Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 363
  • 396
  •   1
Отговори
# 240
Благодарна съм на Fairy. С три деца съм и Fairy много ми помага в почистването на на мръсни и загорелите съдове. Винаги си копувам Fairy Max Power.

# 241
  • in Wonderland
Най-трудно ми е измиването на външната част на тигана.
Харесвам продуктите на Fairy, основно тях ползвам.Но все още не съм изпробвала Max  серията.Ще се радвам ако имам тази възможност сега.

# 242
Предизвикателство срещам при измиването на загорели тигани и тави.
Използвала съм Fairy Max Power и съм много доволна от неговите качества.

# 243
  • БГ
Предизвикателства много, две запомнящи се имам в домакинския си стаж - почистване на керамичен котлон от изкипяла вода от варени яйца и загоряло дъно на тенджера от варене на прясно мляко. Доволна съм от продуктите на Fairy Max Power!

# 244
  • В Космоса
Трудно и неприятно ми е миенето на загорели и мазни съдове. Пробвала съм Fairy Max Power и освен, че почиства много добре, опаковката му е супер удобна.

# 245
Използвам редовно Fairy Max Power. Почиства бързо и ефикасно.
Най- голямото предизвикателство е почистването на  загорели съдове.

# 246
  • Mediterraneo
Използвала съм продукта преди години, когато нямах миялна. Сега ми е все едно какъв продукт имам на мивката, но ако някой може да ме изненада с качества, добре дошъл е!

# 247
  • София
Най-голямо предизвикателство са ми упоритите мазнини по съдовете. Не съм ползвала Fairy Max Power, но след направената презентация ще взема за проба.

# 248
Най- голямо предизвикателство са загорели и мазни съдове.
Много доволна съм от качеството на Fairy Max Power.

# 249
За мен най-трудно се мият съдове, по които има останало олио, особено ако са от пластмаса. В момента използвам Fairy и съм доволна. Бих се радвала да пробвам и Fairy Max power.

# 250
Най-голямо предизвикателство са загорелите съдове, а и когато пластмасови купи са мазни от нещо, доста трудно се отмива тази мазнина.

# 251
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, както и външната страна на тиганите.

# 252
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите тави и тенджери,както и външната страна на тиганите.Използвала съм Fairy Max Power и съм много доволна от неговите качества.

# 253
Най-трудно при почистването ми е да се справя с мазнина. Много доволна съм от качеството на Fairy Max Power.

# 254
Определено загорелите съдове са си цяло мъчение, но с Fairy Max Power се справям бързо и лесно.

Общи условия

Активация на акаунт