💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 073
  • 961
  •   1
Отговори
# 945
Нито една жена. Това е проблем на предаването. Игрите трябва да са подходящи и за жени.

# 946
То има подходящи за жени игри, но те ги дават на мъже и обратното Grinning

# 947
  • София
Аз отдавна съм казал какво да направят. Още в сезон 3 писах за първи път, като видях, че и Ванчето не успя.

Вдигат наградния фонд, за да е равен за мъжът и жената победител.
И имаме два потока, само мъже и само жени с двама победители.
Пак си остават отборните битки, но на индивидуални битки ще се сблъскват само жени с жени и мъже с мъже.

# 948
И как ще протича социалната игра? Номаниционните битки? Те могат да изчистят жените до средата на сезона и тогава какво 😀 да оставят две, да направят финала втория месец и после да си продължат предаването само с мъжете ли? Според мен няма как да се раздели на мъже/жени с два отделни финала. Или аз не ти разбирам идеята 😁

# 949
Според мен, за да спечели жена, би трябвало да има повече игри за баланс, статична издържливост, пъзели, строене на кулички, дърпане на нагласени въдички, плетене на една кука.

Другият вариант е да се измислят някакви безумни детски игри като в други предавания, като пързаляне по хлъзгав под.

# 950
Според мен, за да спечели жена, би трябвало да има повече игри за баланс, статична издържливост, пъзели, строене на кулички, дърпане на нагласени въдички, плетене на една кука.

Другият вариант е да се измислят някакви безумни детски игри като в други предавания, като пързаляне по хлъзгав под.
Като гледам жените, които влизат в предаването, плетенето на една кука ще ги озори Joy Виж нагласените кукички са идеалка Grinning

# 951
Как игри, които изискват катерене по варели и носенето им ще са подходящи за жени? В общия случай жените са по-ниски и не могат да носят (безумно) тежки предмети.

# 952
Има и варианти на игри, в които да има по-засилен логически елемент. Това би дало някаква равностойност. Не точно пъзели, но да имаш възможност да приложиш стратегия и тактика, а не просто груба сила и издържливост. Игри, в които да има няколко варианта да подходиш към даден елемент. Нещо подобно.

# 953
Как игри, които изискват катерене по варели и носенето им ще са подходящи за жени? В общия случай жените са по-ниски и не могат да носят (безумно) тежки предмети.
Не само това дори. Ръцете на жените са съответно по-къси, което прави захватът и носенето много по-трудни и неудобни.

# 954
Вече си мисля, че нарочно не искат да печели жена. Едва ли не, ако някога спечели някоя, ще бъде събитието на десетилетието.

Тези чакали, дето все ги чуват през нощта - според мен от продукцията пускат такива звуци, за да ги плашат.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 17:24 от Alucard

# 955
  • София
И аз имах такива подозрения за чакалския вой в миналите сезони. Grinning

# 956
Редовно се чуват чакали по черноморието, не се съмнявайте в това. Била съм многократно на палатки по морето плюс това и живея тук. Дори в гората покрай града се чуват. Не е кой знае какво. И само човек, който не познава региона би се уплашил честно казано Joy

# 957
Аз много не следя нито това, нито другото предаване (нямам толкова време), но май този Бори е много миличък.

# 958
Ужас, Иланг-иланг ! 😂😂😂 И аз си мислех,че този момент може би скоро ще дойде и тогава с носталгия ще си спомняме нощничката на Силвето

# 959
Не само това дори. Ръцете на жените са съответно по-къси, което прави захватът и носенето много по-трудни и неудобни.

Да де, ама ето на, Виктория сега трябва да разбива на тия трасета.

Общи условия

Активация на акаунт