Отговори
# 180
Да сложа и ремаркетата Joy

Този и той се появи...

Кака какво прави в хана? Нали изгони Феро, бе Grinning

Broken Heart

И озета

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 11:13 от Еванджелин

# 181
  • София
Вече си мисля тази кака да не информира Сейран. Ако рисунките са нейни, как се озовават там.

# 182
Аз да повторя най-важните:

# 183
И двамата си представят танца според мен.
И какъв й е проблема на пачата Суна да се разбере за Абидин?

# 184
  • Яко в Матрицата...
И чичото се появи... За съжаление, още дълго ще гледаме тази муха Rolling Eyes

# 185
Вече си мисля тази кака да не информира Сейран. Ако рисунките са нейни, как се озовават там.

Предполага се, че Сейран може да черпи информация от Латиф и Шефика.

# 186
# 187
  • Пловдив
Привет!
Не мога да не споделя отново тази красота:heart:

# 188
Нищо не прочетох за стила на обличане на Сейран в новия сезон. Дълги рокли, боти на токове, голи рамене, много женственост излъчва. В комбинация с новата прическа.То и в Антеп бяха дълги сукманите, ама едни такива по-ретро. Simple Smile Очаквах да се обсъжда това доста, при положение, че понесе толкова много критика в сезон 1. Но хората сега гледат под лупа май само ръцете на Феро къде са, и ако са на вярното място, нищо друго няма смисъл Simple Smile
На мен много ми харесва, но изглежда някак зряла (сигурно е търсен ефект). Хубаво момиче, всичко му отива, аз винаги съм харесвала стила и излъчването й (най-вече).

# 189
https://www.instagram.com/reel/DAEonkRRUOh/?igsh=MWgwbjV0MzN1cGVneQ==

Да припомним бълнуването 🤭☺🥰🥰💙

# 190
# 191
Hug  Hug  Hug
Новият стил на обличане на Сейран и на мен ми харесва много.Само роклята за сватбата на Суна ми се струваше доста разголена ,обаче в съня на Ферит роклята вече си  беше много хубава значи цялата работа била в неподходящия придружителя  в реала  ,а не в тоалета  Simple Smile
Тоя Синан не стига ,че него трябва да гледаме ами сега и майка му и вуйчо му ли е чичо му ли не знам и  те ще ни се натрапват кой знае колко дълго  Angry Обаче майката на мухъла голяма гаднярка ще излезе.Миличката ни Сейран къде се натресе на тия Angry
Много красиви и харизматични и влюбени СейФер  Heart

# 192
Зад кадър на рекламата за Дефакто ❤️🧿

# 193
Сейро! 🧿🤍🪬

# 194
Предната реклама и клиповете на Мерт за YSL бяха жестоки. Нямам търпение да видя новите. ❤️‍🔥

Общи условия

Активация на акаунт