Отговори
# 465
# 466
Гюнайдън със Сейранчето Kissing Heart

Е щом толкова много искате, да й пожелаем тогава щастие и късмет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 467
За тези, които вярват, че показаното в 74 и 75 епизод не е реалност, а халюцинации на Ферит. Анализ на 75 серия:
https://codeyalycapkini.blogspot.com/2024/09/75.html

# 468
Сейран всячески иска да убеди всички, най-вече себе си, че Не обича Ферит. Тази сватба е само на инат, за да покаже на Синан уж , че го обича и нищо не й трепва за Ферит.
Друг е въпроса защо?

# 469
  • Яко в Матрицата...
Еве 🤣❤ Сейро не знае къде е попаднала 😔 Но пък с кеф ще гледам как ще разрови кирливите ризи на новото си семейство и ще им натрие носа💃

Тези анализи с комата са ми много забавни, дано да са истина. Но аз не вярвам в толкова детайлни сънища и халюцинации. Да не говорим, че някой трябва и да ги напише като хората.

ПП Честит празник! 🇧🇬

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 08:58 от Reni 🧿

# 470
Аз силно се надявам да е така(кома). Съгласна съм с повечето от твърденията на психоложката. Трудно ми е да се съглася за едновременни халюцинации. Но за това, че сънищата понякога са ясни и последователни, съм съгласна. Често моите сънища са такива,а понякога след време се сбъдват точно както съм сънувала. Искам да гледам щастливи СейФер и АбСун. Дано и сценаристите да го искат и напишат.

# 471
  • София
Един влюбен Мерт за добро утро в този слънчев ден Nature Sunny

# 472
  • Яко в Матрицата...

# 473
Добър ден и Честит празник!
Аз не чух Аби и Суна да си казват "да" на сватбата, дадоха ретроспекция на сватбата на СейФер.
На "сватбата" на Сейран и Синан не видях да си отварят устите, а заветното "да" се чу като фон Thinking ...голяма загадка.

# 474
Добър ден и Честит празник!
Аз не чух Аби и Суна да си казват "да" на сватбата, дадоха ретроспекция на сватбата на СейФер.
На "сватбата" на Сейран и Синан не видях да си отварят устите, а заветното "да" се чу като фон Thinking ...голяма загадка.
Обаче той я целуна по челото,а до колкото знам,това е послание,че мъжът приема жената в неговия живот

# 475
  • Яко в Матрицата...
Сватбата е реалност, трябва да я приемем. Какво следва? Още една сватба, освен ако Халис нещо не я одобри булката… Иначе не виждам никакъв проблем да се осъществи. И ще имаме 4 нещастни младоженци…

# 476
  • Варна
Позволете ми да напиша един спам, но мисля, че много се напрягаме с вълненията кой е крив и кой е прав. Самият Мерт си го каза - гледаме нив сериал с нови герои. Някий по-назад в темата го написа - няма последователност в образите на главните герои, сценаристите ги използвам да става филм. Честно казано вече не вярвам и в теорията за комата/съня. Затова пък имам друга:

Скрит текст:
Сейран се омъжи за Синан.
Суна се омъжи за Абидин.
Ферит ще се ожени за Дияр.
Орхан ще се ожени за Бетюл.

Четири сватби. Значи да чакаме погребение. 😄

# 477
Погребение ще има със сигурност.
Точно тази непоследователност и промяна на всички герои ми е странна.
 За да разбера, ще гледам.

# 478
И не разбирам защо Суна не иска да казва на Аби, че е Корхан?
Шефика сигурно ги знае тези неща.

# 479
Спойлер за поведението на Сейран

Скрит текст:

Да видим, ако е верен, Ферит с кой е бил и какво е правил.

Това би обяснило развода и, защо Сейран, дори излекувана продължава да си причинява Синан. Но в епизода от този Петък, с очите си видях как Ферит вися поне година в болницата и му беше отказано да бъде до съпругата си. С ушите си чух, Сейран да казва, че много го обича и не може да търпи да я гледа болна- линия, която се поддържа от миналия сезон. Друга причина не беше изтъкната. Така, че ако се е случило нещо подобно, като в спойлера, е било на по- късен етап, когато Ферит след разговора със Суна "умря" за всички тях.

Нелепо би ми било да разбера, че някой разиграва чувствата на друг по този начин. Бях много болна и не те исках в живота си. Сега съм здрава и съм тук за теб Smirk
Не е страшно да сгрешиш, страшно е да не знаеш какво искаш и това да рефлектира върху останалите Smirk
Надявам се да не напишат Сейран така.

Другото, което не ми се гледа е половин сезон действия, които да се окажат плод на нечие подсъзнание. Защо?
Какво толкова, ако СейФер действително са се загубили по пътя си и проследим повторното им възраждане?
Живият живот не е като приказките идеален Smirk

Общи условия

Активация на акаунт