Предаване преди обед бтв

• 18 416
  • 360
  •   1
Отговори
# 30
Деси беше класа още ми липсва и коментаторите също.
Онова чудо Оля много ме дразни, като на пазара се държи, простее ми и това е.

# 31
Зейнеб била пред напускане, потресена от хейта по нейн адрес, хахаха.
Според тази статия на жълтурите.

# 32
  • Пловдив
Къде ще я вземат, като напусне?

# 33
То от статията става ясно, че няма нищо общо със заглавието. Само железният договор я задържал там. Иначе искала да напусне, след като разбрала за "народната любов" в социалните мрежи.

# 34
  • София
Най-вероятно пак ще се нацеди някъде.
Удивена съм как жени като нея, Рая Пеева, ей тая Франциска Патка-ла и тем подобни винаги успяват да се вредят.

# 35
На  мен тази Франциска определено продължава да не ми харесва .Държи се не адекватно.Няма изказ никаква интелигентност.Може ли това да не се вижда все пак това е бтв.Зейнеб ми харесва определено Петър също. Имат поведение интелигентни са .По добре те да останат.

# 36
  • София
Е, нормално - танцьорка. Не е за това.

# 37
За мен Петър е голям лигльо / льольо и на моменти яко преиграва. Иначе е хубав мъж и след ледената баня, Франциска го погушка малко повече от необходимото.  Дано Томаш не е ревнив.

# 38
Не ми харесва предаването изобщо. Най-много не ми харесва Оля. После е Зейнеб. Гласът й е много дразнещ. Мъча се да гледам това предаване, но това е, не мога. "На Кафе" ми харесва повече.

# 39
Оля е нелицеприятна, на Зейнеб гласът е отвратителен , а Франческа си има  и от двете по много. За Петърчо нищо не остана

# 40
То само да ѝ е гласът на Зейнеб! Престанах да гледам предаването заради нейното диалектно мекане, което много ме дразни. Ще видимЕ, ще решимЕ... Щом си водещ, поне говори правилно.

# 41
  • София
И това непрекъснато натякване каква майка-героиня е...

# 42
И това непрекъснато натякване каква майка-героиня е...
Да само тя е майка Wink

# 43
За мен Петър е голям лигльо / льольо и на моменти яко преиграва. Иначе е хубав мъж и след ледената баня,
Точно Льоло е правилната дума Wink И като видя мъже, които нонстоп стоят крак връз крак (па и с шалче на врата) и чайче/кафенце в ръка с особена чупка.. вече си имам едно наум. Grinning
А и продуцентът така го е нагласил сега, че да е с 3 жени и да си клюкат "по женски". Нелепо!

Другото, което ме дразнеше още докато беше с Деси, нонстоп говореше за себе си. И като се коментират разни случки, казваше "а пък аз ...". И да, само той е пътувал, само той е видял свят, само той има преживелици, ние стоим вкъщи като саксии. И само Зейнеп е майка, да Grinning

Оля не ме дразни засега. И да, фен съм на Деси и на първата водеща Елена Розберг.

# 44
Деси и Сашо бяха хубава двойка.Така не можах да харесам Петър. Симпатичен е, но не става за водещ.

Общи условия

Активация на акаунт