Хигиената на българина

• 44 811
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 900
  • Glasgow
Питай колежките Grinning

# 901
Какво ли ще си помислят някои,като разберат че у нас ползваме черен като катран на цвят сапун направен от лиманска кал от Поморие,демек от мръсотиите на морето,пак според тях? Laughing

# 902
  • Пловдив
Нали не са му подарили тениска?

# 903
  • Glasgow
Имаше много хубави продукти с поморийска луга, sea star или нещо такова беше фирмата, black sea star. Маски, мазила

# 904
И аз питам мъжът ми редовно, мириша ли на парфюм. Как ми е косата? Примерно имал една познати къпе се, чиста е обаче мирише, защото ползва парфюм, но нищо за под мишницата и аз съм го забелязала, че така. Ползвам продукти за под мишница, крем също като се сложи дори и да се изпотиш тушира неприятната миризма.

# 905
  • Glasgow
Аз моята коса съм си я усещала сама с неприятна миризма в Южна Испания, не знам как точно да опиша, на влага ли, както на дрехи дето не си прострял навреме или са съхнали допрени мокри няколко дни. А съм я мила на същия ден, може би не съм изсушила добре

# 906
Какво ли ще си помислят някои,като разберат че у нас ползваме черен като катран на цвят сапун направен от лиманска кал от Поморие,демек от мръсотиите на морето,пак според тях? Laughing

Тези сапуни са много хубави, дори за къпане (макар че аз ползвам душ гел). Мисля, че има и течни варианти на черните сапуни.

# 907
Момичета, не знам за вас, ама аз откакто съм в тази тема станах направо параноик за личната си хигиена. Хем сутрин и вечер се къпя и пак се притеснявам да не би да мириша и да не се усещам. Чак и жената питам…🤪🤪🤪

Зависи какво правиш в този промеждутък от време - ако правиш палачинки (с шоколад или друго), ще миришеш на палачинки, ако разтоварваш мебели - на "мебелна пот" 😂, ако се парфюмираш силно - на силен парфюм, но и да си леко парфюмиран, може просто парфюмът да е много силен.

Сега, жена ти ако е умна, за миризмата на  палачинки няма и да ти спомене даже...
Важното е ти да ги правиш  😂

# 908
Абе има си физическа дейност на работа хич да не е. Иначе и палачинки правя вкъщи де. В интерес на истината точно сега по празниците си разменяхме подаръци и на мен ми взеха тениска (която много добре пасва на характер и визия де). Почвам да си мисля да няма друг подтекст…

# 909
  • Glasgow
🤣разбунихме кошера. И аз вече ако получа козметика като подарък ще се замислям има ли друг подтекст 🙈

# 910
Абе има си физическа дейност на работа хич да не е. Иначе и палачинки правя вкъщи де. В интерес на истината точно сега по празниците си разменяхме подаръци и на мен ми взеха тениска (която много добре пасва на характер и визия де). Почвам да си мисля да няма друг подтекст…

Ама те празниците още не са дошли..
Тениската е удобна при работата с палачинките 🙂

А и на мъжете добре стоят и тениските, пак си на аванта..

# 911
Последните няколко години работя в търговски обекти, и като цяло в обекти в които се работи с клиенти. Наистина, наблюденията ми са за много ниска хигиена на голяма част от хората, и мъже, и жени. Не говорим за мирис на прясна пот, кръв и тем подобни. Говорим за застояла миризма на некъпано. Даже става въпрос не за дни, а примерно за седмици, дори месеци при някои хора. На мен ми се гади от лоши миризми, от край време съм така. На няколко пъти щях да повърна заради няколко такива индивида. Отваряли сме обекта да проветряваме. Всички, не само аз усещам миризмите. Преди време, на една от работите ми (сравнително голям търговски обект) имахме дори колега, който смърдеше на некъпано и се усещаше от другия край на магазина. Всички едвам издържахме, едвам дишахме там. Дори на клиентите им правеше лошо впечатление. Доколкото знам от по-стари колеги, този човек почти не се къпеше и не си переше дрехите. Добре че в един момент го махнаха от там, та всички си отдъхнахме. На работата на ММ също имало някакъв подобен, където сам си признавал, че се къпе веднъж на месец, примерно, и по-същия начин едвам си поемали въздух там. Говорим за млад човек, който има баня в жилището, и всички необходими условия. Така че, такива хора има много, за жалост.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 15:00 от Borqna Sto 771419

# 912
Ох, догади ми се.

И ние сме имали подобни случки. В компанията имаме осигурен транспорт и имаше един мъж от съседна фирма, който не само не се къпеше, но и ходеше с мръсни дрехи. Като се качеше в бусчето, ми идеше да почина. Не знам какво се случи в един момент, но човекът се подстрига, хигиената му се вдигна и никога повече не го видях с мръсни дрехи. Никога не съм виждала такава рязка промяна.

# 913
  • Пловдив
Или са му подарили тениска, или си е намерил гадже?

# 914
Аз имах един приятел, все ходеше с едни и същи дрехи. Тениска + къси гащи. Не вонеше лошо, явно се къпеше и переше и пак слага същите или има 2-3 еднакви. Чудех се как да му намекна (аз с чуждите хора съм много деликатна и тактична, но той ми беше близък, а с близките съм многоо честна..) и му казах просто, че има нужда от малко нови дрехи, а също и че бих могла да отида с него да си избере (знаех, че не е да няма 2лв.). Няколко дни по-късно си купи и започна да ходи с нови и различни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт