Детски смарт часовник

• 963
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, препоръки за детски смарт часовник за дете в първи клас?

# 1
Моето хлапе имаше myki watch.
Много беше доволно и няколко години изкара с него преди да започне да иска телефон.
Има и паник бутон, а ти го виждаш на мобилния си къде е и как се движи.
Вече имат и по-съвременни модели с видео чат и пр.
Съпортът им работи много добре също.

# 2
Аз също съм се спрял на Myki, още повече че се правят от българска компания Алтерко, на която ползвам други смарт устройства и съм супер довелен.

# 3
 Зависи какво се търси от часовника, на мен ми се иска да има вибрация, когато е в тих режим и локацията да е точна. Взех Myki 4 lite, върнах го след като ми показваше почти винаги, че часовника се намира в склада на магазина от където е купен. След рестарт, се центрира, обаче не показва че тръгва от мястото. Прекоси целия град - аз не получих никаква информация. И някак детето успя само да си изключи часовника, което аз го намирам за минус, при положение, че нямам вече никаква връзка и не мога да го включа от приложението.

# 4
Зависи какво се търси от часовника, на мен ми се иска да има вибрация, когато е в тих режим и локацията да е точна. Взех Myki 4 lite, върнах го след като ми показваше почти винаги, че часовника се намира в склада на магазина от където е купен. След рестарт, се центрира, обаче не показва че тръгва от мястото. Прекоси целия град - аз не получих никаква информация. И някак детето успя само да си изключи часовника, което аз го намирам за минус, при положение, че нямам вече никаква връзка и не мога да го включа от приложението.

Интересно, да не би самото устройство да е било дефектно? Пробвахте ли да го върнете за ново?

# 5
Здравейте търся зарядно за часовник nubi

# 6
Имам въпрос- стария детски смарт часовник трябва да се замени с нов. На практика ще се премести СИМ картата от стария на новия, но не знам как да отразя тази промяна в Se Tracker. Какво точно трябва да се направи, за да може програмата да разпознава новия часовник.
Чуденката ми е защото на практика аз няма да правя втори детски профил, а трябва да актуализирам сегашния такъв.

Общи условия

Активация на акаунт