Отговори
# 675
Благодаря за превода, Рени!

Метрес ялъсъ юкленийор ахахахах

Метрес ялъсъ ясно, а другото какво означава?

А този акаунт на някой от продукцията ли е човек? Беше направила стая, така сладко говори.

Феро бей не изглежда много Ок тази като поляга.

# 676
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за превода, Рени!

Метрес ялъсъ юкленийор ахахахах

Метрес ялъсъ ясно, а другото какво означава?
Зарежда се метрес ялъто

# 677
Не обиждайте циганите, не го заслужават. Синан е по-долу от тях, че и противен, особено когато се усмихне. Как ще издържим докато е в сериала. Боже опази.

# 678
За мен Пелин е супер изкуствена и пренавита. Явно много иска да я харесаме. Има да чака де Grinning
Не я харесвам и като излъчване, хеле като ми покаже чак венците си. Играта й е доста зле, да отбележа и това.
Сигурно и Джем на нейните години ще задобрее Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
Еве, за майка му Дияр какво да кажа, то и там съм без думи! Сигурно е отишла да му даде хапчетата и да му намаже една филия, понеже много го обича! 🤮
Обаче Пелин си я харесват, много добре стояла до Рамо! 😂😂😂 Идиотските солото друго не могат да измислят! 😂😂😂

# 680
В 75 епизод думите на Дияр ми прозвучаха като прощаване, но явно много ми се е искало. Пак е цъфнала все едно, че нищо не е станало. Няма отърване.

# 681
За онази доволната на дивана нищо не казвате, що така Stuck Out Tongue Winking Eye
Тя ви е окей, доколкото разбирам Grinning

Много се затруднявам, когато играя с Афра, защото се смея Heart

Хич нищичко не се е променило през годините Grinning

Рени, според мен, Сейран знае.
Абе мани я Пелин бееее Head Band Хубава жена била...
Баба Яга с брадавицата на носа,само дето са и махнали кърпата.И добре,че и слагат грим в сериала иначе си е "изстрадала лелка-домакиня".То две деца наведнъж не е лека работа,аз знам.

# 682
  • Яко в Матрицата...
И Джем, и Пелин да не чакат да ги харесат. Да се приготвят за още хейт и линч. Да не са се съгласявали да играят в "най-гледаното дизи" JoyJoyJoy

# 683
Обаче Пелин си я харесват, много добре стояла до Рамо! 😂😂😂 Идиотските солото друго не могат да измислят! 😂😂😂

Невероятна химия, нищо не разбираш ти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
Май във фрага Ферит е като отровен от химията между него и Дияр.

# 685

От химично,по-химично,че чак токсично.

# 686
Рени благодаря за превода

# 687
Да, да! Това с химията също съм го чела! 😂😂😂 Ама това е защото си личало, че е актриса с опит! 😂😂😂

# 688
  • София
Те солотата щяха да се радват и на двойка между Мерт и 70 годишна баба, стига да не е Афра. Голяма омраза към красивото момиче, нищо, че Рамо е влюбен в нея (не разбирал каква грешка прави, горкият той).  Ама трябват пак много бонджуци и чесън, че сигурно се молят по цяла нощ и палят свещи за раздяла...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄

На мен фрагът не ми хареса и няма да го коментирам.

# 689
Себе си да запалят, най-добре! Каквото и да правят лошотията им не е достатъчна да ги раздели! Завиждат на красивото Афи и на любовта на АфРам! 🤘

Общи условия

Активация на акаунт