Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 478
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Честит празник!

merilen много здраве и щастие пожелавам!
bibi Simple Smile много е променена принцесата!

# 391
  • София
Мерилен, да ти е жива и здрава рожденичката!

В нашата къща всички сме с Айфон - 5:0 като при Биби. Само ММ дълго време се опъва, но накрая щерките му казаха: "Тате, стига се излага с този Самсунг!" Laughing На Айфон менюто му е по-интиутивно.

# 392
Мерилен, честита рожденичка и успех утре с новата роля! Flowers Hibiscus
Към момента вкъщи е 5:0 за iPhone и това в семейство, чиято глава беше регионален сервизен директор на битовата техника на една друга марка, конкурент на Samsung. Никой от петимата ни не си и помисля вече за адроид, въпреки, че заради позицията на баща им, сме ползвали все висок клас телефони на марката в миналото и смея да кажа, че в някои отношения превъзхождаха Samsung. Момичетата се кефят, но не се фиксират върху последния модел и пр. Аз го ползвам за магазин, банка, пътувания, учене, общуване и пр. Имам ок 100 приложения. Sunglasses
Еха!Три деца ли имате? Майка герой!
Мдаа, но двете ни каки са почти на 20, почти самостоятелни бойни единици.
Браво!Да са ви живи и здрави!

# 393
У нас само аз съм с айфон, айпад и мак. 😆 Моите хора си харесват самсунгите.

# 394
  • София
merilen, да ти е жива и здрава девойката! Да сбъдва с лекота мечтите си и да се представи блестящо утре на контролата Flowers Hibiscus

Вкъщи сме 4:1 за Самсунг, баткото успява май да присламчи баща си, май и брат си. Наборката уж беше в отбора му, но избра андроидка. Усещам, че скоро ще остана сама в моя си отбор Joy

# 395
  • София
merilen,честита рожденичка! Жива и здрава да е!
На телефона използвам сигурно 1% от възможностите, та ми е все тая на какво съм Joy

# 396
Ние като sanaka и bibi - 5:0 за айфоните:) въобще не сме помисляли за друго. Не броя другите джвъчки.

Merilen, честита рожденичка!

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 20:18 от second

# 397
  • Пловдив
Разпитах от любопитсво и аз, първо наборите, за жаргона. Бяха ми обяснени надлежно Simple Smile Казаха ми, че в класа нямали локални и филмари. Само двама забили, нърфове. Останалите били нормални. После попитах и 25 годишната ни дъщеря. Не знаеше Wink За филмар каза, също като голямата дъщеря на Просто русалка, че е човек, който се вкарва във филми Simple Smile
За статистиката- 3:2 за айфон, деца:родители.

# 398
  • София
Дъщеря ми не знаеше какво значи Локални, но й светна в няколко разговора с приятелки какво да имали предвид Joy Но то моето си е задръстенко, само рисуване и крафт й дай и Майнкрафт Simple Smile
Оправих се в Школо, беше епопея голяма!! Админите помогнаха явно с профила, днес се подредиха нещата, направо имам чувството, че съм качила Еверест!

# 399
Мерилен, честита рожденичка! Да е здрава, щастлива, сбъдваща! Да се представи отлично на контролата и да е доволна от себе си!
Ние сме с андроид всички и случайно или не наборката днес каза, че иска айфон, но 13. Той бил най-якият. Я кажете сега, струва ли си да й вземем 13, като 16 ще излиза? Не искала други. Да сме й го пишели за рд през ноември, нищо друго не искала, знаели ли сме каква яка камера има. И ей такива при нас днес.

# 400
  • София
ilik, нърДове, не нърФове. Joy Но нърд и забил не са синоними. Нърд е много учещ човек, отличник, който не се интересува от нищо друго. Забил е най-общо смотан, като съвсем не е задължително да е отличник.

Наборът е с Айфон 13 и е много доволен. Беше се засилил за 16, но сестра му го светна, че всички екстри/програми/подобрения на 16-ката, които го правят уникален, не работят и няма да работят в Европа, не получили одобрение. При това положение, 16-ката губи смисъл и сега се е наточил на 15. Но всъщност 14 и 15 нямат някакви особени предимства пред 13, освен, че са по-нови модели.

# 401
Благодаря ви за пожеланията към наборката! Да се сбъднат всичките!

Наборката иска 14-ка, щото като истинска жена по цвят ги избира Smile

# 402
Честит празник на рожденичката, да е здрава, успешна и щастлива!
Аз с Айфон предпочитам да не се връзвам, защото следва Айклауд и т.н. и не ми се прехвърля просто. Докато с Андроид ми се струва, че имам доста повече възможности да си избирам марки телефон, лаптоп. Може и да не съм права, де. Мъжът ми е винаги с последния Айфон, когато си купи нов телефон, прехвърля стария на тийна.
Относно камерата - в момента съм със Самсунг S24 ултра, камерата определено е по-добра от на Айфона.

# 403
  • Sofia
merilen, честити 14!!! Здрава да е и всичко да ѝ се случва с лекота Revolving Hearts

Мода са айфоните сред младежите. И нашата е оборудвана с 13-ка, часовник и безжични слушалки. Аз също го предпочитам, но не заради мода.

# 404
  • София
Нашата е с Айфон 13ка . Тя е много доволна. Аз мога да кажа , че на Самсунга камерата е в пъти по-добра. В началото айфона и ми се видя светкавично бърз в сравнение с моя Самсунг. Но нея не я интересуват предимствата на Самсунга. Важното е да е Айфон. След година направо ще минем на 15ка.

Общи условия

Активация на акаунт