Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 284
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
Мама Ру, Бебчо, бързо оздравяване на децата ! Вчера точно една позната ми разказва за нейното дете, след изкаран вирус започват болки в мускулите, слабост, отпадналост, направили са всички изследвания- нищо, накрая отшумяло само. То и вирусите вече не са това, което бяха
А моето дете вече има 8! Оценки по английски.

# 751
  • София
sissil, поздравления за детето! Да му е на късмет в НПМГ Flowers Four Leaf Clover

Благодаря за хубавите пожелания, момичета! Flowers Hibiscus Дано и при нас е нещо, което е резултат от новите вируси и отшуми бързо!
Наборът не се записа за театъра, нещо не доразбрал, сега съжалява.
Plami80, много оценки, съоткачалке, много дейна е  вашата учителка по английски Hug

# 752
Добро утро. Снощи късно успях да вляза в дневника - отсъствията са извинени по нощите, а оценки още няма. Чакаме първите оценки от входно ниво. Но и до сега моите деца не са имали такова количество оценки като някои наборчета. 8 оценки по английски за две седмици не са ли доста? То вярно, че са с 18 часа седмично език в езиковите гимназии, ама все пак, едва ли не всеки ден е изпитвано това дете.
Бебчо, здраве и на твоето дете.
Момичета, благодаря за пожеланията.

# 753
Навремето в езиковата не помня оценки в подготве, но тогава имаше устен и писмен изпит накрая, и това оставаше като финална оценка.

# 754
Ами много са, всеки ден правят диктовки на думите, упражнения някакви на листчета. Той даже в началото си мислеше, че както по математика- три листчета- една оценка. Ама не, на всяко пишат. На мен не ми пречи, а той даже и се радва, защото то на тези елементарни за тях неща естествено има шестици и е много доволен Laughing

# 755
Някой искаше да си говорим за мъже и вино. Или в обратен ред беше...

# 756
Моето бележкарче трудно приема оценки различни от 5 и 6, и това че първият срок евентуално няма да е като в старото училище.
Тази седмица са им входните по БЕЛ и математика, да видим. С три оценки е по АЕ, засега.

# 757
Заповядайте в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт