Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 766
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Мама Ру и Бебчо, да оздравяват и се възстановят бързо децата!
 В момента има много ковид. И не при всеки е с хрема, кашлица, t.

# 736
Да се оправят децата!

# 737
Бързо оздравяване на всички!
Има много отвратителен вирус- хрема, температура и болки във всички мускули, че даже и корените на косата.

# 738
Момичета, нечие дете да е първа година на НЕИСПУО, че нещо не мога да се оправя с дневника?

# 739
  • при моите любими
Момичета не мога да ви изчета. Избягах аз малко до Испания по женски, но след малко се качвам на самолета за връщане и обратно в действителността. Ще наваксам тези дни да ви изчета. Да оздравяват болничките.

# 740
За свободното място в НПМГ има 16 кандидати и са приели дете с 478.75 бал. Дано е някое форумско и да се похвали Simple Smile
Благодаря ти от все сърце, че пусна за мястото тук на 26ти - аз го видях и пратих на моята приятелка. Нейното детенце е прието!
С нея сме приятелки и съученички от гимназията, сега децата ни да не казвам колко години по-късно ще учат в една гимназия!
Ще се махне от частно училище в което не мисля, че друго дете ще се запише на нейното място. Така че поне засега въртележката ще спре.
Много се радвам на тези новини! Да му е на късмет на детето Hug

Beb4o, дано са добри резултатите! Не съм лекар, но това ми прилича на ревматоиден артрит, който се отключва след прекарана вирусна инфекция. Дъщеря ми имаше такъв след една ангина, но отшумя бързо. Много се бяхме уплашили. Да споделиш какво казват лекарите...

# 741
Стискам палци изследванията на децата да са добри!
Относно клубовете - моят ще се записва на футбол. Питах го за другите - не ще.
И той сам си пътува до училище. След като веднъж баща му го кара по спешност, за да не закъснее, вече излиза по-рано. Simple Smile

# 742
  • София
Момичета, нечие дете да е първа година на НЕИСПУО, че нещо не мога да се оправя с дневника?
Сега на РС разбрах, че новото училище ползва НЕИСПУО. Необходимите мон-ски профили не са споделяни в нашето старо училище. И много родители се обадиха ( бяхме всички родители на осмокласници), че нищо не знаят.
Аз поне ще пиша на миналогодишната класна и ще питам дали може да даде така информация.
Ще ни дадат кодове за достъп, но ставало бавно.

Учителите, които бяха там, ми харесаха. И май-май мъжете са повече от дамите.

Директорката се извини, че две деца не били получили учебници. Били заявили 4*24 комплекта. Но има записани тризнаци, като двама са записани надпланово. И това ми хареса - не са раздувани паралелките.

Бебчо, Мама Ру, дано бързият растеж да е причината. И да няма сериозни проблеми.

# 743
Mama Ru, да се оправи бързо детето и да не е нищо сериозно. За момчето на Бебчо също чакам добри новини!

# 744
  • Пловдив
Бебчо, Мама Ру, надявам се, децата да са добре и да е някакво временно неразположение!

Наборът има оценка само от входното ниво по английски и две похвали. Правили са и по мат и БЕЛ входни и тръпна в очакване Stuck Out Tongue Winking Eye
Тази вечер разбрах, че си лягал след 1:30-2 Scream Не знам до кога, ще издържи на това темпо, но си мълча - докато сам не достигне до изводите, че недостатъчното сън влияе пряко на концентрацията, няма смисъл, да му "набивам канчето".
Оказа се, че ще учим еднакви дисциплини с него Joy Ще видим кой, на кого ще помага Joy

# 745
Вес, питах, защото тази вечер класната ми прати кода за родител и профила на детето. Аз ползвам НЕИСПУО като учител, регистрацията като родител я завърших тази вечер като въведох кода, който ми прати класната, но не мога да избера училище от падащото меню, за да получа достъп до дневника. Когато задам "Дневници" ми дава:

Чудех се някой родител дали е успял, че да не занимавам утре колегите, времето ми е кът тези дни.
И още нещо - вчера уж ми пуснаха бележка за отсъствията, но в системата си стоят неизвинени - бележката я няма. Днес е 1 октомври, трябва да се подават справки. Не, че ми е фатално, но не е добре да седят така. Миналата година нямах такова забавяне  на Школо.
Благодаря за пожеланията. Дано да се открие причината за ниското кръвно.

# 746
Сега на РС разбрах, че новото училище ползва НЕИСПУО. Необходимите мон-ски профили не са споделяни в нашето старо училище. И много родители се обадиха ( бяхме всички родители на осмокласници), че нищо не знаят.
Аз поне ще пиша на миналогодишната класна и ще питам дали може да даде така информация.
Ще ни дадат кодове за достъп, но ставало бавно.

Учителите, които бяха там, ми харесаха. И май-май мъжете са повече от дамите.

Директорката се извини, че две деца не били получили учебници. Били заявили 4*24 комплекта. Но има записани тризнаци, като двама са записани надпланово. И това ми хареса - не са раздувани паралелките.

Бебчо, Мама Ру, дано бързият растеж да е причината. И да няма сериозни проблеми.

Като казаха за НЕИСПУО и ми се дорева 😭 надявах се на Школо, ама няма.
Останах с доста добро впечатление от преподавателите. Дупе да им е яко на децата.
sisill Поздравления! Да му е на късмет на детето!

Болните да оздравяват !

# 747
А ние сме се захванали с график на "осмокалсен театрален календар" с обучителна цел.... Поне да бъдат видени и като цялостна постановка някои от изучаваните произведения, защото те са си тежка литературна артилерия Simple Smile

Та сега дебна за "Хамлет" някъде да се появи, чудим се дали ще има пак "Антигона", а от темата за театъра се вдъхнових за "Дон Кихот" този четвъртък.

Да се възстановяват децата, без повече здравословни тревоги!

ПП. Учителката по БЕЛ (тъй като е нова за набора) ми е някаква енигма, младичка, дано и оттам нещо да се появи като театрална инициатива.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 00:13 от Итео8

# 748
  • София
Класната на набора, която е по БЕЛ, ще ги води на театър. Днес са събирали пари за билетите. Тези дни съм планирала да гледаме с него "Троя".

# 749
  • Sofia
sisill, поздравления за приятелското детенце! Много щастливи години в НПМГ му пожелавам!
Стискам палци за бързо оздравяване на болните. И при нас има отсъстващи ученици Sad

Общи условия

Активация на акаунт