Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 359
  • 396
  •   1
Отговори
# 255
Най-голямото предизвикателство при миене за мен са мазните и загорели съдове.

# 256
Трудности изпитвам със загорелите съдове. А Fairy е супер. Ароматен ,почистващ,качествен.

# 257
Честно казано не съм си купувала до сега.Голямо предизвикателство са по-мазните чинии през есента и зимата.

# 258
  • София, Дружба 2
Не съм използвала точно този препарат.
Най-голямо предизвикателство са ми мазните и загорели тави, тигани, а също така и премахването на мазно от пластмаса.

# 259
  • Countryside
Загорели тави и оребрения тиган са ми най-неприятни за миене. И скарата.

# 260
Най - голямото предизвикателство за мен са тавите.

# 261
Присъединявам се към дискусията! Най-трудните предизвикателства при миенето на съдове обикновено са залепналите мазнини и остатъците от храна по тигани и съдове след готвене. Често също е предизвикателство да се справя с натрупаната мръсотия в труднодостъпни места като ръбовете на тенджерите и капаците. Egg

Що се отнася до впечатленията ми за Fairy Max Power, формулата му е концентрирана и се пени обилно, което улеснява работата и прави процеса по-бърз. Blush

# 262
  • Горна Оряховица
Най-трудно ми е да измия тавата на фурната...

# 263
Най-голяма трудност срещам при миенето на нещо много запечено. Този препарат обаче е изключителен, от около 1 година ползвам само него и съм изключително доволна.

# 264
Най-голямото предизвикателство при миене за мен са мазните съдове и тенджерата под налягане.

# 265
Изключително добър препарат. Измива идеално и има чудесен свеж аромат.

# 266
  • Бургас
Най-голямото предизвикателство са съдовете от тефлон, все ме е страх, че ще ги надраскам при миене.
Във Fairy max power най-много ми хареса бутилката, много по икомично е с нея.

# 267
Най-голяма трудност е почистването на силно загорели съдове , както и отстраняването на мазнина по съдовете. Като цяло съм много доволна от Fairy, тъй като няма затруднения с премахването на мазнина, като същевременно не е агресивен към ръцете ми.

# 268
Най-голямото предизвикателство за мен са загорели съдове и външната страна на тиганите.
Не съм използвала до сега Феъри и много бих се радвала да го изпробвам след толкова много положителни отзиви.

# 269
  • София
Най-трудно при почистването ми е да се справя със загорелите съдове.

Харесвам Fairy, но точно Fairy Max Power не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт