Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 333
  • 396
  •   1
Отговори
# 315
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, както и външната страна на тиганите.

# 316
Най-трудно се мият големите тави и тигани. Използвам само Fairy и съм много доволна

# 317
Най-неприятно и трудоемко се мият загорелите съдове, големите тави с дълбоки ръбове и такива, които поемат от ароматите на ястия, салати и т.н. В случай, че намеря лесно решение прилагам на момента. А намаляването на времето за миене ми спасява ръцете и затова винаги съм за.

# 318
Много трудно ми е със загорула дъно от външната страна на съдовете за готвене или печене - тигани и тенджери. Напоследък ползваме гювече доста и е страшно трудно измиването му по краищата

# 319
  • у нас
Най-голямото предизвикателство за мен са измиването на загорелите тенджери, тигани и тави. Мазните неща също. Но силно се надявам, че с Fairy тези проблеми ще останат само спомен.

# 320
Най-трудно за мен е почистването на загоряла мазнина.

От Fairy Max Power  имам отлични впечатления  - само с една капка се образува отлична пяна и измива отлично.

# 321
Едно от предизвикателствата в миенето на съдове за мен са загорелите тенджери и тави.

# 322
Най-големите трудности са при най-големите тави, тенджери и тигани. Загорелите места имат нужда от много търкане, плакнене и пак търкане, а поради големината си не са удобни за миене в мивката.
Колкото по-добър е препаратът, толкова по-бързо се приключва с мъката Simple Smile

# 323
  • София
Най-трудно измивам мазнините от  филтрите на аспиратора.

# 324
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте,
И при  мен са стандартните трудности - загорели съдове, мазнини. Мия основно на ръка. С Fairy Max Power не съм работила до сега, но се надявам да имам тази възможност.

# 325
Предизвикателство за мен са съдовете с незалепващо покритие, които не мога да почиствам с по-груби гъбички. Също така и загорялото дъно на съдовете

# 326
Най-голямото предизвикателство за мен са загорели съдове и външната страна на тиганите.
Не съм използвала до сега Феъри и много бих се радвала да го изпробвам след толкова много положителни отзиви.

# 327
Трудно ми е да почистя тавите след приготвяне на храна. Понякога ми отнема доста време и усилия да са идеално почистени и без наслоявания.

# 328
Най-голяма трудност срещам с измиването на решетката на еър фрайера. Този продукт не съм ползвала.

# 329
Най-голяма трудност срещам със загорялото дъно на тиганите. Там освен силен препарат се иска и повече търкане и използване на домакинска тел.
Също така ми е малко по-трудно почистването около дръжките на тенджерите, където се натрупва повече мръсотия.

Общи условия

Активация на акаунт