ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 465
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Тъкмо щях да го пускам в темата на Ебрушка, но първо тук да попаря надеждата...
Спокойно може да обличаме "официалните" пижами.

Преди 3 мин. излезе инфо, че Ебру е на мача на Джеди, който се провежда в Турция.
Пантинайкос играе срещу Галатасарай

Ееее, Цветииии, направо ни свали от облаците, където се бяхме настанили!

# 301
Утре освен ако не е от 10 няма кога да бъде и си останахме без нищо. Начи този филм трябва да е мноооого добър
Явно е много добър,  ще видим....малко остана Simple Smile
Така се надявах да ги видим.

# 302
Утре освен ако не е от 10 няма кога да бъде и си останахме без нищо. Начи този филм трябва да е мноооого добър
Явно е много добър,  ще видим....малко остана Simple Smile
Така се надявах да ги видим.
Аз не разбрах много каква е връзката между добрия филм и липсата на гала, но...ще се радвам, ако наистина е така!
Редактирам се, защото видях,че Ece Sukan, партньорката на Чаатай в "Terzi" е споделила снимки от " Нощ с 71".
Знаем,че Чачо и Мерт Алас са приятели и се чудя дали пък и той не присъства на това парти. Thinking

Оставаме нащрек, може да ни изненадат с някоя снимка.
Пак се редактирам-партито е било в Италия...Confused

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 22:37 от NeZ_9

# 303
Толкова трябва да е добър, че не му трябва реклама. Това имах предвид. За филма говоря

# 304
Добро утро, момичета!
Дойде момента, в който да напиша това
1 ден до "Tam Bir Centilmen "

Утре джентълмена идва при нас!
За съжаление, не получихме галата, която чакахме(имам все още мааалка надежда),но пък да се надяваме,че филма ще ни хареса, ще се хареса и смелостта на Чаатай ще бъде оценена!

1 ден, 1 ден до "Tam Bir Centilmen "!!!

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 305
Добро утро! Coffee

Нези, така е, последен ден на чакане!
А ти имаш привилегията, знаейки езика, първа да го изгледаш.
Ние ще го караме на картинки до превода, ама пак е нещо.

# 306
Добро утро, момичета!
 Благодаря за споделеното! Замръщам  се с пълни сили, бях за малко извън играта, може и отново да се наложи,но понякога се налага  Stuck Out Tongue

Чакам Джентълмена с нетърпение. Това е един филм с много предизвикателна тематика, ще става за гледане и без субтитри, Жаки :satisfied:  Жалко за галата, ще бъда много разочарована ако не ни изненадат с нищо.

# 307
Ето и последния участник в "Tam Bir Centilmen"
Haki Biçici

Хаки Бичиджи е турски актьор от театъра, киното и телевизионните сериали.
 Роден е на 11 юни 1981 г. в Анкара.  Хаки Бичиджи е женен за Деря Карадаш.

Той има магистърска степен. 
Biçici,  се появи пред камерата с ролята на Абидин в телевизионния сериал "Kadın Severse" през 2006 г.
От тогава се появява в "Ulak"(2008), "Dantel" (2008), "Kağıt" (2010), "Hanım Çiftliği "(2009), "Firar "( 2011), "Akşam Kadın" (2013.
Участва в много проекти като "Miracle" (2015), "Yeni Köyye Yeni Adet" (2018), "Maria ile Mustafa" (2020), "10 хиляди стъпки"(2020), "Koyun" (2022) и "Hot. Кафа"(2022).
 Haki Biçici наскоро се появи в продукциите "Life Guide for the Dead" (2023), "Despite Everything" (2023) и "I See You" (2023).  Biçici, който едновременно продължава сценичната си работа в театъра, участва в продукциите "Tezgah" (2019), "Yoldan Çokan Oyun "(2015), "İki Kardeş "(2015), "Huysuz" (2013), "Annemın Cinayet Liste "(2012) и "Disosya Harikalar Dünyası" ( 2011). 

През 2014 г. той спечели наградата за най-добър комедиен актьор в поддържаща роля на театралните награди Sadri Alışık с пиесата "Huysuz".

# 308
Добро утро, момичета!
Не остана до "Tam Bir Centilmen" и аз чакам го с нетърпение. Да не вземат да ни изненадат с галата тая вечер.
Имайте един прекрасен ден!

# 309
Още нещо, което ме кара да чакам "Tam Bir Centilmen " с нетърпение, е това, че сценарият е написан от жена- Дениз Маданоглу.

Много  ще ми е интересна женската гледна точка и погледа на жената писател към  образа на  Сайгън. Не мисля, че тук ще се срещнем с образ тип- красива фасада и празна вътрешност.
Мисля,че тук ще имаме среща с човек, мъж, любовник, приятел, който ще предизвиква у жената онова чувство, заради което да е  готова на пълни безумия, да прекрачи отвъд всякакви граници и да изпита  всички емоции до край.
Прочетох някои неща за Дениз Маданоглу - биография и някои интервюта и ми направи много приятно впечатление.

Дениз Маданоглу, театрал и сценарист, е родена на 30 април 1982 г. в Анкара.  След като завършва гимназия, тя завършва катедрата по политически науки на университета Билги, Истанбул. След като работи като редактор във вестниците "BirGün" и "Star", тя се насочва към писането.

Започва сценарната си кариера с телевизионния сериал "Pebbles" през 2010 г.  По-късно пише сценариите на телевизионните сериали „Sen de Gitme“ (2011), „İzmir Çetesi“ (2011), „Urfalıyam Ezelden“ (2014), „This City Will Come After You“ (2016), „Bir Aile Öyküsi" (2019), "Masumlar Apartmanı" (2020). "Masumlar Apartmanı", за който тя написа сценария, счупи рекордите за рейтинг с всеки епизод.
Освен сценарии за телевизионни сериали, тя и  пише много театрални пиеси.  "Поз" (2014), "Медет"(2016), "Странична роля "(2018) са някои от тях.
 В интервю тя заявява, че се е фокусирала върху историите за детството, израстването и семейния живот на героите във всички истории.

Ето и една малка част от това, което казва тя в едно интервю ,за да добиете представа за нея като творец и човек.

Миналия сезон представихте „Това сме ние“ на турската публика с друга адаптация и написахте „Семейна история“, която беше популярна, въпреки че имаше кратък живот.  Нюансите в това как сте уловили разликите и приликите на семейство Гюнеш със семейната структура на страната бяха впечатляващи.  Като сценарист, какви са вашите основни критерии, когато се занимавате със семейството, обществото и отношенията между мъж и жена?  Бихте ли казали, че имам червени линии като писател? 

"Никога не бих взела мачо, тираничен баща или гадже и да  го представя като мой главен герой, нито бих се опитала да накарам публиката да го хареса или одобри.  Това е моята червена линия.  Не позволявам на моята героиня да премине през глупостта да я обичам, харесвам, намирам я за секси.  Защитавам нейното достойнство.  Не пиша и не мога да пиша произведения, които възхваляват расизма или консерватизма или героизират насилието по каквато и да е причина.  Семейна история беше една от любимите ми творби за писане, защото имаше мъжки герой, който поставяше състраданието над всичко останало и беше уважителен и добър към жена си и дъщеря си.  Всъщност опитът да отгледаш добър човек е най-благородната борба в живота.  Джем беше баща, който винаги се опитваше да компенсира своите слабости и недостатъци.  Мога да кажа, че за мен това беше еквивалент на проект за социална отговорност.  В тази спирала на домашно насилие, в атмосферата, в която крещящият е прав, ние разказахме малката история за хората като цветя.  Според мен това беше много ценна работа, която не може да се оцени с рейтинги."

Вие сте и драматург.  Ти написа Медет, Поз и Странична роля.  И там в центъра са женски образи.  Кои са принципите, които Ви тласкат да пишете, докато мислите за женския проблем? 

"Когато пиша пиесите си, имам притеснения, като например да се занимавам с важни проблеми, които ме карат да се гърча, да се занимавам със себе си, с моята среда и със света, вместо да пиша за проблемите на жените.  Да, героите като цяло са жени, защото най-малко разказваните, но най-великите истории излизат от техните бедни квартали.  Ако не сме „бели, мъжки и хетеросексуални“ в момента на раждането си, ние сме хвърлени в битка.  Това е много конфликтна област, какво мога да направя, ако сега разкажа историята на Тръмп, много е скучна.  Продължава да казва "аз", крещи и крещи, а гласът му става твърде висок.  Това, което наистина ме интригува е;  Историята на безгласните... Историята на онези, които могат да кажат „ние“.

Писането на сценарии, книги и пиеси е мечтата на много млади хора. Какъв съвет имаш към тях?

"Единственият ми съвет е, че ако връзката им с писането се основава на страст, любопитство и апетит, те трябва да се заемат с тази работа.  Тъй като в тази работа никога не можете да правите пари от джоба си и никога не можете да го правите, без да го обичате, това винаги е очевидно и води до провал.  Ако си добър, нямам връзка, не се притеснявай как ще ме забележат, защото със сигурност ще те намерят.  Всички отчаяно търсят добри сценаристи.  Силата на вашата писалка е очевидна от втория ред.  Не е нужно да пишете страници.  Никой няма време да чете, така че не бъдете решителни, вярвайте в себе си.  Определено трябва да имате писалка, която е уникална за вас.  Не подражавайте на никого.  Не си правете луди сметки.  Следвайте добрите дела, четете много книги, ходете по улиците, наблюдавайте, например, общественият транспорт е животът.  И накрая, поемете риска от самотата."

„Когато пиша пиесите си, имам притеснения като справяне с важни проблеми, които ме карат да се гърча, и да се примиря със себе си, с моята среда и със света, вместо да пиша за проблемите на жените.“

Не знам за вас, но моето любопитство се засили  още повече!

# 310
Здравейте!

Нези, интересно инфо за сценаристката. Доста рейтингови проекти е писала. И моето любопитство се засили, добре, че утре вече ще го видим. Аз съм малко разочарована, че няма гала, няма плакати по улиците, не видях дори официален плакат, но нищо... дано поне филма да опровергае разочарованието от липсата на масирана реклама.

# 311
И на мен ми беше интересно за сценаристката, добри проекти е писала,
само да има късмет да се изложи с нашия Джентълмен!
Остава само 1 ден. Утре точно в 10 часа ще сме на линия.

# 312
И аз съм разочарована, Цвети!
А и приемам казаното от Гери вчера в кръга на шегата, защото това, че един филм е добър, не означава, че няма нужда да се рекламира.
 Напротив!
Не знам защо за пореден път проект на Чаатай остава с едва забележима реклама от Netflix? Confused

# 313
Сигурно нещо се е провинил....знам ли! Бъзикам се!
Ама и на мен точно това ми прави впечатление.
Виж за Пера палас колко реклама, постери, гала направиха, въпреки, че беше 2-ри сезон, а дори нямаше кой знае каква гледаемост.

# 314
Здравейте,
Учудваща е липсата на гала/реклама на филма...

Общи условия

Активация на акаунт