Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 419
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Мястото в испанската е заето с бал 483 👀
Уау, от къде ли е това момче!!! Все повече ме изненадват тези единични места и децата, които кандидатсват за тях и в 164, и в91, и в НПМГ...

# 256
  • София
Предполагам е дете от друга паралелка.

# 257
  • София
С този бал и на първо класиране е влизало. Освен да си е сменило предпочитанията за втори език в последния момент. То при всички положения става въпрос за променено желание, де.

# 258
Но не е обявено ново място в друга паралелка. Ще е интересно в коя гимназия ще обявят.
А може да е някой  разочарован от някое частно. И такива деца познавам от минали години.  Познато дете се отказа по средата на годината от АК и отиде в държавно с висок бал.

# 259
То ще се обяви във вторник следобед или сряда, след като се отпише

# 260
Не мога да ви изчета колко сте писали, освен наборката и аз се тръшнах с някакъв гаден вирус. Може ли да помоля за помощ по английски относно един тест.

# 261

Извинете за спама, но той така и така е на всяка манджа мерудия, та не се сдържах да не ви го покажа 💙

# 262
  • София
Еха, Симпатяга. Grinning

# 263
Страхотно куче.
Моята щерка изпитваше ужас от кучета, но го преодоля благодарение на три хъските. Първото стоеше като паметник, когато минавахме край него. Сякаш инстинктивно усещаше страха й и й позволяваше да го докосва без да помръдне. След това сменихме квартала, но срещнахме семейство хъскита, с които първо се сприятели братчето, ама той обожава кучетата от бебе. Та и тя покрай него се сприятели с тях. У дома обаче имаме котарак.
Относно училището. Трудно взехме решението преди два месеца, но тя е във възторг от новия си клас. Страхотна промяна само за седмица - щастлива, спокойна, открита - разказва, говори колкото не е за 7 години. Училището също й харесва много. На път за училище си купуват закуски, междучасието им е 25 минути по средата на деня. Имат местенце за сядане с ... пиано, където се събират да хапнат, а две от съученичките й свирят на пианото. В час казва, че никой не гъква, учителите ги хвалели, че били най-хубавият и добър клас...

# 264
  • София
И наборът е много щастлив. Това била най-яката му година в училище, най-якият клас, всичко е най. Днес пак са излизали след училище, за утре пак са се разбирали да ходят някъде. Само да видим кога ще учи.

# 265
  • София
И дъщеря ми много харесва класа си. Днес уж беше решила да остане след училище и да се присъедини към групичката. Но брат й е толкова скован, че почти не се движи  - на нея й е мъчно и бърза да се прибере у дома, да не му е скучно. По този повод баща й е такси и на връщане Joy

Днес пак го завлякох на лекар. Такова чудо не се беше случвало - нищо друго му няма, но буквално не може да ходи. Направихме изследвания и се поуспокоих, трябвало до ден-два да му мине. Сега наборът е на трон в нас - и батко му, и сестра му си стоят вкъщи и го забавляват.

# 266
  • София
Бебчо бързо да се оправя наборът! Много кофти да си болен първите дни в ново училище. Ще навакса другата седмица.

# 267
  • София
Благодаря, sanaka Heart Дано се освести и успее да тръгне, че не си е работа това - по-нататък ще му направим и едни изследвания на костите, че това не е нормално

# 268
  • София
Мама Ру, радвам се много за добрите новини и за твоето момиче.

Аз, като виден заплес, бях решила, че моят се прибира в петък от лагер. Добре че детето се обади и ми обясни колко съм отнесена. В събота се прибирали.
Поне звучи добре. Т.е. не е болен.
Едната девойка вдигна Т след три дена на училище. Close

# 269
Бебчо, бързо оздравяване на детето и да се включи и  той активно в училищния живот !
Мама Ру, много се радвам за вас !
Аз за съжаление не мога да кажа, че моето си харесва много класа, не се и събират, но той като цяло е по затворен. Но това все още е само началото, дано да си намери и той сродни души Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт