💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 117
  • 961
  •   1
Отговори
# 840
  • Sofia
Някои го наричат “слаб Ангел”, други го наричаме липса на морал и ценности, двустранна при това.
Да, всеки се излага според възможностите си, а на повечето възможностите са неограничени. Ангел Русев - спортистът и ЕШ, и Ангел Русев - човекът са две различни неща. Далеч съм от мисълта, че някой е длъжен да ме уважава по дефолт, само защото съм успяла в дадена област. За поредна година ми прави впечатление, че Егото и комплексите ще изядят главите на по-голямата част от участниците. Да видим. 😊

# 841
Разбира се, че не е нужно да се съобразяват! В България ядем всякакво месо. По тази логика, телешко също не е редно да има, защото ако има индийци в предаването няма да ядат, понеже за тях кравата е свещенно животно. Аре стига превземки. В България сме българи, ядем всякакво месо.
Хубав въпрос за вегетариатците/веганите, а на тях какво да се "сервира"?!

[/spoiler]
[/quote]
Не виждам защо продукцията трябва да се съобразява с вкусовите предпочитания или религия на участниците. По същата логика в отбора може да има и вегетарианци или вегани... Знаят къде отиват и каква храна предлагат.
[/quote]

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 15:48 от КремонаЛиза

# 842
  • Буркина Фасо
суджуци и луканки от телешко месо. Smiley
вероятно в началото, преди да подписват договорите, ги питат и за храните, и за някакви непоносимости към даден вид храна.

# 843
Да, конско още малко. Хайде стига. Големи мъже са това.

суджуци и луканки от телешко месо. Smiley
вероятно в началото, преди да подписват договорите, ги питат и за храните, и за някакви непоносимости към даден вид храна.

# 844
Ама те може и да им дават нещо различно от свинско за тези които не ядат такова месо, просто да го правят зад камера. Прекалено много задълбахте в саламите и луканките. Едва ли Димо след края на битката ще започне да се обяснява какво месо има в щайгата им. Мен лично пък въобще не ми беше минавало през ума, последното нещо заради които ги гледам е саламите в щайгата. Камоли да се напрягам да мисля кой какво яде 😀

# 845
На мен Раду нещо не ми пасва, нерви ме някак. Все знае, все той какво каже, а за Силвия той даде тон, че ги едва ли не развращавала видиш ли. Била по нощница, еми дадоха я, то нито е прозрачна, нито толкова къса, и май панталонки бяха с наметало , абе...я , моля, той Радо кат е дънер, кво сега, всичко му пречи.
Не само с варелите Гатьо направи какво си иска и без вериги. Преобърна цялата игра и нищо не му се каза, то се видя, че едвам ще избута. Каза обаче, че пътувал 5ч , за да участвал и бил нахъсан. Да бе, да. Да мине на диета, че ...не е до игрите, много се е напомпал. Искам Юли да видя или поне някой от 1сезон, ама това е тема табу, сякаш тези хора никога не са играли в този формат, а точно те го направиха интересен и да има следващи сезони.
Всички уж много подготвени и наистина ми харесаха, ама още си нямам любимец и за кой да викам. Аз така ...без да имам тръпка ми е тъпо някак. Ама ще видим.. Този от цирка нещо ме влече-свеж е, не е злобен, има чувство за хумор, не им знам още имената.

# 846
Относно фаворити съм се насочила към Добрин и Светлин (тиим Гого), очилаткото Мартин от червените (дано направят нещо да ги върнат, иначе... Grinning), Гризлито (въпреки, че той познава голяма част от участниците в Игрите, бившите такива и в кастинг-битките), Анджела и Крамарска.

# 847
  • София
Само като видях на каква поничка се е направил Гатьо и ми светна, че няма как да бие Милен, който е кросфитър във форма. Видяхте колко е трудно на Арената, дори и за добър спортист. И с всяко следващо минаване му ставаше все по-лесно. Кросфита така работи. Носи ти предимство при повече повторения, ако е само за едно, две минавания нямаш голям шанс, но с напредването на играта ставаш все по-добър, защото организма така е свикнал. Последните две обиколки на Милен бяха като по учебник, даже се изкачи и на стената без въжето.

Гатьо ако желае ще го видим в Ол Старс, според мен от него зависи. Няма как да изпуснат избрания от публиката/феновете за инфлуенсър на годината. Такова попадение е веднъж на години.

А те и тези кастинг битки не ти дават нищо. Справка Бисер Русимов. Голям автогол си вкараха с него. И обратното също важи обаче. Печелиш кастинг битка и то с лекота и супер изпълнения ама после като дойде сезона вече може да не искаш или недай си Боже си контузен нещо. Няма гаранция за нищо. Ако се забавят още малко с този Ол Старс ще загубят много според мен. Трябва да го направят през 2025 г.
И не приемам полуформати. Или всички до един да са стари участници или изобщо да не правят. Без нови лица. Това е истински и класически Ол Старс. Кадри имат много. Проблемът си е техен ако не могат да съставят поне три класически отбора.
И не е задължително да спечелиш кастинг битка, за да участваш. Това е по-скоро трик с който да ни покажат отново наши стари любимци на Арената + лост в техните ръце да режисират събитията, когато нещо в племената не им изнася.

# 848
  • Sunshine state
Очевидно е, че Силвия си флиртува и разчита на сексапил. На мен ми идва доста евтино поведението й. Все пак не е и на 20г., а е зряла жена.. Силвия е силна и без тия номера. Тя не е била омъжена и деца няма, така ли? Иначе я харесвам.
Раду добре я прецени - иска да е добре с всички.
Вчера игрите не ми харесаха. Варелите са константа във всяка от тях и става досадно. Елиминационната беше мъка и не я гледах. Браво на двете момичета, че я довършиха.
Беше ми все тая коя ще отпадне, честно казано - и двете са ми скучни.
Малвина да не е с апендицит?

# 849
Най-после доизгледах След Игрите подкаста с Рълев и Елица. Рълев е на място, много добре постави Мартин и Денислава на място и ми се стори, че май ще участва и той в кастинг битка. А дано, защото съм сигурна, че от него няма да видим такава пародия и неподготвеност като от Гатьо вчера.

Относно Елица - много мила и интелигентна, ама много неприятно мяка.

# 850
В България ядем всякакво месо…. В България сме българи, ядем всякакво месо.
Колко много егоизъм… Не говорете от името на всички българи, моля. “В България ядем…” звучи нелепо. Защо говорите от името на всички 6.5 млн души? То не опита до държава, а до това, че хората са различни. В България има 10.9% мюсюлмани,’ според последното преброяване. А от християните има и много вегетарианци. Идеята е, че трябва да им дават и други неща, освен месо. За да може да има и нещо за тези, които не ядат месо. Аз например, нищо, че съм българин, ям само пилешко и риба (никакво червено месо), и тези Орехите реално не ми дават награда, ако съм там. Ама да речем… аз няма да се запиша за участие в такова предаване. По-лошото е, че понеже Вие ядете всичко и айде сега другите проявявали капризи и претенции…  Много хора не умеят да влизах в обувките на другия. Всеки гледа от собствената си камбанария и разсъждава егоистично. Ами не сме 100% еднакви всички в тази държава. Факт.

Ако им дадат ориз, картофи някакви плодове или зеленчуци, ще може да се възползват всички. Мое мнение.

# 851
Ама как решихте, че участниците не ядат свинско, аз познавам доста мюсюлмани, които си го хапват.
Не задълбавайте толкова, хората седят гладни на джанки..
Аз например свинско месо обичам, но не обичам и не ям салами, луканки, наденици и всякакви подобни мезета, освен ако не са запечени на пица например.

# 852
  • Буркина Фасо
а ако са запечени на скара, но не в/у пица не ядеш ???

и да, в БГ се яде различно месо.  има за всякакви религии близко до нас.
скоро ще уважим и по-далечните - с кучешко и скакалци/хлебарки.

# 853
Ама как решихте, че участниците не ядат свинско, аз познавам доста мюсюлмани, които си го хапват.
Не съм “решил” нищо такова. Прочетете какво написах по-рано (в първия коментар), казах че продукцията не би се съобразила в това, давайки такава награда. Друг въпрос е дали участниците ще ядат или не. Фокусирах се около самото съобразяване на екипа с участниците.
Дадох и примери с Фермата 1 и 4 където имаше участници, които НЕ ядяха и не са го натъртвали, просто  оставаха ощетени и някой като предложи, казваха “хапвай, хапвай”, без да се правят на жертви.  Обърнах внимание, че продукцията не се беше съобразила с това.

А това, че Вие познавате “турци, които си хапват…”, явно е, защото са нерелигиозни и това не е представителна извадка, аз познавам доста повече, които не си хапват. Както и да е.
Може и да сменим темата, че малко все да става…

# 854
а ако са запечени на скара, но не в/у пица не ядеш ???

Не ги ям. 😁
Всеки с претенциите си, било то от каприз, вкус, религиозни или морални подбуди.

Аз и джанки не ям, от боб и леща ме боли корема много, щях да живея на ориз и картофи.

diziler, това е игра, има си правила, който не му изнася да си стои вкъщи.
С какво някой, че смята телето за свещено животно по религиозни подбуди трябва да е по-облагодетелстван от друг, който по морални/здравословни(алергии, непоносимости и т.н.)/други причини не яде месо или друго.
Ами тогава и по бански не бива да се събличат някои религии и какво ли не, темата е спорна.

Беше ясно, че Гатьо ще отпадне, милия, как се е ошишкал!
Мен също ме подразни, че ако не познаят кой ще спечели и ще бъдат доста прецакани.

Общи условия

Активация на акаунт