Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 352
  • 396
  •   1
Отговори
# 285
Най-трудно ми е с външната част на тиганите за пържене, също така и с избора на достатъчно деликатен продукт, за да не изсушава и без това сухата ми кожа

# 286
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове!

# 287
Трудно се справям със загорялата мазнина.Ползвам  Fairy нар-и съм доволна ,почиства добре с няколко капки.А новото опаковка е много удобна.

# 288
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, а с Faire Max Power почистването е лесно, бързо, и свършва бавно.

# 289
Най-голямото предизвикателство за мен е да почистя загорели тави и външната страна на тиганите.

# 290
  • София/Севлиево
Години наред купувах един препарат за миене на съдове и това бе Fairy нар.Харесвам го, защото свършва бавно,мирише хубаво,от малко препарат се получава много пяна и се справя с наистина трудни за почистване съдове (като загорялата тава,в която съпругът ми готви).
Когато се роди малкия го замених с бебешки препарат за съдове,но мисля че детето вече е достатъчно голямо и мога пак да се върна към нещо, което съм изпробвала и харесвам.

# 291
Най-големите трудности, които срещам при измиването на чинии е качеството/твърдостта на водата, защото понякога, при по-твърда вода, изплакването на препарата за съдове е доста по-трудно. Мисля, че Fairy се справя добре в това отношение.

# 292
Трудност е че понякога измиването на препарата отнема много време и вода.
Доволна съм от Fairy, като цяло. Не съм ползвала Max Power.

# 293
Най- трудно за почистване за загорелите съдове, винаги изискват голямо търкане и повече препарат

# 294
Едно от най-трудните предизвикателства при миенето на съдове обикновено е премахването на упорити мазнини и залепнали остатъци от храна, особено при тигани и тави. Съдовете, които са били оставени непочистени за по-дълго време, също могат да бъдат предизвикателство, тъй като остатъците изсъхват и стават по-трудни за отстраняване. Друг аспект е спестяването на вода и време, като в същото време се постига чистота.
Що се отнася до Fairy Max Power, продуктът се отличава с много добри отзиви за силната си формула. Той се справя отлично с мазнини и натрупвания, дори при ниски температури на водата. Концентрираната формула означава, че дори малко количество от препарата е достатъчно за голямо количество съдове. Освен това, удобната опаковка с лесно изстискване позволява да се използва по-икономично. Много потребители също оценяват бързото действие на препарата и факта, че не изисква предварително накисване на съдовете. С удоволствие бих опитала Fairy Max Power 😊

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 14:17 от Михаела 🍀

# 295
Най-трудните ми предизвикателства при миенето на съдове са свързани с мазните, загорели и със засъхнала храна съдове. Един от любимите ни препарати за миене е Fairy. Не съм използвала все още Fairy Max Power, но предполагам, че е още по-добър от обикновения Fairy.

# 296
Трудно ми е почистването на загорели тенджери, тави и тигани. С удоволствие бих пробвала Fairy Max Power

# 297
  • Бургас
Ползвала съм  Fairy Max Power и съм доволна - лесно се измиват замърсените съдове, и опаковката е удобна за ползване.
Бих се радвала да си припомня добрите му качества.

# 298
  • Горна Оряховица
За втори път купувам препарат на Феъри. Оставам с много добро впечатление - гъста пяна, чудесно измиване, щадящ към ръцете и удобна форма на бутилката.

# 299
Най-голямо предизвикателство за мен са загорели тигани, тенджери и тави. 
С удоволствие бих пробвала Fairy Max Power. Има уникален дизайн на бутилкат, а и е щадящ за кожата на ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт