Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 342
  • 396
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Ползвам Fairy Max Power ежедневно. Най-трудно почиствам мазнина от скара, но с Феъри се справям.

# 301
Най-трудно мия мазни неща, засъхнала храна, както и загорели тави. Използвам Fairy Max Power от сравнително доста време, бих казала, че не бих го заменила. Много удобна бутилка, препаратът е чудесен.

# 302
  • Пеликания
Загорелите и мазни тави са ми най-упорити

# 303
Най ми е трудно със загорял тиган. Не съм пробвала Вашите продукти.

# 304
Hай-голяма трудност ми създават загорелите съдове. Не съм използвала този препарат.

# 305
 За мен е най- трудно почистването на загорелите съдове.

# 306
Предизвикателство за мен е да измия много мазни тигани, в които съм пържила нещо.
Смятам продуктите на Fairy за качествени и безкомпромисни.

# 307
Най - трудно се справям със засъхнали мазнини. Харесвам Fairy, защото е икономичен.

# 308
Най трудните педизвикателства за мен са загорелите съдове и външните страни на тиганите и тенджерите.
Не мога да кажа впечатления за
Fairy Max Power,защото още не съм го използвала.

# 309
  • Washington,USA
Аромът е супер. А за предизвикателството - загорелите съдове.

# 310
За мен най-голямо предизвикателство е измиването на тави, тенджери и мазни и засъхнали съдове. Използвам често Fairy Max Power и съм много доволна от него - почиства бързо, без усилия и щади кожата на ръцете. Много се радвам, че винаги ни изненадва с нови продукти, които нямам търпение да изпробвам 🤩

# 311
  • Пловдив
Само него купувам! Удобна опаковка, страхотен аромат, прави невероятна пяна и най - важното е, че измива съдовете безупречно!

# 312
Най-голямо предизвикателство за мен са тиганите. В къщи много се пържи за вечеря, ще се радвам да тествам продуктите.

# 313
  • София
Определено предпочитам  Fairy и от години купувам различни препарати за съдове, в зависимост от настроението ми за аромат Blush Не мисля, че срещам предизвикателства в измиването, честно казано с Fairy всичко се отмива лесно и бързо.

# 314
Всъщност най-трудно ми е с тавите понеже са по-големи от умивалника.

Общи условия

Активация на акаунт