Отговори
# 210
Хайде честит Чапкънов петък, мацки. Довечера приятно гледане на епизода. Няма как да не повторя Рамо обаче като за добро утро 🍀, както и нашето дуо

# 211
Сейран да не вземе да умре накрая.. Нали доктора каза, че с лечението ще живее 36 месеца? Демек 3 години🤔 Или изведнъж откриха чудотворно лечение и се излекува? За какво разлаяха така кучетата тогава, че ще умира. Не казвам да умре, просто отново като на филм всичко мина и замина.

# 212
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Петък е! Любимият ми ден с нашите любимци!
Усмихнат ден Ви пожелавам!:heart_eyes:

# 213
Добро утро! Довечера няма да мога да гледам директно, но с удоволствие ще ви чета. 🙂

😃

# 214
Момичета Kissing Heart

BugünGünlerden Yaliçapkını

#YaliÇapkını #SeyFer ❤️‍🔥🥳💣

Чакам с нетърпение Heart Eyes

# 215
# 216
В очакване на епизода довечера, малко от Амджата за настроение 😁❤️🧿🧄.
Вече лайква все по-смело ❤️❤️❤️❤️

# 217
Хммм 🤔

Малко остана

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 12:56 от Iv32

# 218
  • София
Според вас с коя сцена завършва епизодът? Аз мисля, че е със сцената в хана от първия фраг, когато Ферит разглежда рисунките на ангела пазител Simple Smile Не, че няма да разберем скоро, просто ми стана любопитно.

# 219
Нищо чудно и сцената с която завършва епизода да не е във фрага , дадоха чичото в озета и снимките,и както завърши това резюме с последното изречение.....хммм. Може и да свърши в ресторанта (когато Мемо и Ферит падат на земята)също и това си мисля като завършек на епизода.

# 220
Явно майката на Бетюл вече е в ялъто 🤣🤣

Аз се надявам да не сме видяли финала на епизода във фраговете. Очаквам изненада....Да гръмне поредната бомба 💣😃🤫

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 14:08 от Dichkata

# 221
Да се подготвим за довечера, мили момичета...🧿🧄🍾🥇🩺

# 222
Явно майката на Бетюл вече е в ялъто 🤣🤣

Леле,ма то майки,братовчедки,чичовци,вуйчовци,сестри,бащи,любовници....Де що завърне се вмъква да живее в тази къща
Половин Истанбул се извървя
Тя разтегаема да беше,нямаше да побере толкова народ

# 223
  • Варна
Леле,ма то майки,братовчедки,чичовци,вуйчовци,сестри,бащи,любовници....Де що завърне се вмъква да живее в тази къща
Половин Истанбул се извървя
Тя разтегаема да беше,нямаше да побере толкова народ

И аз като ги гледам как се навират там, се чудя как ли пък не се намери друго място, на което да живеят толкова герои и винаги се сещам за думите на госпожа Нюкхет, че Ялъто било приют за вдовици. Grinning

# 224
И актрисата, която играе Серпил, пусна публикация със снимка. В Ялъто пак няма да има спокоен ден. 😄

Общи условия

Активация на акаунт