Отговори
# 525
Мачват си нашите! 🤘
.
🧿🪬🤍

# 526

Който може да забрави първите два сезона и да приеме , че това е нов сериал , нека го направи. За мен няма бъдеще  без минало. Докато  в  дизито участват Ферит, Сейран, Суна ,Аби , Есме и др. за мен дизито си е същото и не съм склонна да си затворя очите.
Приемам ГГ с всичките им глупави постъпки , но и с голямата им любов. Няма начин да  е "друг" сериал , докато ми вмъкват ретроспекции нонстоп. И няма начин да не се връщам назад в сравненията и размислите си , защото героите са същите , които съм приемала или отричала , харесвала или оплювала и са ме вадили от обувките с действията си. Това са те , същите , заради които продължавам да гледам.
Не вярвам във всички коми , халюцинации  и разните му там дилириуми. Всичко си е реално , нищо че ни се иска да не е.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 21:57 от Kami_J

# 527
Карлос се оженил! Честито! 🍀

# 528
Здравейте момичета и честит празник,макар,че за мен си беше делник.Ако на Онур му "пука" за сериала,ще накара сценаристите да се посъветват по-обстойно с тази психоложка дето прави анализите за фантазиите на Ферит и Сейран,ще ги пишат като "фантазия" или "кома" тези две серии и ще преработят целия тъп сценарий.Но ако продължат да го представят за реалност просто трети сезон го пишете "бегал".Само негативни  коментари в инста включително и от чуждестранни зрители.Чак и от Бангладеш имаше зрител.Колкото и продажби да имат при рейтинги 1 няма как да не го финализират.Вече в "играта"остана само един Мерт,защото много "заклеймяване" има в момента на Сейран,а от там го изнася Афра.

# 529
Красивото Афи грее, когато има сет с Рамо! 😘

# 530
Още едно в AfRam видео от днес в HD 😍🥰🤩
https://www.instagram.com/reel/DAOzY_8IxWv/?igsh=MWRvYWplcWx1NnNnbQ==

# 531
  • София
Сладури Heart EyesHeart EyesHeart Eyes, пупупу

# 532
Пуснах си отново първи епизод и тъкмо поискаха Сейран, физиономията на Ферит е един път. 😄 Ако само знае какво го чака с Антепския фъстък. 😁

# 533
Един Мерт бил останал...стига вече,ми да се напива и да се прегръща сам,щом я отписахте Афра.Мими,съжалявам мила,но ти не спираш да говориш за финал.Това ли искаш?Прекрасно,но аз не искам финал сега,харесва ми или не,развоя на събитията към момента,искам да видя цялата история и да се насладя на максимум на невероятната игра на Афра и Мерт.Как пък не видя днес новината,прегърнати,влюбени,ама не...едно си баба знае,едно си баба бае.Честно дори да почнете да ме плюете сега,отбор Ферит,как пък не ви трепва сърцето,мъничко поне за Сейран?Жени сме,би трябвало да я поддържаме...Извинявам се,ако смяташ коментара ми за обида Мими,но спиране нямаш.Всички плюели Афра(Сейран),плюят и после гледат,както и ние.Моля за малко толерантност,към труда на това момиче и това момче.Поне от нас...

# 534
Един Мерт бил останал...стига вече,ми да се напива и да се прегръща сам,щом я отписахте Афра.Мими,съжалявам мила,но ти не спираш да говориш за финал.Това ли искаш?Прекрасно,но аз не искам финал сега,харесва ми или не,развоя на събитията към момента,искам да видя цялата история и да се насладя на максимум на невероятната игра на Афра и Мерт.Как пък не видя днес новината,прегърнати,влюбени,ама не...едно си баба знае,едно си баба бае.Честно дори да почнете да ме плюете сега,отбор Ферит,как пък не ви трепва сърцето,мъничко поне за Сейран?Жени сме,би трябвало да я поддържаме...Извинявам се,ако смяташ коментара ми за обида Мими,но спиране нямаш.Всички плюели Афра(Сейран),плюят и после гледат,както и ние.Моля за малко толерантност,към труда на това момиче и това момче.Поне от нас...
Миленка,как реши,че съм отбор Ферит не знам.Отдавам заслуженото и на двамата.Мислиш ли,че на мен ми е приятно да се "оплюва"Афра?Защото не ми е приятно,за това казвам,че го "отнася" тя.Аз също не искам финал.И това си разбрала погрешно,но като чета тези всички коментари и като гледам рейтингите направо ми се плаче.Особено като чета подигравателни коментари за Афра.Най-много ме дразни,че повече се "плюе" по Сейран,отколкото по тъпата и ограничена Бонче,макар,че и сценаристите не са много пощадени.Влизам тази вечер по руските канали да видя някакъв спойлер,няма,само критики.Добре,че те поне не плюят по Афра,ами по сценаристите.Това,че са млади и влюбени няма да спаси сериала докато не се осъзнаят сценаристи и продуцент.Да не бъркаме реала със сериала,нали все това си говорим.Бях споменала за други артисти които следя и техния сериал беше спрян без обяснения даже,но три години след него те са си заедно в реала и вече даже нещата им вървят към сватба,но със сериала отдавна се приключи.А относно отборите,аз съм си твърдо отбор "Сейфер" и не признавам нито отбор "Сейран",нито отбор "Ферит".

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 00:10 от mimi 65

# 535
Миленка,как реши,че съм отбор Ферит не знам.Отдавам заслуженото и на двамата.Мислиш ли,че на мен ми е приятно да се "оплюва"Афра?Защото не ми е приятно,за това казвам,че го "отнася" тя.Аз също не искам финал.И това си разбрала погрешно,но като чета тези всички коментари и като гледам рейтингите направо ми се плаче.Особено като чета подигравателни коментари за Афра.Най-много ме дразни,че повече се "плюе" по Сейран,отколкото по тъпата и ограничена Бонче,макар,че и сценаристите не са много пощадени.Влизам тази вечер по руските канали да видя някакъв спойлер,няма,само критики.Добре,че те поне не плюят по Афра,ами по сценаристите.

Аз не смятам да влизам в обяснителен режим,но това виждам от няколко дни,само финал,финал,финал.Нека бъдем по позитивни,особенно към,подчертавам двамата ни сладури.Аз,всички разбраха че не харесвам действията на Ферит,поне по голямата им част,но обожавам играта на Мерт и Афра,не ги деля.Но да се каже, останал само Мерт,за мен е недостойно и нечестно.Доста коментари четох в последно време тук,Мерт бил изнесъл сериала на гърба си....еми какво да правим,Афи е красавица,тя го пролежа тоя сериал.Феновете,тия които плюят,аз не ги имам за фенове.Не ми се обяснява повече,надявам се ме разбра.Лека вечер.

# 536
Може ли малък жокер кадъра отляво от кога е?❤️

# 537
  • София

Може ли малък жокер кадъра отляво от кога е?❤️

От януари миналата година, първият им кадър, тогава имаше съмнения, че нещо се случва.

# 538
В сцената в пицарията Мемо нарече Сейран "снаха" , защо?

# 539
Добро утро, момичета!🌷Днес чакаме фраг!
Слагам песента от 75, много ми хареса!
https://youtu.be/QL5NtKA5V_0?si=4moZQ2lHG_s7D2hX

Общи условия

Активация на акаунт