Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 428
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мартеа, Flushed Къде е онова кланящото се до земята човече?

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 11:50 от sanaka

# 286
Локалните са начин на обличане,  музика, поведение. Buzz cut прическа, найкове, баленсиаги, всичко на бранда Luda, голите глезени, тесните черни панталони, набрани така, че да откриват голи глезени или чорапи, чантичките "презейтъйка", Найк Тек горнище, адидас анцузи, кофти български рап. Филмарите са топа на локалните - правят се на големите батки, ходи като нещо средно между четирикрилен гардероб и който и да е от Кучета в резерв, ама от Алиекспрес. Локалните момичета - изправена коса, маникюр 5 см, изкуствени мигли, маска от грим, кроп топове, впити клинове, вейпчета.

Другите са алтернативните или алтките - мулет прическа, баги джийнс, скейтърски кецове, много вариации има и може. Ако алтернативен отиде в мола, локалните го гледат лошо.
😢

# 287
  • Sofia

Open Mouth Направо ми висна ченето. Ей сега ще ги препитам моите дали са наясно с терминологията Laughing

# 288
Боже мой 👀
Искам да сме си лузъри(или както там по съвременно им се вика)!!

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 12:06 от second

# 289
  • София
Аз се ограмотих след поста на Мартеа.
Някои наименования ги търсих в Гугъл. 🤣
Само вида чанти ми се опря и не го намерих.

# 290
То и аз това направих, защото за локални сега научавам. Само за филмарите знаех. Ама моя вика, че едно и също било. Постоянно виждам групички младежи от глава до пети в черно с разни спортни скъпи марки наоблечене. Кой знае и чорапите колко пари са, че  много държат да се виждат. Моя един път се облече само в черно, по принцип не харесва този цвят, ама като всички наоколо са  така и той да не остане по назад. С мен ако ще излиза да се облича по-свежарски, да не е умрял някой или е в депресия, нали уж не е  имо или емо, както се казва там. Викам му ако е малко по-голям и така облечен и нахлупил качулка ще го мислят за крадец или престъпник. А все такива екзепляри спира охранта в метрото за проверка.

# 291

Само вида чанти ми се опря и не го намерих.
Е как, презейтъйката е диагоналка. Малка чантичка , която минава "през ей тъй" на гърдите или на кръста Joy

# 292
  • София
Е как, презейтъйката е диагоналка.
Joy
И аз така преди време се опитвах да обясня една дума на набора и той откри в обяснението ми още три непознати думи. Laughing

# 293
Мартея, супер си! Не знаех, че имат и имена всички тези групички. Дъщеря ми потвърди, че ти е много точно обяснението Simple Smile
Питах я в класа и има ли от този вид, а тя каза, че има 1 момиче и няколко момчета. Като я попитах те, останалите какви са, ми каза: "нормални" Simple Smile

# 294
  • София
мартеа, много яко обяснение, ограмотих се и аз, не знаех, че съществуват толкова модела тийнове Joy

# 295
Моят е над нещата и тия разделения няма да го впечатлят Simple Smile В София е като по тийн филмите от Щатите явно Simple Smile

# 296
  • София
Мартеа, благодаря, благодаря! Квича от смях.

Най-накрая схванах това, което децата се опитват да ми обяснят цяла година. Защото допреди малко бях разбрала само, че трябва да има баленсиага, тек и анцунг от онзи тип, който като видя и ми иде да отида и дръпна надолу.

dalil, не се знае дали наистина са толкова много пари. Защото аз в Парадайс виждам повече баленсиаги, отколкото брандът някога е произвел.

Първото, което каза на 16-ти беше, че в класа май нямало локални. Това трябваше да ме успокои, но аз, нали, тогава не знаех какво е и не се успокоих.

# 297
  • София
Малко се притесних, защото съм почитател на класическите cross body bags, обаче после май ги намерих в нета тия "диагоналки" и за щастие са нещо друго 🤣

# 298
  • София
Леле, добре че е мартеа. Сега ще се върна пак да чета,  какво е писала..ще са ми нужни няколко пъти да прочета,,за да схвана какъв е стила им... Joy

# 299
Видях го и аз тоз бранд Луда, има готони неща, ама малко солени цените ми се виждат. Иначе от любопитство пробвах тия много широки дънки....ами точно като малкия мук съм, а не съм ниска. Като харизани ми седяха, да не говорим, че поне 20 см трябва да се скъсят.

Общи условия

Активация на акаунт