💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 430
  • 961
  •   1
Отговори
# 720
Може ли някой да ми каже защо днес сините са на кастингбитка? Явно нещо съм  пропуснала....Как се определяше  преди кое племе да залага? Аз все си мислех,че са тези ,които са в резиденцията.

# 721
  • София
Може ли някой да ми каже защо днес сините са на кастингбитка? Явно нещо съм  пропуснала....Как се определяше  преди кое племе да залага? Аз все си мислех,че са тези ,които са в резиденцията.

Предполагам, защото нямат номиниран човек от тях.

# 722
Каква е драмата с Рълев и Мартин, нали бяха дружки и движеха заедно? И каква го играе Денислава в картинката, нали скъсаха с Рълев, а заигравката с Мартин и не само, свърши с края на ИВ?

# 723
Може ли някой да ми каже защо днес сините са на кастингбитка? Явно нещо съм  пропуснала....Как се определяше  преди кое племе да залага? Аз все си мислех,че са тези ,които са в резиденцията.

Защото са единствените, които не са били на елиминации тази седмица, т. е. водят се победителите сред трите племена за седмицата.

# 724
  • София
Ето малко смешни клипчета от ФБ:
Сега разбрах на кого ми приличаше Рени с нейния танц:
https://www.facebook.com/reel/516198561118585

Това съм забравил дали го пусках вече (извинявам се ако съм), но е Микяй срещу Алекса (продължение на задочния спор между тях):
https://www.facebook.com/pavleta.hristova.9/videos/1055465296209794

# 725
Само дето не ни занимава тройката, а ни занимават Мартин и Денислава.
Именно.

Рълев в това интервю в прав текст си казва, че ги е оставил зад гърба си, занимава се с други важни за него неща, а на тях желае всичко най-хубаво.

Те са тези, които се разправят за него къде ли не в опит да бъдат интересни.

# 726
  • София
По темата за чужденците и дали Българин е печелил формат в чужбина: ето ви един: Люси Дяковска

Супер, сега остава още един да го напише това. Grinning
Един! При нас само в Игрите са двама. Дори няма смисъл да изреждам другите формати.
Нямам проблем с чужденците а как се държат и какво говорят. Андрей ми беше любимец например, нищо лошо не съм казал за него освен, че си беше скучен ама какво от това.
Тази тема е безсмислена.
Лошото е друго, че като вкарат чужденец в ИВ това означава, че е ходещ жокер, че ще е най-малкото финалист. Горе-долу такава им е успеваемостта. Този сезон има няколко чужденци, така че положението е ясно за мен, а аз съм писал много пъти, че обичам математиката... Толкоз.

# 727
За мен Силвия е нелепа. Не разбирам подобни хора. Живот единствено адреналин, секс и егоизъм. Не че ми пречи, но наистина не ги разбирам. Атрактивна е и толкова.
Каквато и да е, не е специално такава за Раду и компания Grinning
Ооо, аз съм убедена, че и по принцип е така. 😀 

С Раду няма да се получи коалиция, защото и двамата искат да са вождове. Той видя, че Ангел отиде към жените заради техният конфликт  и сега се опитва да прави damage control, съгласна съм. Въпреки, че честно казано този “скандал” започна от пълна глупост. Предполагам има неща, които не показват, иначе не виждам чак такъв неприязън от къде.

# 728
Ау, това малко странно ми се вижда да си перат заедно дрехите с чужди хора? В шок съм...

Хайде сега. Когато сте на хотел, да не мислите, че чаршафите и кърпите ви ги перат отделно?

# 729
  • София
Раду ми е новия Алекса Simple Smile

# 730
  • София
... а аз съм писал много пъти, че обичам математиката
Да си говорим за математика тогава Joy
"Българите" сме някъде 8-10 милиона (включвайки тези зад граница), а Не-Българите са има някъде 8-9 милиарда, та кое е по-вероятно: Българин да пробие в чужбина или чужденец в България? Joy
Ако си мислим, че ние Българите сме най-великите, ами не сме.
Също така какво точно зняачи да си "чужденец": това че някой носи друга фамилия или пък е роден в друга държава, но е избрал да създаде и отгледа семейство в България, по-малко ли Българин ли го прави това.
И тук си спомням от предпоследния Survivor, какво говореха за една конкретна участничка, която на мен е една от най-големите ми любимки, а тя на всичкото отгоре е родена в България.
Инак няма проблем 4-ма чужденеца да донесат медали за България от Олимпиада, но ако видим някой от тях в Игри на Варелите, то тогава идва "Края на Света"

# 731
Аз се чудя дали варелите не са фетиш на някой от екипа и затова в ИВ сезоните и участниците се сменят, само варелите са константа Simple Smile
И 6 сезона еднакви игри, тази година за разнообразие ще гледаме една и съща игра поне по два пъти.
И броят, цветът и тежестта на варелите се променят може би… И като си помисли човек, че варел трудно може да се счупи, ще ги гледаме до откат.
Съсипаха формата тази продукция.

Варелите са евтини .Това е фетиша на това предаване.Колкото се може по-малко пари за реквизит.Ако намерят нещо още по евтино, него ще гледаме.

# 732
Относно чужденци и българи в българско реалити, аз лично проблем нямам да участват, нямам проблем и да печелят, стига да го заслужават. Кофти ми е само започнат ли да ги лансират и побутват от продукцията.

# 733
  • София
Варелите са евтини .Това е фетиша на това предаване.Колкото се може по-малко пари за реквизит.Ако намерят нещо още по евтино, него ще гледаме.
Не са толкова евтини варелите (ако ти се е налагало скоро да си купуваш би трябвало да го знаеш), освен ако не са набарали някоя голяма далавера: например предния собственик да е държал тежка вода в тях, това би добавило още по-екстремен момент към играта JoyJoyJoy
А най-евтини ми изглеждат т.нар дървени трупи, за тях вероятно си ходят в близката горичка и си секат, докато разбира се не се счупят брадвичките, че и те са едни дълготрайни Joy

# 734
Каква е драмата с Рълев и Мартин, нали бяха дружки и движеха заедно? И каква го играе Денислава в картинката, нали скъсаха с Рълев, а заигравката с Мартин и не само, свърши с края на ИВ?
Очаквах и аз това да науча,но Рълев си знае едно и също- работата  и туй то.Това травиалното не е интересно ,хората ги вълнуват  по -пикантните неща.

Общи условия

Активация на акаунт