Отговори
# 405
Единствено се притесних Grinningза Мерт Heart Eyes
Онур Г и ОМГ няма да го пуснат  скоро и лесно

# 406
Момичета, какво прави Дияр всъщност....Вече два епизода тя лекува Ферит...Замислете се над техните сцени и диалози...Дияр е неговият лекар! В реалността!
Надявам се развръзката да дойде след 1-2 епизода, че фандома се изнерви и е много сърдит на Сейран.. А няма за какво.. И двамата се борят...За живота си и СейФер ❤️🧿❤️🧿❤️🧿

И на мен това ми направи впечатление.

# 407
# 408
Сега гледах нови спойлери от преди един час.
Скрит текст:
Появата на сестрата на Синан не е просто така.Ще се окаже,че Сейран и Ферит не са разведени,а това е било спекулация от страна на Синан и Суна.Суна е участвала в това,не защото е искала да раздели Ферит и Сейран,а защото е смятала,че това ще помогне на сестра и да се възстанови.Сейран ще скочи и избяга от "сватбата" си със Синан,той ще се опита да я спре,но тя ще му каже "Остави ме на мира"!После Ферит и Сейран ще се срещнат и двамата ще разберат истинската причина за тяхната раздяла.

Мими,не ми давай напразни надежди,че ще вдигна кръвно в петък....Head Band
Това не може да е вярно,защото Ферит каза на Гюлгюн че Сейран ще се жени.Ако не са разведени,как ще го каже?
Скрит текст:
В случая Ферит също не знае,че не са разведени.Казват,че освен Синан и Суна в тази спекулация е намесен и трети човек.Истината за раздялата си щели да разберат Ферит и Сейран когато се срещнат тайно.Имаше и друг спойлер,че всъщност Синан е женен и на "сватбата" ще се появи жена му.Не знам как ще го напишат,но ми се иска Ферит и Сейран наистина да не са разведени.

# 409
Хелоу, мацки Kissing Heart Прочетох ви, свършиха ми лайковете, та не можах да сложа на няколко поста Grinning

След снощната серия, мога само да се съглася с Adba.tv

Дори мъртвото тяло на #SeyFer има оценка 4,5, шега ли е тази сила?

https://x.com/AdbaTv/status/1837459917155733651

В шок съм, друго няма да коментирам засега Head Band

# 410
Извинявам се за въпроса, понеже не съм гледала и чела още за снощния епизод, искам да попитам преди ден-два Афра беше качила стори в инстаграм, на което снима един мъж със закачена нейна снимка на фланелката. Може ли някой да преведе/разкаже ситуацията? Simple Smile

# 411
Благодаря за споделеното, не знам колко пъти го гледам вече! Точно от това имам нужда днес . Да видя, че след всички трудности си е струвало да вярват един в друг, че и семейството и любовта им е онова клонче, което цъфти и на което  са кацнали пеещи птички  / едноръкия майстор сезон1/.

# 412
Момичета,мисля,че вече е време да спрем с "преживени травми от детството".Първо,че героите във сериала се променят в зависимост от настроенията на сценаристите.Второ,никой не избира родителите си,но в живота си всеки сам прави своя избор.Трето,нима не сте срещали хора,които са имали "лоши родители" и "вредна семейна среда" и които са изградили живота си по съвсем друг начин.Аз поне познавам едно такова младо момче на което искрено се възхищавам,познавайки живота му от крехката му 2-3 годишна възраст,както и средата в която израстна.Но не за него ми е думата.Сетих се за Пламен.Онзи Пламен без двата крака,в инвалидната количка.Пламен от Варна,с когото Слави Трифонов направи клип към песента си "Вечерай Радо".Защо се сетих за него ли?Защото преди 2 г. живота ме сблъска с него.Вече го познавам лично и трябва да ви кажа,че Слави никак не е преувеличил с възхищението си.Това много симпатично,младо момче,което въпреки инвалидната количка е толкова слънчево и усмихнато,толкова добронамерено и възпитано,толкова е приятно да общуваш с него,че бих предпочела компанията му пред други,които са "душичките" на мама и тати.Знаете ли,че понякога,когато изпадна в някаква "черна дупка" и го видя усмихнат,а повярвайте,той винаги е такъв,моментално се хващам за косата и се "издърпвам".Така,че "травми от детството",като понятие малко ми звучи като оправдание за собствени грешки.

# 413
# 414
mimi65 Както ти завиждаш на ентусиазма ми да защитавам Сейран, така аз завиждам на екзалтацията, с която някои дами са я заръфали и как изведнъж канонизираха Ферит (би му отивал един ореол, честно казано Wink ). Всички негови грехове са простени и забравени. Въобще имаме един жив светец, стъпващ измежду нас, обикновените смъртни.Сега само ще му съчувстваме и ще се тръшкаме как страда горкото момче. Даже смело ще заявяваме, че Сейран не го заслужава. И докато преди удобно се криеха зад мантрата СейФер, сега поне открито декларираха, че е важно само Ферит да е добре и по възможност по-далеч от тази злонравна Сейран. И да, Сейран има Синан до себе си (оф, защо Баран не изпълняваше тази роля, примерно?!), но за Дияр до Ферит не чета нищо. За гнусната сцена на диванчето хич та хич. За любимата пица от любимата пицария и речта, която я съпроводи - пак мълчание. Приемаме, че Сейран е продължила без Ферит и сме готови да я анатемосаме, но отказваме да видим, че и той го е направил. Двойните стандарти отново в сила.
И аз не обичам да се повтарям, но явно ще се наложи. Тази нова Сейран се връща от среща със смъртта, така че трябва да забравим всичко, което знаем за нея до момента и това да е отправната ни точка. Трябва да приемем, че живее ден за ден. Дори, че в момента тя се учи въобще да живее. Да, и аз не искам да виждам такава Сейран; да, и на мен ми липсва Сейран от 1 и 2 сезон; да, и за мен тази сватба беше бомба в лицето. Но аз, за разлика от теб, не мога да говоря в минало време за обичта ми към нея, нито пък ще си позволя да я съдя. Не мога да спра да я обичам, просто защото вече ме е спечелила, а аз много трудно се отказвам от нещо или някого, влезнал/о в сърцето ми. А не мога да я съдя, защото още не разполагам с всички части, за да наредя цялостната картина. Дълбоко вярвам, че има нещо друго (загатва се многократно), че има много повече от това как Сейран гони Ферит от болницата (чрез Суна) уж да не страда. Пак ще кажа, че ако беше толкова просто, тя нямаше да го очаква да дойде при нея. Нямаше да се върне в Истанбул със страх и озлобление (и към Ферит, и към онези хора - не става ясно кои). Дори и в снощната серия имахме подсказка (Кязъм отиде да търси сметка на Ферит. За какво, ако Сейран е инициаторът на раздялата?).
Аз не споделям концепцията ти, че Сейран е потърсила друг мъж, опитвайки се да забрави Ферит. Този мъж сам я намери и просто й подаде ръка така, както друго човешко същество оказва опора на себеподобен, изживяващ същата болка. Това, което ги обединява е точно тази идентичност в обстоятелствата; това споделяне на обща съдба.
И докато тук масово се съпреживяваше болката на Ферит, наливайки се на бара, аз просто имах дежа вю. Очаквах Пелин да се прокрадне отнякъде, влачейки със себе си частния си папарак. Проблемите на Ферит с алкохола са доста стари и със сигурност са започнали много преди Сейран да е въобще част от картинката. Сега да обвиняваме Сейран, че се е пропил от мъка по нея, е несериозно, иначе е много лесно и удобно, съгласна съм. Докато едно нищо неподозиращо момиче прекара първата си брачна нощ във ваната, Ферит и приятелката му пиеха и гуляеха в съседната стая до степен, в която той изгуби съзнание. Абидин после се караше на Пелин как е допуснала Ферит да пие толкова, така че няма как да се оспори този факт. Докато Сейран спеше в дома на баща си и всички в имението мислеха, че Ферит е с нея, той се наливаше по клубовете с Пелин. Да не забравяме, че точно тогава му взеха книжката за шофиране в нетрезво състояние, барабар с колата му (но е толкова романтично Ферит да се напие, нали?!). Напи се, когато разбра за изневярата на баща си с Ифакат (много красиво и драматично напиване беше). Напи се преди развода (точно с тази сцена имах дежа вю) и Пелин го подбра у тях, подпомагана от Абидин. Напи се, когато разбра, че ще става баща и Сейран го обгрижваше и му помогна да стигне до леглото. При друго негово напиване помъкна и някаква девойка към имението. Въобще Ферит се напива с повод и без повод, но до него винаги беше Абидин и само заради неговото отсъствие, снощи стигна до контейнерите за боклук. И вие си страдайте и съчувствайте колкото искате, намирайте го за красиво и патетично, придавайте му доза романтизъм, ако щете, но като човек, който познава от много близо зависимостта от алкохола и е виждал катастрофалните последици от тази пристрастеност и не един разрушен живот, моля, позволете ми просто да се откроя. И Дияр, като дете на алкохолици, да се свърже с алкохолик, ми е малко в сферата на фантастиката, честно казано.
Снощната серия можеше да се състои само от един кадър и пак щеше да си струва да се види. Афра закова целия епизод с превъплащението си на пейката. Страх, ужас, празнота, безнадежност, болка и отчаяние на лицето на едно двадесет и няколоко годишно момиче, няма как да не ти въздейства! Адмирациите ми са изцяло за нея! Ками, радвам се, че е стигнала и до теб (поне ставаме две Wink ).
Последно за сватбата... всички сме наясно, че не е породена от любов, въпреки заблудата на Сейран. Думата, която е синоним на това събитие от снощи, е дълг! Сейран беше притисната до ъгъла и нямаше накъде да мърда. И да, тя трябваше да изпълни своя дълг към Синан. Към човека, заради когото е оцеляла и който я е научил отново да живее без страх. Ако има нещо, което не се е променило в Сейран през всичките сезони е, че тя знае значението на тази дума. А ако има нещо, което аз харесвам безусловно в нея, то е, че тя поставя дълга и честта по-високо от любовта.
Ферманът ми е готов. Simple Smile Исках да пиша и за Суна, че и тук се разминаваме, както и за Серпил (очертава се да е новата ми любимка), но наистина стана дълго. Скоро ще ви занимая и с тях, но в друг пост. Wink

# 415
Сега гледам серията с превод. Думите на майката на Синан все едно, че са думи на Халис. Тя мрази Сейран както я мрази Халис.

# 416
Фи,забравяш и мен...Колкото и да изпаднах в шок снощи,аз все още стоя твърдо зад Сейран и разбира се любовта на Сейфер.Ферит трябва да прогледне,не само да реве,пие и лигави с каката.Той е човека който направи хиляди грешки и сега е време да се осъзнае,не само да седи зад полите на поредната жена.Неговото Обичам те е като да каже на някой че е гладен.Мисля че точно той трябва да изстрада своята голгота.Но не ми се искаше Сейран да се жени за тоя...

# 417
Извинявам се за въпроса, понеже не съм гледала и чела още за снощния епизод, искам да попитам преди ден-два Афра беше качила стори в инстаграм, на което снима един мъж със закачена нейна снимка на фланелката. Може ли някой да преведе/разкаже ситуацията? Simple Smile
В Турция при погребения закачат на реверите снимка на починалия и в онова стори бяха сложили на звукооператора снимка на Сейран от първи сезон, епизод 2. Демек, че се прощават с нея, така го разбирай. 😂

# 418
Току що изгледах епизода. Харесвам го.
Единственото, което ме дразни е, че не се споменава точната диагноза на Сейран. Беше нещо смъртоносно, което преобърна психиката й. Сега излекувана ли е, в ремисия ли е? Ако ни бяха разяснили, щеше да ми е по- лесно да разсъждавам върху поведението й.
Изглежда, че за Сейран е било абсолютно невъзможно да съчетае болестта си с Ферит. Толкова го обича, че ума й автоматично отхвърля възможността да се превърне в бреме за него. Взаимната подкрепа със спътника си по съдба, Синан, който също се бори с нещо голямо, го превръща в опция. Опция, която я задържа на повърхността, спасителна сламка.... Тя избра да отдалечи Ферит от себе си, но животът без него я плаши, защото губи смисъл. Синан е чудото, което я връща към живота, той е нейното тихо пристанище. Тя за него..., предполагам същото.

Синан и Дияр не ме дразнят с нищо към момента.
И двамата са били необходими за Сейран и Ферит, така го виждам. Както и Вал писа, Дияр е вадила Ферит от бунището в буквален и преносен смисъл. Колко е важно да имаш такъв човек до себе си..., колко силно може да е чувството за благодарност( почти като любовта), колко ценни са тези хора в живота на всеки!
Ако съм имала нещастието да се влюбя в някого, чието сърце принадлежи на друг, ако съм се борила за неговото оцеляване, ако съм държала ръката му в най трудните моменти, ако е плакал на рамото ми и е изливал душата си, ако съм част от неговото възраждане от пепелта и връщане към живот, то поведението ми много щеше да прилича на това на Дияр и Синан. Мъчно ми е и за тях.

Не ми хареса, че направиха Сейран супермен, който за една нощ нарисува, не един модел, а цяла колекция... Нещо, което истинските дизайнери правят за месеци.
Струва ми се също така, че Хаттуч съвсем преднамерено сподели на Сейран проблемите с рисунките, защото знаеше, че няма да остане безучастна. Оттам и съвета й към Ферит да се помоли за Ангел спасител.
Мноооооооооого се надявам, Ферит да не използва моделите. Би ми харесало да предпочете да фалира, отколкото да се възползва от тази помощ. Би било велико! Smirk
Момчето изхвърли сума цветя в болницата, които Сейран отказа да получи. Мисля, че е излишно да казвам, колко ме нараниха тези сцени, както и от сватбата. Обичам това момче и неговата упоритост Heart
Толкова е самотен.... Все още съм на мнение, че Мемо е въображение, нищо че уж излезе в публичното пространство. На сватбата беше най- самотният гост- сам на маса за 4 места Cry Много уважавам факта, че не извика Дияр, за да доказва нещо.

Не ми е понятно, защо Суна крие толкова усилено от Абидин факта, че е Корхан. Може би, защото Корханови няма да я приемат за снаха отново...?
Халис и Асуман ще се върнат.Дали са заедно някъде?

# 419
Споделям най-одобрявано  мнение  ....
"Сейран постоянно тича от сватбена маса на сватбена маса и казва „да“ без колебание!
 Тя има два брака с Ферит Корхан,
подчинение на баща си, за да се омъжи за Тарик и Акин.
Сега тя сама предложи на Синан да създадат семейство
 и то след като се закле, че няма да принадлежи на никой друг освен на Ферит и ако той не пусне ръката й, то и тя няма да я пусне. Това ли se причинява на любимия човек?
Браковете ли са основен приоритет на живота и?
Майката на Синан правилно казва, че тя не е възпитано момиче и е много  глупава "

Общи условия

Активация на акаунт