Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 329
  • 396
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Fairy от дълги години е моят помощник в борбата със силно замърсени съдове. Simple Smile Справя се безупречно.

# 361
Залагам на Fairy max power, защото знам,  че ще се справи във всякакви ситуации.

# 362
Вкъщи използваме Fairy от доста време и сме многа доволни.Предизвикателство е за мен да мия решетката на Air fryer-а и загоряла посуда.Тези нови аромати не съм ползвала,но съм сигурна,че са също толкова добри за миене на съдове.

# 363
Все още не съм го използвала. Най-трудно се почистват загорели тави.

# 364
Опраделено най-труден за измиване е загорял съд, такъв с мазнини от външната му страна. Без накисване и търкане, трудно се измива от раз. Ползвала съм продуктите на Fairy за миене на ръка, но конкретно този все още не съм. За миялната машина от край време също залагам само на Fairy.

# 365
  • Варна
За измиване на съдове ползвам само Fairy. Новият Fairy Max Power не съм пробвала, но бих искала. Сигурна съм, че е добър и ще ми улесни работата в кухнята.

# 366
Това е най-добрата опаковка и удобна! Впечатлена съм от състава на верото, справя се във всяка една ситуация, ароматизиран препарат, премахва упоритите петна с капка. Загорелите съдове вече не са трудно предизвикателство!

# 367
Перфекционизъм; като всичко на Fairy! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 368
  • София
Най-трудно почиствам загорели тенджери и омазнени тигани от олио след пържене. Слагам повече препарат и се почва безкрайното търкане!

# 369
Не съм ползвала новите препарати и този с аромат на нар бих взела, ако е на добра цена. Предизвикателство ми е почистване на мазни съдове със хладка вода

# 370
Трудно се справям с почистването на загорели съдове, фурната и котлона.
Не съм ползвала Fairy Max Power.

# 371
Здравейте,
най-голямото предизвикателство за мен си остават тефлоновите омазнени тигани, загорялото по тавите и тенджерите.
Използвала съм продукти на Fairy, но честно казано все още не съм взимала Макс поуър.

# 372
Използвам основнно Fairy и съм много доволна, спавя се със всички предизвикателства,

# 373
Най - голяма трудност срещам с измиването на решетката на еър фрайър и загорелите тенджери.

# 374
Все още не съм го използвала.Най-трудни за измиване са ми фурната,загорелите тенджери и мазните тигани.

Общи условия

Активация на акаунт