Моля се да няма разхождащи се кучета, защото миналата година уплашиха не малко деца, а едно дори беше нахапано. При нас не са бездомни, а на безхаберни стопани.

иначе съм абсолютен фен на чистата храна с ясно съдържание. Никога не ме било срам да си нося кутии, не мисля че и момата я е било. Вчера забравих да попитам на родитеската за внасянето на храна от вън, но после наборката ми разясни, че не е желателно манджи, които миришат да се внасят, но иначе можело.
При моя мъж това беше лекарството. Той минаваше на съседен тротоар като видеше бездомно куче. Дори най-старото, мързеливо и спящо да беше. Малката ми има белег на челото, заради неговата паника. Веднъж, след градина, я беше задърпал при вида на бездомно куче, а тя се изплъзнала и си паднала на челото. От както си взехме куче и я водим на поляна да играе с другите, всякакви размери, ела го виж! Ходи да ги дали, радва им се, а те са му до кръста някои. В интерес на истината, като тийнейджърка и мен ме е захапвало домашно куче. Ей така както си седеше до крака ми на каишка, без причина.