Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 421
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Моето както казах е много притеснително и на всеки 15 септември се хремосва с изключение на този, засега. Миналата година си порева малко даже, не знам защо, от това че я чакат НВО ли, че свърши ваканцията ли..
Харесва си класа, с две момичета вече излизат заедно и може би ще се заформи компания и с още други, което е чудесно на фона на стария клас. Първата седмица е спокойна откъм домашни.

# 271
Мама Ру, радвам се за девойката. Дано все така да продължава!
Бебчо, бързо оздравяване и дано не е нищо сериозно! Децата го чакат в училище.
И моето момиче харесва класа. По английски засега било "елементарно". Тя нали е учила друг език досега и малко се притеснявах как ще се оправя. Включили я в отбора на училището по тенис на маса, понеже тренира бадминтон и играе тенис на корт. Доколото разбрах, не са им говорили за клубове, май следващата седмица ще има нещо. Уикенда ще й отделя повече време, че тази седмица наистина само за малко й виждах очите вечер.

# 272
  • при моите любими
И моето гардже е много доволно от всичко. Освен от класа и от учителите. Вика ми много се смеем, по цял ден това правим и в час и извън него. И учителката по Английски и тя с тях се смяла и забавлявала. И аз не знам кога ще се учи тази година. Вчера ме нави да го взема от мола за тренировка, за да не изпусне този път излизането с класа. Равносметката е: излезе в 6:30 за училище, после разходка в мола, закарах го на тренировка, обличайки се в колата в движение. Прибра се 18:30. Излезе за малко около блока с приятели и като се върна инсталира новата ФИФА и поигра и на нея. Аз в тази схема не виждам кога ще се учи. Но факт, че го е обзела еуфорията от новите преживявания.

# 273
  • София
Бебчо, дано се оправи бързо и да няма нищо сериозно.
Мама Ру, много се радвам на добрите новини. Дано все така продължава.
Плами, има време да се сприятелят в класа. Стискам палци да си намери добри приятели.
Наборката е много щастлива от всичко, но се опитва да се разболее и с всички емоции е доста изморена. Сега заминаваме на тиймбилдинг от фирмата ми със семействата, та мисля да я заведа на спа-то в хотела да изкара болестта.
Колко е хубаво, че си пишем за излизания, а не са пробни и курсове.

# 274
  • Sofia
Мама Ру, и аз се радвам за твоето момиченце! Дано занапред остане доволна - това е нов етап в живота им и всичко може да бъде различно.

beb4o_fb, надявам се наборчето бързо да е на крак и всичко да мине и замине. Hands Pray
Наборката също е подредила до главата си Стеримар, Силвъртус, Исла, две пакетчета носни кърпички. Тя е малко хипохондрична, но и често боледува - гърлото ѝ е слабо място, снощи беше с паднал глас.

Sanaka, твоят младеж ще има една лежерна година в ученето. Дано успеят да привлекат интереса на напредналите в езика ученици.

# 275
  • София
Мама Ру супер за момичето , радвам се и аз като чета ! Моята щерка доволна и тя от класа си, готини, няма Локални. Joy Не ме питайте какво е това , то и аз три пъти питах за термина. Няма такива в нейният клас. Виж в другия клас има Локални... Rolling Eyes това е, харесва си децата, има си приятелка вече...готини.. Едно момче се опитва да бъде в ролята на Клоун на класа, ама не дразни. "Зрънце " няма, та да разваля дисциплината.   Да видим занапред..  Grinning

# 276
Моята девойка се е прибрала вчера към 4 и нещо, сестра й каза, че е хапнала малко и е легнала да спи. Като се прибрах от работа се пробвах да я видя и да я събудя, не успях и докато аз си легнах към 1:30. Продължава да спи и в момента. Явно така й се отразява рязката смяна на режима - цяло лято лягане сутрин и ставане следобед.

Много малко ми сподели, като цяло й е трудно да свикне и засега не е доволна. Надявам се да се адаптира все пак в един момент, наистина при нея промяната е голяма, всичко е много различно от това, с което е свикнала до момента - и среда, и учебен режим, пътуването и т.н. и вероятно се разминава с очакванията й.

# 277
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Heart

Mama Ru, много се радвам, че се разписа и то с хубави новини, дано девойката ти е много щастлива с новия си клас!
Plami80, ще се напаснат децата, ще намери аверчета и твоят юнак.
мартеа, девойката ти ще свикне и тя, дано по-бързо се случат нещата!
Щерката била забравила да каже на господина по физическо, че брат й играе футбол и тенис на маса. Викам й, спОко, той да се оправи и да отиде на училище и сам ще си каже.
Да си починат добре децата през тези 3 дена, после ще му мислим за училище Hug

# 278
Бебчо аз минах някакъв вирус който беше с жестоки болки в ставите и температура и бях като робот 2-3 дни, но след това се оправих. Стискам палци и при твоя младеж да е нещо леко и бързо да отмине.

# 279
  • София
Аз за съжаление не мога да кажа, че моето си харесва много класа, не се и събират, но той като цяло е по затворен. Но това все още е само началото, дано да си намери и той сродни души Simple Smile
При нас, за съжаление, положението е подобно. Всъщност каза, че децата са свестни и му харесват, но е по-затворен и срамежлив. Май вече се оформят групички, а той не е част от тях. Поне са се харесали с едно момче, от неговия тип, с което седят заедно. Не успя да влезе, където искаше, честно казано беше  ясно, че няма да има бал за там, не е имало натиск и нереални амбиции от нас, но той вътрешно си е разочарован. Още тъгува и по първата любов от стария клас.
Радвам се за всички деца, които вече са разтърсвани само от положителни емоции. Наистина е чудесно, че си пишем за излизания с приятели, молове, късно прибиране, а не за сборници и курсове.

# 280
  • София
Интересно им е. Ниво училище, нови деца, нов език при някои, няма Мат, Бел и този зор, изобщо 100 нови неща. Супер промяна за дете. Дано свикнат

# 281
  • София
Мама Ру супер за момичето , радвам се и аз като чета ! Моята щерка доволна и тя от класа си, готини, няма Локални. Joy Не ме питайте какво е това , то и аз три пъти питах за термина.
И аз не разбрах до край какво означава "Локални". Значението на "Филмари" също ми се губи.

# 282
Нашият набор нали е на общежитие, като го настанихме в началото и аз го питам: "Ще можеш ли да живееш тук?", и той : "Да! Направо е супер!" Вчера закарахме хладилник, кана за гореща вода, микровълнова и мн. други. Стаята се пооправи. Сега остава да учат здраво. Трябва време да се види как ще е.

Впечатлих се, че на първата родителска среща един баща след като разбра колко математика ще учат, се разтревожи, че това е недостатъчно за неговото дете. Учителката го успокои, че ще ги зарине и с домашни Simple Smile Много ми хареса класния им. Отсега виждам, че ще ги държи под контрол. Преподава английски, имат много часове по този предмет.

# 283
  • София
Мама Ру супер за момичето , радвам се и аз като чета ! Моята щерка доволна и тя от класа си, готини, няма Локални. Joy Не ме питайте какво е това , то и аз три пъти питах за термина.
И аз не разбрах до край какво означава "Локални". Значението на "Филмари" също ми се губи.
нещо във връзка със стил на обличане и музика, която съответното дете слуша. Като едно е за момче, друго за момиче. Общ е термина- Локални, не задълбах да питам повече Joy тийн дивотии

# 284
Локалните са начин на обличане,  музика, поведение. Buzz cut прическа, найкове, баленсиаги, всичко на бранда Luda, голите глезени, тесните черни панталони, набрани така, че да откриват голи глезени или чорапи, чантичките "презейтъйка", Найк Тек горнище, адидас анцузи, кофти български рап. Филмарите са топа на локалните - правят се на големите батки, ходи като нещо средно между четирикрилен гардероб и който и да е от Кучета в резерв, ама от Алиекспрес. Локалните момичета - изправена коса, маникюр 5 см, изкуствени мигли, маска от грим, кроп топове, впити клинове, вейпчета.

Другите са алтернативните или алтките - мулет прическа, баги джийнс, скейтърски кецове, много вариации има и може. Ако алтернативен отиде в мола, локалните го гледат лошо.

Общи условия

Активация на акаунт