Отговори
# 510
Поста ( в началото) най-вероятно не се отнася за сега.

Именно, Понки Heart

Понеже върлите антита на Сейран, като Вал, за две години и кусур не казаха една добра дума за нея, освен в саркастичен вид, авторката на поста се връща във времето и търси вината на Сейран. Понеже твърдят, че сега щяла да види Сейран, като не е оценила Ферит. Та затова е споменат Феро, кусура бакма, че опетних името му  Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега, искам да уточня, че Ферит ми е много скъп, също както и Сейран. Плаках и страдах с него в петък вечерта. Но такива цинично-саркастични коментари зза Сейран ми идват в повече. Как пък не се намери един повод да съчувствате на това момиче? Аферин, машаллах Grinning

Афрамчетата, изчистили охраната от кадъра Heart Eyes

Какво да кажа, язък...
Дай да й отрежем косите, че да се подчини, да робува (отрязаните коси на Суна).

Нали се пише, че трябва да забравим първите два сезона, че това са "нови" СейФер и т.н. Мда, ще ги забравим, защото дойде времето да се изправят един срещу друг, пред себе си, пред страховете си и ще се променят.
Една нова визия за бъдещето винаги има нужда преди всичко от нов поглед към миналото

# 511
АфРам са го ударили на "уволнение" откъм криене. 😃🥰

# 512
Защо плачете за Ферит-?

# 513
Браво бе,ето това ми трябваше. Чак се усмихвам широко като ги видя. Сладури 😘
Мерт ми е много сладък с този скутер,как се навлякъл, чанти,дрехи хахаха

Ами така става, когато Джем може да пипа Афра само в рамките на сценария, а за Мерт в този трети сезон засега остава единствено възможността да го прави извън сценария.

# 514
Важното е,че Мерт има Афра и Афра има Мертт. Дано скоро и СейФер има 😙

# 515
# 516
Всеки вижда нещата през собствения си мироглед. За едни нормално е едно, за други - друго, за едни Сейран е по - добра, за други Ферит. Свят широк, хора всякакви, разбирания също ....
    Сериала си върви, какво точно искат да кажат сценаристите няма как да знаем, колкото и анализи да се правят. Всичко така или иначе е както го напишат. На мен ми е интересно и ги гледам. Естествено е да има промяна и в двамата герои, времето минава, всеки се променя, никой не остава на акъла, на който е бил като 18 годишен, колкото беше Сейран в началото, ако не се лъжа, ще се промени разбира се. Живота тече, случки всякакви, промяна е най - нормалното следствие.
      И нещо друго, за което се сетих, все пак уж по действителен случай с реални хора е сериала. Някои знае ли със сигурност дали прототипите не са се разделяли много пъти и не са били с други хора през това време? Все пак не е нещо нечувано, живот. Не е приказка - и заживели щастливо и до там. Колко хора се разделят и събират отново. Няма да са първите.
     За епизода в петък - прекрасни Афра и Мерт, както винаги. Малко по малко ще разкриват цялата история за раздялата на главните. Всеки път, когато на феновете не им се хареса как върви сценария има теория за сън или кома, ама до сега не е било такова Simple Smile Най - странно ми е защо Суна крие, ако Абидин е Корхан, както и къде ли е Халис, че даже не го споменават? Но и това ще се разбере. Сватбата накрая - еми тя му предложи и сама си вкара автогол, съдейки по реакцията й. Ясно й е кого обича, но и към Синан се е привързала. Семейството му явно е против, сигурно затова прибърза с подписването, пък и от страх, че ще се върне при Ферит. Доста интриги се заформиха, тъй че търпение, епизоди трябват, не може всичко да се разкрие наведнъж.
    Между другото - толкова сериали съм изгледала и не знам друг, при който така да наскачат феновете при раздяла на главните герои, а както знаете в сериалите поне по 5 пъти ги женят за други Grinning Мерт и Афра са толкова вълшебни един до друг, че човек не може да си ги представи с друг Heart Искрено се надявам скоро и тяхната сватба да я бъде.

# 517
Едно такова хубаво ми стана 🫠🌹🤍🐑🧿

# 518
  • Пловдив
Привет следобедно сладурки,:sunglasses:
Току що изгледах серията с превод и за пореден път съм във възторг от жестоката игра на Мерт.
Той е един безценен диамант.
Това момче докосна всичките ми сетива, усетих болката му, мъката, отчаянието, безизходицата, и любовта, която изпитва към любимата жена.
Серията ми хареса,  като изключим последните няколко кадъра с тази прибързана сватба (добре, че бях чела малко коментари и шокът не беше толкова голям), но да видим какъв заек ще изскочи в следващия епизод.
Суна изобщо не ми хареса, че започва с лъжа и криене от първия ден семейния си живот. Това няма да доведе до нищо добро.
Очаквам с нетърпение утре фрага и дано ни донесе повече яснота за предстоящия епизод.
Честит празник на всички, макар и в края на деня!

# 519
Няколко часа бях извън града и без интернет и телефон. Сега се прибирам и какво да видя? Любимите ми АфРам! 🧿🪬🤍 Толкова хубаво ми стана! ❤

# 520
Ох, не мога да не го споделя. 🤣  и май нови снимки от рекламата на Афра за Дефакто. 🌹

# 521
Зад кадър 😘

# 522
Сейроша е отишла да му каже за сватбата сигурно. 😂

# 523
И един Рамо за разкош! ❤

# 524
Здравейте и !Честит Празник ,мили момичета ! Kissing Heart

Ай нашите сладки АфРамчета са ги изхващали  Heart. Пу,пу,пу да не им е уроки и все така да са си заедно  и да са много ,много щастливи   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Относно сериала ,много хубаво сте го коментирали.  Hands Clap  Мен направо взе да ми бръмчи главата от чудене ,защо така се случиха нещата Thinking.Имам все още надежда в теорията за комата ,защото има някои сцени които са си просто нереални и налудничава ,но пък други си звучат съвсем правдоподобно затова ,че направо не знам вече какво да мисля.  Thinking
Ако не е кома дано поне брака на Сейран с тоя мухъл да се окаже или и той някаква халюцинация или да излезе незаконен или лъжлив или нещо такова.Или мухъла да почне да и прави мизерии на Сейрош,Ферит да разбере да го набие едно хубаво ,  да си вземе жената и да се приключва с тоя проблем най-накрая.  Hands Pray
А от серията най-важното и значимото беше ето това в добавка и сънищата на Сейран и Ферит. Heart

https://x.com/JAY_ZD2911/status/1837512494819983567

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 00:06 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт