Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 356
  • 396
  •   1
Отговори
# 270
  • на дъното
Здравейте 🙂
От доста годин са ми верни помощници вашите продукти не само верото🙂
Много ме изненада и зарадва новата опаковка на Fairy за което благодаря,че мислите не само за външния дизайн,но и за удобство при ползване.Помислих сигурно и състава е ъпгрейтнат 🤔🙂,та беше тестван много скоро върху една тенджера на майка ми , която милата беше доста загоряла.Справи си доста прилично за , което и не се съмнявах.
Благодаря че се развивате и мислите и за вашите потребители ,както за удобство така и за здравето на ръцете
Бъдете здрави 💗

# 271
  • Германия
Най-трудно чистя филтрите на аспиратора, накисвам, чакам, слагам в във вряла вода.
Ползвам  Fairy заради пяната и качеството, но  Fairy мах не съм ползвала.

# 272
Най-голяма трудност за мен е измиването на решетката и кошницата на еър фрайера

Точно тази опаковка не съм използвала и ще се радвам да имам възможност да тествам новия Fairy Max Power.

# 273
Най-трудно при почистването ми е да се справя със загоряла мазнина.
Впечатленията ми от Fairy са отлични, предпочитам марката пред всички други.
Използвам го редовно

# 274
Харесвам Fairy и редовно го купувам.Точно Fairy Max Power не съм пробвала,ще го взема.

# 275
Най-трудно е почистването на кухненските съдове и уреди за готвене. Ползвам Fairy и винаги съм доволна от резултатите. Прекрасни аромати и препарати, които не изсушават ръцете. Благодаря ви!

# 276
fairy най-много ми допада заради удобната опаковка. като препарат е добре, справя се с мазни съдинки.

най-неприятно и сложно ми е почистването отвън и отдолу (не знам как там успява да се натрупа мръсотия) на тенджери, тигани и тави. уж ги мия отвсякъде след всяко ползване, а там все се натрупва и натрупва.. когато започне да ме дразни използвам по-специализирани препарати, които се справят, но не са подходящи за използване за миене на целите съдове.

# 277
Впечатленията ми от марката Fairy са страхотни. Отдавна ползвам продуктите, но все още не съм тествала Fairy Max Power.

Най-трудно при почистването на съдовете е да се справя със загоряла мазнина.

# 278
Най-трудно ми е да се справям със загорелите съдове и Еър фраера. Ползвам Fairy, но досега не съм изпробвала Max Power.

# 279
Най-трудоемко ми е търкането отвън под ръба на тава след печене, ако е пръскало нещо.

Fairy Max Power не съм използвала досега, но друг препарат на Fairy съм ползвала и съм доволна. Не само за съдове са добри, а и щадят кожата.

С удоволствие бих пробвала Fairy Max Power.

# 280
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, както и външната страна на тиганите и тенджерите.

# 281
  • София
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите тави, съдове, както и вътрешността на фурната.

# 282
Трудно почиствам мазни и засъхнали съдове . Но с гореща вода и Fairy Max Power се почистват доста лесно и няма нужда от предварително накисване.

# 283
Най-трудно почиствам скарата и фурната ,друго затруднява кошницата на air fryer a. Досега не съм изпробвала Max Power.

# 284
Най-трудно се справям със загорелите тави и с грил тигана.

Общи условия

Активация на акаунт