Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 330
  • 396
  •   1
Отговори
# 330
Най-голяма трудност срещам при измиването на много мазни и загорели съдове. След положителните отзиви за Fairy , смятам да го изпробвам и се надявам че ще се сблъсквам с този проблем по рядко.

# 331
Ползвам от около година само Fairy Max Power, изключително доволна съм и мирише много добре!

# 332
Най-трудно за мен е измиването на засъхналите съдове за готвене. Все още не съм изпробвала този вид продукт на Fairy.

# 333
Имам една стъклена тава, голямо търкане пада. 😅 Това ми е предизвикателството в миенето. Ползвам редовно Fairy и съм много доволна. 😊

# 334
  • Русе
Най-добър резултат имах с Веро  FAIRY ESPUMA ACTIVA ,
но никъде вече не се предлага. Това е много жалко.
Дано някой прочете това и производителя преосмисли спирането на продукта.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 22:42 от BOSS SAMORAI

# 335
Най-трудното ми предизвикателство при миенето на съдове е мазното по пластмасата, а второто ми предизвикателство са загорелите тави. Много бих се радвала да изпробвам продукта Fairy Max Power и да разбера, дали наистина действа така както на рекламата или отново ще трябва да си слагам по два пъти препарат на гъбичката.

# 336
Загорялото естествено. Загоряла мазнина по тавите, която и с много накисване не се маха.
Фери са добри. Мият добре, агресивни са и вършат добра работа.

# 337
Най - трудно се справям със засъхнали мазнини. Харесвам Fairy, защото е икономичен.

# 338
Тенджери и тави - те са най-трудни за почистване, особено, ако са загорели. Всичко слагам в миялната, защото с 3 деца нямам време за миене на ръка.

# 339
Загорелите мазнини са ми толкова омразни, че предпочитам да готвя без мазнина.

Не съм ползвала продукта.

# 340
Не готвя мазно, но има си ястия, от които оставя мазнина по съдовете.Това ми е по-трудоемко за миене.Използвала съм Fairy, но не и от новата серия.Сега разбрах за тях.

# 341
Fairy не отдавна е част от нашето семейство, пробвала съм и новите опаковки, като сега Fairy Max Power нар е на приключване. Поне ще разбера и знам, че ще е го използвам до последната капка. Изненадах се и се зарадвах, че има нов аромат, за който научих чак сега - този с черешов цвят. Звучи много интригуващо и съм убедена, че ще е жесток, а още по-убедена съм в почистващите му свойства. Нямам търпение да го пробвам и да дам отзивите си! Всички знаем за способноста му на почистване, а за пяната, която се получава от 1 стискане да не говорим... мога да си направя пяна парти в мивката. ха ха Този препарат е най-добрия ми приятел, дори съдомиялната не се справя понякога. Кисна, мия, премивам съдове с мазнина или застояла храна след съдомиялната - моите предизвикателства. Но това само по себе си говори достатъчно за препарата  Fairy Max Power!
Fork And Knife Shower

# 342
Най-голямото предизвикателство за мен са загорели съдове и външната страна на тиганите.
Не съм използвала до сега Феъри и много бих се радвала да го изпробвам след толкова много положителни отзиви.

# 343
Срещам трудности с почистването на мазни и загорели съдове. Тези продукти на Fairy не съм пробвала, но ще го направя скоро.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 08:42 от DiSto

# 344
Най-трудно при почистването ми е да се справя със загоряла мазнина.

Общи условия

Активация на акаунт