💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 441
  • 961
  •   1
Отговори
# 540
Не знам защо се шири мнение, че последователите на някого в тикток ще се "прехвърлят" към формата. Тази платформа не е ФБ или ИГ и работи по различен начин, профилът на потребителите ѝ е друг и отношението им към хората, които следят е различно. Отделен е въпроса, че в този случай конкретно става дума буквално за деца, които не са таргет. Да, децата се кефят на ИВ когато семейството го следи, но наличието на някакво момиче в предаването не може да убеди родители които нямат интерес към формата да започнат да го гледат. А децата като я видят по ТВ ще кажат: Ей, тази я знам от тикток и толкова.

# 541
Аз има много сериозни болки в един крак и се превивам по същия начин като Рени. Сходни оплаквания. Пускала съм теми и съм обиколила безуспешно хиляди доктори и живея на 5-10 болкоуспокояващи на ден. Е, повярвайте ми, ако има истински болки няма да може под всички адреналин на света да се раздава така. Преиграва толкова жестоко, че направо е подигравка. Няма място в предаването. Какво има да я влачат на гърба си цяло племе. И хич не е долна постъпка да я номинираш. Стадото изоставя болното животно. Да я натирват.

# 542
Туй Рени от преиграване чак стои едно накриво по синхроните, ако сте забелязали Grinning

# 543
Във всеки сезон има по двама-трима, които са очевидно бутани и хвалени от продукцията, аз се опитвам просто да приема този факт и да не се дразня и през по-голямата част от времето успявам. (засега) А и сигурно е кофти за водещите да трябва да хвалят някого постоянно, защото така им се казва в слушалките, докато личното им мнение може да съвсем друго...

Всеки епизод Ралица големи суперлативи за това Рени . На мен тя ми е с леко безумен вид и поглед и се чудя това чудо с какво може да е е интересно в тик-ток. И за мен е една от най-слабите от жените , след Миряна от зелените
PS Раду много ме впечатлява с качества.

# 544
  • София
Скрит текст:

И един съвет към всички топ атлети 'герои' За да останете в историята в конкретно този формат наречен Игри на волята пред вас има само един път. Да играете сингъл и да мачкате на Арената. В момента в който се криете в коалиции никога няма да имате ореола на най-добрите (много добре знаете за кои имена имам предвид). Ето дори и феноменален атлет като Рълев, който направи куп топ победи в последната фаза от миналия сезон не е особено харесван от масата хора. Това е към Светлин, Добрин, Благой, Калоян, Караолис, Микяй и т.н. и т.н. кандидати за слава.
Другият вариант да станете любимци или поне да останете със златни букви във фолклора е ако сте злодеи ама с дар слово, дръзки ходове и да имате една специфична харизма. Вие очевидно не притежавате всичко това. Така че тази вратичка е затворена за вас. Остава ви другото. Който ме разбрал-разбрал. Толкоз.

Дяволче убиваш ме понякога с тези съвети;) Състезанието отдавна е приключило и кой как се е държал вече е минало.

Е, това е ясно. 😊
Имам предвид какъв архетип игра/поведение се харесва от широката и традиционна публика на ИВ.
Когато един топ, ама топ атлет отиде с цел да покаже нещо невиждано на Арената (с такива заявки са някои участници този сезон гледайки визитките), последното нещо към което трябва да се стреми е да мишкува в коалиции и да изпраща други на битка със заучени и супер нелепи обвинения.
Фифо и Момчил никога нямаше да са тези масови всенародни любимци ако не бяха ходили по сто пъти на Арената. Жорката аквамена също, за малко да открадне славата на Фифо и Гого в края на сезон 4, така се бе засилило момчето.
Мога да дам още много примери.
Юлиян ако не бе толкова рязък и цепнат в устата и супер подготвен и хитър на Арената (то подготвени много ама при него я имаше и адаптивността) и ако не бе онзи злодейски удар срещу Пламен (за 6 сезона Игри на волята, така и никой не направи нещо по-запомнящо се като ход а иначе какви ли не герои минаха през годините и добри и лоши) щеше ли да е с този култов статут? И т.н. и т.н. Още се помни Тошко с шак-шак, а минаха толкова години.
Трябва да си характер/куче. С нещо да те запомнят, иначе колкото и да си добър ставаш част от пейзажа.

Това имах предвид. Знам, че четат и участници и други такива, които се колебаят. Ако някой иска да остане в историята трябва да отиде на Арената поне два пъти в тежка елиминационна битка във фаза 1, до средата на фаза 2, че след това вече е късно. И трябва да си заявява мнението, а не да мълчи и кима. Дори и това мнение да не е благоприятно за него вътре.
Нали тези хора искат да позлатят участието си. 90 000 лв. в днешно време не са кой знае какво. Много по-важно е как ще развиеш делата си след игрите. Ама за това се иска да излезеш популярен и харесван.
Вижте Гого например. Дори и на финал не отиде ама супер му се получиха нещата и според мен припечелва доста добре и то правейки това което обича. Не стига, че е и полезен за хората. И не ходи по чалготеки, нито пуши и пие като повечето ''герои''
Вижте и Фифо. Ами така се прави. Евала. Ама за да правиш всички тези неща трябва да си постелиш. А за да си постелиш - по-малко коалиции, повече отстояване на думата си и повече смелост да ходиш на Арената без да оревеш орталъка. И да загубиш, поне ще е достойно и няма да дойде края на света. Спокойно ако си наистина силен и подготвен и има какво да покажеш ще победиш, а и продукцията винаги ще ти удари едно рамо, за да не те загуби за сметка на някои скучни участници, които са взети явно за да има кой да се елиминира лесно в началото.

Другият вариант е по-сложен и наистина малко хора го умеят. Да си злодей или антигерой, но пак да си харесван или да кажем популярен. Т.е. дори и да не те харесват да те следват и гледат, защото само с присъствието си и какво ще кажеш предизвикваш вече интерес. Там малцина могат да пробият. Последният и най-ярък пример за това е Мартин. Ама ще кажеш, бил е побутнат. Еми да, побутнаха го, защото видяха потенциал в него и не сбъркаха.

# 545
  • София
Това да се "пази" контузен и аз не го разбирам. Хайде, ако е силен играч и много е помогнал на племето до момента, да му дадат "почивка"няколко дни - по-леки позиции в битките, да не го номинират веднъж, да му спестяват работата в стопанството/на брега. Но, ако не се оправи бързо, редно е да го номинират - основно, защото така рискува здравето си, но да кажем това трябва да дойде от самия участник и второ, защото вече пречи на племето. Рени обаче не е такъв случай, тя е контузена още с влизането, не забелязвам да има кой знае какви умения, макар че се справя прилично и при номинации на тяхното племе е редно тя да е едната номинирана.

Иначе за довечера предполагам, че ще си тръгне едната от жените. По-вероятно Миряна. Ако тя отпадне заради контузия на първата битка, то на втората битка, мисля че и Елица ще си замине. Много минимално тя да се спаси на първата игра и да са двама мъже на втората (ако приемем, че Миряна отпада по медицински причини - дано не), но на втората игра според мен нито една от двете няма шанс срещу когото и да било от двамата мъже. Всъщност втората битка би ми била интересна само ако са двамата мъже един срещу друг и в по-малка степен, но поне по-равностойно, ако са двете участнички.

# 546
  • София
Аз има много сериозни болки в един крак и се превивам по същия начин като Рени. Сходни оплаквания. Пускала съм теми и съм обиколила безуспешно хиляди доктори и живея на 5-10 болкоуспокояващи на ден. Е, повярвайте ми, ако има истински болки няма да може под всички адреналин на света да се раздава така. Преиграва толкова жестоко, че направо е подигравка. Няма място в предаването. Какво има да я влачат на гърба си цяло племе. И хич не е долна постъпка да я номинираш. Стадото изоставя болното животно. Да я натирват.
НЯМА как да знаеш дали са сходни оплакванията, както и това, че пиеш болкоуспокояващи, не може да се равнява на инжекция.  Има стотици болежки, травми, контузии, които няма как да бъдат сходни по своята същност, нито пък като степен на болката.
Последствията обаче може да бъдат сериозни, ако се натоварва още повече травмата, без да се изпитва болка..

albaaa, бъркаш болкоуспокояващи инжекции с ядрено гориво..смешно е..

# 547
Много добре казано. Право в десетката! Дано да го прочетат повече кандидати за риалитита. Благодаря ти, Дяволо, че си си направил труда да напишеш всички тези, да ги наречем препоръки.
Съгласна съм на 110 % с теб.

Скрит текст:

И един съвет към всички топ атлети 'герои' За да останете в историята в конкретно този формат наречен Игри на волята пред вас има само един път. Да играете сингъл и да мачкате на Арената. В момента в който се криете в коалиции никога няма да имате ореола на най-добрите (много добре знаете за кои имена имам предвид). Ето дори и феноменален атлет като Рълев, който направи куп топ победи в последната фаза от миналия сезон не е особено харесван от масата хора. Това е към Светлин, Добрин, Благой, Калоян, Караолис, Микяй и т.н. и т.н. кандидати за слава.
Другият вариант да станете любимци или поне да останете със златни букви във фолклора е ако сте злодеи ама с дар слово, дръзки ходове и да имате една специфична харизма. Вие очевидно не притежавате всичко това. Така че тази вратичка е затворена за вас. Остава ви другото. Който ме разбрал-разбрал. Толкоз.

Дяволче убиваш ме понякога с тези съвети;) Състезанието отдавна е приключило и кой как се е държал вече е минало.

Е, това е ясно. 😊
Имам предвид какъв архетип игра/поведение се харесва от широката и традиционна публика на ИВ.
Когато един топ, ама топ атлет отиде с цел да покаже нещо невиждано на Арената (с такива заявки са някои участници този сезон гледайки визитките), последното нещо към което трябва да се стреми е да мишкува в коалиции и да изпраща други на битка със заучени и супер нелепи обвинения.
Фифо и Момчил никога нямаше да са тези масови всенародни любимци ако не бяха ходили по сто пъти на Арената. Жорката аквамена също, за малко да открадне славата на Фифо и Гого в края на сезон 4, така се бе засилило момчето.
Мога да дам още много примери.
Юлиян ако не бе толкова рязък и цепнат в устата и супер подготвен и хитър на Арената (то подготвени много ама при него я имаше и адаптивността) и ако не бе онзи злодейски удар срещу Пламен (за 6 сезона Игри на волята, така и никой не направи нещо по-запомнящо се като ход а иначе какви ли не герои минаха през годините и добри и лоши) щеше ли да е с този култов статут? И т.н. и т.н. Още се помни Тошко с шак-шак, а минаха толкова години.
Трябва да си характер/куче. С нещо да те запомнят, иначе колкото и да си добър ставаш част от пейзажа.

Това имах предвид. Знам, че четат и участници и други такива, които се колебаят. Ако някой иска да остане в историята трябва да отиде на Арената поне два пъти в тежка елиминационна битка във фаза 1, до средата на фаза 2, че след това вече е късно. И трябва да си заявява мнението, а не да мълчи и кима. Дори и това мнение да не е благоприятно за него вътре.
Нали тези хора искат да позлатят участието си. 90 000 лв. в днешно време не са кой знае какво. Много по-важно е как ще развиеш делата си след игрите. Ама за това се иска да излезеш популярен и харесван.
Вижте Гого например. Дори и на финал не отиде ама супер му се получиха нещата и според мен припечелва доста добре и то правейки това което обича. Не стига, че е и полезен за хората. И не ходи по чалготеки, нито пуши и пие като повечето ''герои''
Вижте и Фифо. Ами така се прави. Евала. Ама за да правиш всички тези неща трябва да си постелиш. А за да си постелиш - по-малко коалиции, повече отстояване на думата си и повече смелост да ходиш на Арената без да оревеш орталъка. И да загубиш, поне ще е достойно и няма да дойде края на света. Спокойно ако си наистина силен и подготвен и има какво да покажеш ще победиш, а и продукцията винаги ще ти удари едно рамо, за да не те загуби за сметка на някои скучни участници, които са взети явно за да има кой да се елиминира лесно в началото.

Другият вариант е по-сложен и наистина малко хора го умеят. Да си злодей или антигерой, но пак да си харесван или да кажем популярен. Т.е. дори и да не те харесват да те следват и гледат, защото само с присъствието си и какво ще кажеш предизвикваш вече интерес. Там малцина могат да пробият. Последният и най-ярък пример за това е Мартин. Ама ще кажеш, бил е побутнат. Еми да, побутнаха го, защото видяха потенциал в него и не сбъркаха.

# 548
Не знам доколко е силен каста тази година, но до момента няма никой, който отявлено да харесвам или да не харесвам. Някак на една плоскост са ми всички. Леко нагоре са Раду и Павел, леко надолу е психоложката и то на база първи епизод, след това кой знае какво не съм видяла от нея.

Дано по-нататък се откроят повече героите (и положителни, и отрицателни), че ми е скука засега.

# 549
С препоръките и аз съм съгласна напълно, но мисля че ако не си такъв тип изначално (архетип) просто няма начин да ти се получи. В такова динамично и емоционално предаване, където си изправен пред доста големи трудности - физическо натоварване, гладуване, неудобства и лишения, непознати или не до там добре познати хора, с които трябва да съжителстваш (3 месеца ли са снимките? Не съм сигурна), просто е абсурдно да поддържаш роля толкова дълго, а и при такива трудни условия. Всеки във визитката си се представя по един начин, в хода на развитие на предаването се променя към друг и това не е защото се е променил, а защото се е разкрил. Не можеш да избягаш от себе си и е трудно да заблудиш толкова много зрители. Е, може би малко можеш да преиначиш, но в основата си цялостно съм напълно убедена, че няма как. Така, че всички тези описания за какъв трябва да бъдеш в игрите, е по-скоро какъв трябва да си като човек за да си по-успешен и след предаването. Тепърва да да се опитваш да бъдеш такъв за да влезеш и спечелиш, мисля че на теория е идеално, но на практика е неприложимо реално.

# 550
Съгласна съм с Дяволо на 100%. Това е Играта - или играеш или мишкуваш!

Бих допълнила поста ти като дам пример с "Триглавата змия" на С3 и С4. Паулина- Стратимир - Рабухчиев и Мани-Фейгин-Илиян. Никой не ги споменава, защото завършиха нечестно и непочтенно играта. Гого към днешна дата например е прекратил контакти с тях, защото ги смята за низки хора. Това което правиш там като интриги и подмолни игри, го правиш и в живота!

Жорката изневери на Фейгин в "Къщата на Инфлуенсърите" , което означава, че Алекса беше прав за него.

# 551
  • София
Алекса какво е казал за Жорката? Аз нищо не помня.

# 552
Аз разбирам, че се слагат инжекции против болката в кръста, но това, че болката се успокоява, не означава, че кръста трябва да се натоварва, а да почива. А тя като я гледах как се катери, как мъкне варели, как вчера се бори и блъска, хич не ми навява на мисълта, че го пази този кръст.

# 553
  • София
Това е много яко(за феновете на Микяй), Enjoy Joy
https://www.facebook.com/reel/1055465296209794

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 16:23 от dido2k

# 554
НЯМА как да знаеш дали са сходни оплакванията, както и това, че пиеш болкоуспокояващи, не може да се равнява на инжекция.  Има стотици болежки, травми, контузии, които няма как да бъдат сходни по своята същност, нито пък като степен на болката.
Последствията обаче може да бъдат сериозни, ако се натоварва още повече травмата, без да се изпитва болка..

albaaa, бъркаш болкоуспокояващи инжекции с ядрено гориво..смешно е..

Ееееее те първи започнаха, с болното Рени!

Общи условия

Активация на акаунт