Отговори
# 570
Айде 76/1 ще е днес ! 🤘

# 571
Ееех, момичета....днес по случай рождения ден пак си пуснах първа серия (с торта и шампанско 😁). Няма  такава игра!!! Само две двойки от всички сериали ми докосват сърцето така, че мога да плача и да гледам до живот. Хюрем и Сюлейман и Сейран и Ферит.  Уникални са....да са ни живи и здрави!

# 572
# 573
И аз като Ферит стискам палци и се моля нещата да се оправят поне мъничко. 😀 След този финал на епизода, с който почти ни убиха, фрагът днес трябва да е много повече от добър.

# 574
Защо е това изявление, нищо не разбирам?

Дали заради онова, че Афито му казала да не я пипа ако не е по сценарий?

# 575
Нашите "комшии" преувеличават във всичко...и това ми били фенове. На тях интрига им дай и им гледай сеира.

# 576
# 577
Bell, сега видях, че сме писали заедно. Сторито от Рамо - zoom (добре познато 🐑😀), но какво за бога трябва да значи "лек преход от 2 към 1"😀

https://www.instagram.com/stories/mertramazandemir/3463457172912 … =Mmd0bDE3c2IzcHRt

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 16:13 от Iv32

# 578
Защо е това изявление, нищо не разбирам?

Дали заради онова, че Афито му казала да не я пипа ако не е по сценарий?
И сега какво?Да го съжалявам и плача ли?Ами като не искаш "клевети",първо се поинтересувай в какъв сериал се "забъркваш" с главната героиня.Не чу ли за "горчивия" опит на Буче?Ако ти е жал за жалката ти кариера,се махай.Извинявайте момичета,но тоя ме дразни повече от Бучето.Много рано взе да "хленчи" и се "жалва".

# 579
  • София
Този глупак е ходил да пита първо Афра какви са тези новини 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Говорим за новинарска страница, която бълва фалшиви новини на килограм и този се оправдава. Нямам думи просто, Абсолютен идиот, без извинение!
https://www.instagram.com/p/DAHHESeq_Q-/?igsh=MWI0Z2IyY2t2czhrZQ==

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 16:31 от MysteryG

# 580
Мерт е качил много, как да кажа, провокативно стори 😁

# 581
Аз не съм ок с целия този тормоз, който се оказва от страна на "фенове" и "журналисти" (кавичките не са случайни) върху всички актьори. Афра и Мерт малко ли отнасят, не е само Буче, която всички "мразят". От тази гледна точка мога да разбера това изявление. Преведох си го с автоматичен преводач, така че може да бъркам, но мен ме подразни частта - "Говорих с партньорката си и тя каза, че не знае от къде са тръгнали тези слухове". Пак казвам може да не съм го разбрала правилно, но ... ами тъпо е.

# 582
  • Яко в Матрицата...
mimi65, точно същото щях да напиша - жалко същество. Кой знае в кой сайт е прочел някоя глупост и се обяснява. Добре, че тия в Х го направиха за две стотинки.

За Афра и Мерт какво ли не се изписа, никой от тях не тръгна да се обяснява. Тоя едва влязъл и проблем... Не мога просто. Първо Пелин, сега този. Ама са прави и тези, които казват, че явно не е получил желаното внимание, и сега се чуди как да се изяви. Нямам думи! Откъде го изкопаха този?! Че и за кариера пише Joy Първо да се научи какво е професионализъм, после да пише изявления. Тоя не е и мъж. Мрън мрън мрън Triumph И изобщо не се е замислил в какво положение поставя Афра... Ноу комент!

Iv32, правилно ти го е превело. Може ли да слагаш на амбразурата колежката си?! Какъв мъж си? И като я е питал, тя ще му каже - да, притесняваш ме... Това е толкова смешно и детинско. Този на колко години е?

# 583
Най-много ме подразни това от превода на IV32:"Говорих с партньорката си.....Каква партньорка,какви пет лева бе Орангутан.Афра и Мерт са партньорите.Много сериозно се е взел тоя.Кариера,каква кариера има този,че и десетки жени колеги.Жалко същество.

# 584
Reni, абсолютно съгласна съм с теб. Ок съм да каже, че не е съгласен и не се чувства добре в създалата се ситуация. Но да намесваш друга страна след като ти имаш проблем ... Без коментар.
Mimi, разбирам те, но мен не използването на думата ме подразни, а че си позволи да въвлече Афра в този проблем, който си е негов личен.

Общи условия

Активация на акаунт