Осми клас 2024/2025 - тема 2

• 33 383
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И моята щерка се обади - нещо са се разделили, част от момичетата и момчетата са се разбрали да ходят заедно някъде, а друга част/само женска/ не са разбрали за къде е уговорката и после  отишли да похапнат другаде. Ще се напаснат децата с времето, силно се надявам Hug
Ние с набора сме пред кабинета на лекарката, не ми харесва положението при него, дано бъркам.

# 76
Честит празник на всички който празнуват днес и бързо оздравяване!

# 77
Къде гледате за свободни места в училищата? В самата страница на уч-то или в сайта на РуО ?
За Варна тук ли да гледам http://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=119&Itemid=107
Нашата диплома  остана в училището, връщат ли го ?
в сайтовете на самите училища. РИО нищо не обявяват вече.

# 78
На всички празнуващи- честит празник! Щастие, успехи и много късмет ! А на болните - бързо оздравяване, с това променливо време и резки промени в температурите, нищо чудно, че има болни

# 79
  • Варна
Честит празник на имениците и на софиянци!
Честит да е рожденикът на Госип! Здрав и щастлив да е!
Бебчо, бързо да се оправя младежът!
При нас тържеството вчера мина добре. Влязоха децата за малко в стаята да се запознаят с класния. От днес е втора смяна и ще чакам разкази довечера. За сега е доволен, че са повече момчета в класа.

# 80
  • София
При моята девойка ще е зор освен с по- ранното стававане, ами и с броя часове в програмата, всеки ден по 8 часа, блок схема. От 7:30 до 14:25. Трудно ще е. Толкова късно не е свършвала до сега.

# 81
  • София
Наборът има два пъти по 6 часа, два по 7 и един ден 8. Той е свикнал на по 9 часа всеки ден и сега ще му е рахат. Joy

# 82
  • София
Вярно рано стават, ама свършват и нашите рано. Абе 12, 30ч са свършили в три от дните, освен за понеделник няма още програма, ама вижда се рахат , да.. все очаквах да са до по- късно.
Сега я чух, прибрала се, като ми говори по телефона заспива, говори забавено и ми обяснява, че всичко е под контрол , има точен план как няма да заспи Joy понеже довечера ляга рано....да видим...Joy  най се дразни, че и аз и баща й я питаме има ли да учи ? Деня днес бил "неучебен", не схващаме ли ? Joy а то, аз какво да я питам

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 15:23 от Cabo San Lucas 40

# 83
И ние сме в групата на болните, обади ми се, че не може да преглъща и е лошо премери температурата оказа се 39.0 градуса, тръгвам си от работа и отиваме при личната!

# 84
  • София
Бързо да се оправят болните, много е гадно това вирусче. Наборът утре със сигурност ще пази леглото/дивана. За четвъртък и петък - според как се чувства. Дано после се отпусне и се позапознае с класа, чакаше с огромно нетърпение тези първи опознавателни дни.

# 85
Аз изкарах нещо уикенда, в събота се бях тръшнала, в неделя бях малко по-добре и за работа в понеделник вече нямах оправдание да не ходя Rolling Eyes
Та сравнително бързо мина, но доста зле се чувствах, с една такава никаква темература малко над 37, главоболие и болки в костите.
Но най се притеснявах да не заразя наборката баш за началото на учебната година.

# 86
Ние изкарахме подобен вирус точно на почивката ни. Добре си полежахме един след друг. За 3 дни мина, но остава хрема след това за повече дни.
Сега, в началото на учебната година ще се разменят всеки каквото е донесъл като вируси Simple Smile

# 87
Момичета, здравейте!
След обзелите ме вчерашни притеснения, днес слънцето грее по-силно Simple Smile. И мен ме пипна гадния вирус, още уикенда (силен гърлобол, сълзене на очите, хрема, втрисане и обща отпадналост) и явно ме направи раздразнителна. Дано болестта не налази учениците!
Днес младежът се обади на връщане от училище, още на излизане от автобуса. Доволен е от новия клас, запознал се с едно момче и две момичета, харесал ги. Много готини били госпожата по БЕЛ и господинът по Философия, харесва си и класната, много мила била и тя. Имали са първи урок по немски + домашно за утре. В часа по немски влязла госпожата по физическо и им предложила вместо да пишат различни видове спорт (на записването имаше избор от 5-6), да запишат туризъм и да ходят заедно на походи във Витоша. Всички се зарадвали и дружно писали "туризъм". Много ми харесва тази инциативност - ще водят децата съботно/неделно в планината.

Честити да са всички празнуващи - именици и рожденици!

# 88
Честит празник на празнуващите по един или друг повод! На болните, бързо да оздравяват!
Девойката е доволна засега, но не ми разказа особено подробно, че вечер много й се спи. Днес се оспахме, но малко. А утре трябва да станем по-рано, ще видим как ще е.
И явно този седми клас не ми се изоставя - поръчала съм на шестокласника работни листове по бел за 7 клас. Сега ми се смее. Но няма нищо, ще им дойде времето 🤣

# 89
Благодаря на всички за пожеланията. Рожденика вече е в леглото и заспива, ще става в 6ч., ще не ще легна рано.
Харесва му училището и новият клас, моят е общителен и не сменя училището за пръв път. Има доста деца от старото училище и от неговия клас из паралелките. Запознал се е с всички. Поканил е 6 момчета за РД в събота от новия клас и 2 момичета. Още 4 деца от стария клас и братовчед му. Ще падне купон. Не сме организирали кой знае какво парти или нещо специално. Ще почерпи децата на заведение и след това ще ходят в мола, това е. С баща му му предложихме да ги покани на купон вкъщи ако иска, но не пожела.
За egov сайта е отвратителен. Откакто го промениха редовно е бъгнат, ако знаете как се подаваше преди направете го така. С pdf заявление и прикачване на документа. Немога точно да обясня за съжаление. Аз така подадох днес.

Общи условия

Активация на акаунт