Fairy Max Power - безупречно почистване и свежо изживяване в кухнята

• 7 325
  • 396
  •   1
Отговори
# 375
Загорелите съдове, и външната страна на тиганите!

# 376
Загорелите съдове са винаги предизвикателство. Все още не съм ползвала препарати на марката.

# 377
Най-трудно се справям с измиването на загорели съдове и пластмасови кутии. Не съм ползвала Fairy Max Power.

# 378
  • Монтана
Най-голямото предизвикателство е загоряла мазнина.Използвам само Fairy.

# 379
Едно от предизвикателствата в миенето на съдове за мен са загорелите тенджери и тави. Често се случва да забравя котлона или да се забавя с разбъркването по време на готвене. Почистването на съдовете след това е доста трудоемко. Не съм ползвала Fairy Max Power.

# 380
Трудно ми е да почистя изцяло мазнината от използваните съдове. Все имам усещането, че остава мазно по тях.

# 381
Най - трудно за мен  е миенето на загорели  и мазни съдове. Откакто открих Fairy max power, използвам само него и не бих го сменила с друг.  Купувам основно с аромат на лимон.
Всичко се отмива по - лесно  и бързо, с минимално количество препарат.

# 382
Най-голямото предизвикателство за мен са загорелите съдове.

# 383
Изпадам в ужас, когато трябва да мия загорели съдове, но на помощ идва Fairy!

# 384
Най-трудно се справям с измиването на загорели съдове. Не съм ползвала Fairy Max Power, но харесвам другите ви продукти.

# 385
От няколко години използвам само Fairy.  Най-трудно се справям със загорелите тенджери и тави.

# 386
  • Плевен
Най-трудно ми е миенето на металните филтри на фритюрника и аспиратора на готварската печка. Също така и някои пластмасови (РЕТ) съдове и прибори. Вероятно има значение и зависи от вида на пластмасата, какъв точно РЕТ е. Използвала съм десетки протукти Fairy, но никога досега тези от серията Max Power.

# 387
Най-трудно при почистването ми е да се справя със загоряла мазнина по външната страна на съдовете.

# 388
Най-голяма трудност срещам с измиването на загорели съдове. Не съм ползвала Fairy Max Power, но бих опитала.

# 389
За мен най-трудни за почистване са засъхналите остатъци от храна и почистването на загорялата мазнина от тигана. Не съм използвала все още вашите продукти, но имам огромно желание!
Чувала съм от приятелки, че Fairy Max Power е много добър в почистването на мазнини, а също и че ухае превъзходно.

Общи условия

Активация на акаунт