Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 324
  • 396
  •   1
Отговори
# 345
Най-трудно предизвикателство е измиването на съдове, които са престояли ден. Има дни, в които съм доста заета с работата си, прибирам се късно и за съжаление съдовете остават за измиване за следващия ден. Трудност ми представляват и загорелите съдове.

# 346
Предизвикателство за мен е винаги измиването на съдовете за готвене.

# 347
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове, както и външната страна на тиганите.

# 348
  • Ямбол
Загорели и мазни съдове са моето предизвикателство.
Ползвам Fairy от години и съм доволна, но от серията Max Power не съм купувала все още продукти.

# 349
  • София
Най-големите предизвикателства за мен са:

1. Решетката на еър фраера Rage
2. Външната страна на тиганите.

Обикновено ползвам абразив за тиганите, не съм се сещала да пробвам само с течен препарат.

# 350
  • някъде
Най-неприятно ми е почистването на засъхналите и загорели участъци на съдовете.

# 351
  • София
Определено загорялата мазнина, но с вряла вода и. Fairy резултата е отличен.

# 352
Най-трудни са ни за измиване загорелите съдове. Иначе Fairy ми е в топ 3 препарати за миене на съдове , конкретно Max формулата не сме ползвали.

# 353
Още не съм пробвал точно този вид Fairy. Повечето съдове минават през съдомиялната, но тави и тенджери остават за измиване на ръка. Най-трудни са ми тенджерите от варене на мляко и правите след пържени те филиики 😁 Използвам меко телче, сода и оцет и търкане.

# 354
Ползвам Fairy от години. Освен отличното справяне с измиването на всякакви съдове, открих, че премахва петна от грим по-добре от много перилни препарати🍀🙂🍀

# 355
Най-голямо предизвикателство за мен са загорелите съдове, но с Fairy нещата се случват много по-лесно.

# 356
При миенето на съдове най-голямо предизвикателство за мен е когато са прекалено големи и/или тежки, както и ако са загорели или засъхнали. Използваме Fairy понякога и сме доволни.

# 357
При миенето на съдове срещам трудности да почистя добре загорелите и/или засъхнали тенджери и тави. Също ми е по-трудоемко миенето на външната страна на домакинските съдове.
Много съм доволна от новата обърната надолу опаковка на Fairy .
Първоначално се притеснявах, че ще тече и цапа но не. Всичко е сухо и чисто. Освен това е много удобна за ползване и хващане.

# 358
  • There I was on a July morning
Най-трудно е почистването на съдове със загоряла храна, както и външната страна на тиганите.
Ползвала съм Fairy и мисля, че е отличен препарат.

# 359
Загорелите и засъхнали съдове са най-голямото предизвикателство!

Fairy започнах да използвам наскоро и съм приятно изненадана от консистенцията и аромата. Почиства добре, но поради цената може би не би бил първата ми опция за покупка.

Общи условия

Активация на акаунт