така упоително и упорито мека, че моментално превключвам на друг канал. Ще кажемЕ, ще видимЕ...Ами това се учи в 7 клас! Най- малкото изискване за водещ е правоговор. Франческа, която дълго не е живяла в България, говори по-правилно.
Трите, взети заедно, не правят една Деси Стоянова.
Напълно съм съгласна!

# 6
Развалиха хубавото предаване.. не знам откъде и защо ги изкопаха тия 3 госпожи.. По-добре да ги разкарат и да оставят само господина да води.

# 7
Зейнебчето говори нонстоп за децата си, очевидно само в това й е главата и не може да се абстрахира, че е водеща и зрителите не ги вълнуват нейните деца, кое се наакало, кое повърнало и как нощем не можела да спи.. Това се случва на всяка майка, не знам защо ни занимава всички с това.

@Stefanova77, докато още не са изтекли 24 часа от пускането на темата, моля редактирайте и заглавието (защото е неграмотно и мърляво написано) и първия пост. Така ли се оформя тема?
Съжалявам, че го казвам, ама...отворете другите теми да видите как изглеждат първите постове. Да се бяхте постарали малко, като пускате нова тема...

# 8
Много са негативните отзиви за новите водещи. За съжаление нямат професионализма на Деси Стоянова, определено им липсват изразни средства, както и дълбочина на разсъжденията.
Самите теми в предаването станаха много повърхностни и с нищо не те обогатяват.
Зейнеб, освен изказа си, непрестанно си пипа косата и говори за децата си.
Франческа също има неприятен изказ и определено обича да говори за себе си, за някакви лични случки и преживявания с които изтъква статуса си на много успяла и щастлива жена - колко пътува, колко й помага съпруга и, в какви хотели отсяда и т.н......пак неща от които зрителите изобщо не се интересуват.
Пълна скръб са. Четири години, по време на първата си бременност, прекарвах целите си сутрини с Преди обед. Чаках ги с нетърпение, обогатяваха денят ми с интересни теми, дори са ме разплаквали и от тъга, и от смях.
Сега в 9:30 сменям канала, като се надявам всички да го правят, за да им падне ужасно рейтинга.

# 9
На мен ми харесва Оля.  Но прегракналата лигла Зейнеп и Франциска, дето говорят една връз друга.. и онази нежна душа Петър Дочев, с шалчето, чашката чай и крак връз крак позата... мерси.
Гледат от "На кафе", където говорят по 5-6 души едновременно. Та и те така. Ужасен кокошарник!

Деси никой няма да я стигне.

# 10
Гледах го най-редовно, когато го водеше Деси Стоянова. За съжаление, откакто напусна, стана много зле. Абсолютен кокошарник.

# 11
Преди когато водеше Сашо Кадиев си муслех,че на моменти е доста лигав,но сега направо ..... няма описанив

# 12
Да се надяваме, че както бързо свалиха от ефир Банда Банда, така ще свалят и тези недоразумения /като водещи/. Всяка в своята област вероятно е много добра, но за това предаване - не. Всъщност каква е Зейнеб като образование и къде/освен при Гала/ се е подвизавала и като каква?

# 13
Да се надяваме, че както бързо свалиха от ефир Банда Банда, така ще свалят и тези недоразумения /като водещи/. Всяка в своята област вероятно е много добра, но за това предаване - не. Всъщност каква е Зейнеб като образование и къде/освен при Гала/ се е подвизавала и като каква?
Участваше в Биг Брадър 1 през 2004 г.   После имаше някаква рубрика при Гала. Мисля, че за кратко имаше и предаване по БТВ, което скоропостижно го спряха. Дали заради нисък рейтинг или заради поредното майчинство... те си знаят.

# 14
Прочетох публикацията на Кеворкян "Милостиво за водещите". Без да визира някого конкретно, мисля че се е "вдъхновил" от предаването.

Общи условия

Активация на акаунт