Отговори
# 195
Малко остана...

# 196
Четох много постове за Ферит. В повечето считат, че Ферит безкрайно много обича Сейран. Но се питам, ако е така, как е възможно да бъде човек с друг след по-малко от 2 години? Голямата любов може ли да се забрави и изтрие за това време? Толкова ли е кратка? Струва ми се, че трябва да си открил по-голяма любов от старата, за да бъдеш с друг. Мисля, че Сейран не е била интимна със Синан, тя без брак не би го направила. Но видяхме, че Ферит вече е бил с Дияр. Той сложи край на голямата любов, той я омърси, предаде я. Сейран дали би простила това?  Развода... И преди бяха разведени, но Ферит не кривна, въпреки, че предложи брак на Пелин (мисля, че го направи, за да не му пречат Пелин и майка й) и сега можеше да чака.

# 197
Четох много постове за Ферит. В повечето считат, че Ферит безкрайно много обича Сейран. Но се питам, ако е така, как е възможно да бъде човек с друг след по-малко от 2 години? Голямата любов може ли да се забрави и изтрие за това време? Толкова ли е кратка? Струва ми се, че трябва да си открил по-голяма любов от старата, за да бъдеш с друг. Мисля, че Сейран не е била интимна със Синан, тя без брак не би го направила. Но видяхме, че Ферит вече е бил с Дияр. Той сложи край на голямата любов, той я омърси, предаде я. Сейран дали би простила това?  Развода... И преди бяха разведени, но Ферит не кривна, въпреки, че предложи брак на Пелин (мисля, че го направи, за да не му пречат Пелин и майка й) и сега можеше да чака.

Няма правила, по които идва и си отива любовта. И най-голямата любов може да си отиде буквално за нула време и да бъде заместена от нова, не непременно чак толкова голяма и страстна. А може и да остане да тлее цял живот и да се разпали наново...Случаи има всякакви, а правила няма. Това й е най-хубавото на любовта.

# 198
Милна,това,което си чела са фенски писания.Всеки пречупва видяното през призмата на собствените си преживявания и емоции
А какво ще ни покажат сценаристите-ще видим
Все пак,още сме на втори неизлъчен епизод
Много е рано според мен за кардинални заключения

# 199
Много дълбоко отивате с размислите за любовта на млади хора. Не че не може да е силна и истинска любовта им, но липсата на опит им дава предимство да си мислят, че с някой заместник ще забравят любимия/любимата. Защо са се опитали да се забравят, ще разберем скоро. Сърцето не се лъже обаче...

# 200
Милна,това,което си чела са фенски писания.Всеки пречупва видяното през призмата на собствените си преживявания и емоции

Не е само до четене, а и до личен опит. А той е индивидуален, не универсален. Това исках да кажа. Не знам как е прозвучало.

# 201

Не е само до четене, а и до личен опит. А той е индивидуален, не универсален. Това исках да кажа. Не знам как е прозвучало.

Според мен такава любов,но наистина любов-силна,тежка,несвършваща и непонадлежаща на никаква промяна от времето се среща много рядко
Аз затова в първи сезон многократно повтарях,че двамата не трябва да се разделят за глупости,защото са се намерили,а това,както писах не се случва на всеки
Ако някой,който наистина преживява раздяла с любимия човек се опита да намери негов заместител,опита се за забрави,иска да бъде забравен,трябва да намери нов път за себе си,тогава той наистина отива при други
С всички сили и средства се мъчи да откъсне от сърцето си и да забрави
Да забрави всичко и да бъде нов човек
Получава се обаче нов живот,нов човек,който живее в летаргия,живее ден за ден и не се интересува какво точно прави и какво става с него,всъщнос му е все едно
Това са се опитали да направят Сейран и Ферит
Никой от тях не трябва да бъде съден,защото болката от раздялата е много силна,толкова силна,че може да убие човек
Не е присъщо на всички,само на избрани
Разбира се,има и забрава...Човек така е устроен-да забравя
Но никога напълно и никога изцяло
Няма да се опитвам да обяснявам какво се случва,ако се намерят отново
Надявам се да го видим във филма

# 202
Вал, твоите думи мисля, че дават отговор на моите мисли.

# 203
# 204
  • Варна
Оф, хайде вече да идва утре, че много бомби хвърлиха, дано наистина само епизодът не се окаже манджа с грозде. Аз вероятно няма да имам възможност да следя съсредоточено, но ще хвърлям по едно око на картинките в иви и ще ви чета.

Хайде дано скоро гледаме пак такива сцени. Не как някакви мъжки риби пипат косата на Сейрошката.

# 205
Здравейте ,кога ще има резюме? Не беше ли в Четвъртък или аз се бъркам ?

# 206
Здравейте ,кога ще има резюме? Не беше ли в Четвъртък или аз се бъркам ?

Има, да. Вижте на предната страница, пост 180.

# 207
# 208
  • София
Жената, която е качила сторито е дизайнер. Коментират в Х, че Мерт е там за да снима за списание или реклама.

# 209
Що за погледи са това?

Общи условия

Активация на акаунт