Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Данчо и Ина - перфектната двойка, той не може да избута Технически Университет, тя учила журналистика до втори курс 😂 Иначе и двамата са жестоко интелигентни и с бистър ум, а Ина даже мислела два хода напред. 😂 А това, че била красива и можела да пее, вече сериозно ме разсмя.
Ина е прекъснала заради бременността.
Не е оправдание! Аз завърших университет в чужда държава на чужд език, сама и с дете. Моята приятелка, за която езикът също беше чужд, забременя и роди и не само не прекъсна, но и болнични почти не ползва. И не е имала нито една баба да помага.
А на Данчо какво му е оправданието? И той ли е забременял. И между другото, IT специалист изобщо вече не е толкова търсена и перспективна професия. Не знам какъв му е частния бизнес, но щом е тръгнал по реалитита, много сериозен ще да е.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:57 от Анонимен

# 541
Енергията и времето похарчени от Ина за три парчета на месец, едното от които е с видео, би могла да се похарчи за добро образование. Пак опираме до ценностна система.

# 542
  • България
Енергията и времето похарчени от Ина за три парчета на месец, едното от които е с видео, би могла да се похарчи за добро образование. Пак опираме до ценностна система.

И да научи английски

# 543
Иначе спокойно може да се впише в сутрешния блок на БТВ – има качества за напориста журналистка.

# 544
Аз пък не знаех, че певците сами си финансират проектите. Не знам кой и пише текстовете и музиката, ама звучат ужасно.

# 545
Бистрите умове Йордан и Ина, които не знаят какво им се прави, но да са там, да ги дават в ютубето, отвратих се и от двамата, няма такива нагаждачи, ако искат и 10 хода да гледат напред. Той не може да върже 1 изречение, казва 3 израза на кръст, тя влезнала да мисли ходове как точно да избегне физически контакт с някой младеж, нищо че е предаване за намиране на половинка..
Стиляна, много неща окепази това момиче, но има поне душа, за разлока от чикалета. Как няма да я споменава  105 пъти със злоба, лежерно се взеха с Ивайло още първия ден, целуна я той, а досега не видях някакви моменти на близост между чикито и Ивайло. Ако Стиляна беше привлечена от спокойния му подход, щяха да са стабилка, ся е драма на кг там. Той май е от тия мъже, които хем ги сърби, хем ги боли. Егото да не накърним, затова отсега се евакуира, а тя пък надушва отдалеч и го принизява да се учел как е с нея. Много ми е интересно навън как й е избягал по тъча той, или пък се е предал да види и тая конфигурация. Спомням си една тяхна снимка на събирането им, долната част на телата им беше много отдалечена, не изглеждаха мачнати, но ще си каже..
Стиляна какво каза на Мишето, че сме я снимали в Пловдив и той имал проблем с това, ми нормално, тя се вееше по центъра влюбена на куче Simple Smile а не каза нищо за снимките й в инстаграм пак с младежа, ама нейсе..

# 546
Щях да я призная Ина, ако имаше характера на Гош (престорено непретенциозен). Но, не – тя винаги се държи господарски (надменно), като започне разговор много държи да доминира, ако е спор – започва да цикли на един и същ въпрос, докато опонентът колабира. Прилага евтини трикове за подчиняване на събеседника.

# 547
Няма ли някой да наеме Ники за детски рожден ден и после да разкаже как се държи това роботче в ежедневието? Simple Smile

# 548
Ха, сега като зададе този въпрос, се сещам да споделя виждането си за двойката Симона-Николай – може да им се получи, ако тя стане управител на частна детска градина.

# 549
Или ако Ники стане фолк певец. Joy

# 550
Някак си я представям с чичак с шкембе, който хвърля пачки във въздуха.

# 551
Според мен и тя така си се представя. Някак безжизнена и бавна, все много знае, авторитетно обяснява , и that's it.
Не е огън, как ще задържи енергичен млад мъж. Дори домашният робот Ники не се влюби в нея.
Трябва й улегнал мъж.

# 552
Според мен и тя така си се представя. Някак безжизнена и бавна, все много знае, авторитетно обяснява , и that's it.
Не е огън, как ще задържи енергичен млад мъж. Дори домашният робот Ники не се влюби в нея.
Трябва й улегнал мъж.
Ами така става като се раздадеш вмоционално за някой и друг мъж, единия не го оцениш, другия женен, третия за нищо сериозно не става, и в мислите си тя е една принцеса с титлите му по разни конкурси, а в реалност си вече на прага на 30 и няма вече толкова свободни стабилни мъже, ии трябва да правиш компромиси. Това се случва с много красиви жени, леко изчерпване на ресурсите в даден период.

# 553
Данчо и Ина - перфектната двойка, той не може да избута Технически Университет, тя учила журналистика до втори курс 😂 Иначе и двамата са жестоко интелигентни и с бистър ум, а Ина даже мислела два хода напред. 😂 А това, че била красива и можела да пее, вече сериозно ме разсмя.
Ина е прекъснала заради бременността.
Не е оправдание! Аз завърших университет в чужда държава на чужд език, сама и с дете. Моята приятелка, за която езикът също беше чужд, забременя и роди и не само не прекъсна, но и болнични почти не ползва. И не е имала нито една баба да помага.
А на Данчо какво му е оправданието? И той ли е забременял. И между другото, IT специалист изобщо вече не е толкова търсена и перспективна професия. Не знам какъв му е частния бизнес, но щом е тръгнал по реалитита, много сериозен ще да е.
Децата са различни и изискват различна енергия да се гледат. Аз съм била много кротко дете и бебе и по цял ден съм спала и съм стояла в кошарата, мълчейки и усмихвайки се. Брат ми от друга страна не се е спирал. Имало е добър шанс мен да ме няма, защото майка ми в един момент не е искала още едно дете. Толкова ѝ е било трудно с него като бебе и малко дете. Така че не в хубаво да се правят такива генерални заключения.

# 554
Ами и най-шумните бебета реват около годинка, после спират...т.е човек ако иска може да продължи с ученето, не че е чак толкова необходимо де...
Симона има нужда от 50 годишен мъж с пари, ще си лягат по едно и също време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт