Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 364
  • 396
  •   1
Отговори
# 225
Най-трудно ми е да почиствам загорели тави и тенджери, външната страна на съдовете също създава проблеми.. аа, да не забравя и мазни пластмасови кутии, колкото и да ги избягвам винаги се намира по някоя.. Fairy купуваме често, най-вече за съдомиалната, но бих тествала с удоволствие (и любопитство) Fairy Max Power.

# 226
За мен външната страна на тиганите е цяло предизвикателство. Редовно ползвам Fairy, но точно този все още не съм го купувача и с удоволствие бих го пробвала

# 227
Най трудно ми е почистването на външната страна на тавичката от еърфраера, както и на тенджерите отстрани около дръжката и външната страна на дъното.
Нямам много впечатления от продукта, удобна опаковка и ще се радвам да пробвам безупречното изживяване с продукта в кухнята.

# 228
  • Варна
Тигани и тави, в които дълго се е пекло месо със сос , рам положението става предизвикателство - мазнини плюс запечени остатъци от сос.

# 229
У дома често варим прясно мляко и винаги остава загоряло на дъното на тенджерата, което изисква много търкане. След Печене на месо във фурната също е предизвикателство да изчистя добре тавите, особено ако е било със сладък сос. Ползваме Fairy, но обикновената версия. Ще се радвам да пробвам Max Power

# 230
Най - трудни за почистване, за мен, са мазните съдове и такива със загоряло по дъното. Имам добро впечатление Fairy- гъста пяна, чудесно измиване, щадящ към ръцете.

# 231
Най-големи затруднения срещам при отстраняването на загоряло по съдовете за готвене , както и обгарянето по външната им част.
Използвала съм Fairy като помощник и мисля, че е много добър препарат.

# 232
Загорели тенджери и тави, както и дъното от външната страна най-вече.

# 233
Най-трудно почиствам мазни пластмасови кутии за храна и капаците им.Феари използвам основно за съдомиалната,но с удоволствие бих изпробвала и новото Fairy Max Power

# 234
  • София
Здравейте!
Едно от предизвикателствата в миенето на съдове за мен са загорелите тенджери и тави. Редовно ползвам Fairy, но точно този все още не съм го купувача и с удоволствие бих го пробвала.

# 235
  • София
Загорели тенджери и съдове. А загоряло мляко няма измиване.

# 236
  • Бургас
Най-трудно ми е измиването на външната част на тигана, загоряла мазнина и решетките на ер фраера Simple Smile

# 237
Най-трудно ми е отстраняването на загоряла мазнина, обикновено по тавите отстрани.
Fairy използвам от години, откакто купих за първи път и останах супер доволна и от пяната, която не свършваше по гъбата и от бързото измиване на всички повърхности на съдове и прибори и от аромата. Max Power и новата опаковка за първи път купих наскоро, определено нямам намерение да сменям препарата за съдове с друга марка. Благодаря за качеството, което предлагате!

# 238
  • София
Е най-трудно ми е когато загоря някоя тенджера.Confused
Харесвам продуктите на Fairy, основно тях ползвам.Но все още не съм изпробвала Max  серията.Ще се радвам ако имам тази възможност сега.

# 239
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове.

Общи условия

Активация на акаунт