Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 44

• 46 092
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • Вестерос
НОВИ
Brilliant Minds  медицински
The Penguin
Rescue: HI- Surf
The Marlow Murder Club
Matlock адвокатски

# 61
Някога гледах Матлок с Анди Грифит - излъчваха го по една от нашите телевизии. Беше безобиден, приятен сериал. Сега не бих пробвала, защото сигурно римейкът ще е по-сериозен и с политическа пропаганда.

# 62
  • Бургас

Този вече го даваха по Стар Крайм. Само 4 епизода е. По книга.

# 63
Да, From го има в MAX, но само първи и втори сезон. Аз питах за трети, но явно ще трябва да почакам😜
Епизод 1 на 3 сезон ще качен на MAX на 26.09.
Супер! Мн благодаря

# 64
Да, From го има в MAX, но само първи и втори сезон. Аз питах за трети, но явно ще трябва да почакам😜
Епизод 1 на 3 сезон ще качен на MAX на 26.09.
Супер! Мн благодаря
Сериалът си има своя тема във форума, ако искаш пиши там.

# 65
Някога гледах Матлок с Анди Грифит - излъчваха го по една от нашите телевизии. Беше безобиден, приятен сериал. Сега не бих пробвала, защото сигурно римейкът ще е по-сериозен и с политическа пропаганда.

Новия сериал не е римейк, нито ребуут. Единствено общо е името, а защо е така.. може да разбереш като гледаш
първия епизод.

# 66
Много ми хареса старта на новия сезон на From,в бананите го има с български субтитри.
Трейлър за втория сезон на Калмарите.
https://www.facebook.com/share/v/RziRL3mPHENzpY5f/

# 67
С тази (нормална на цвят и дължина) прическа и с пистолет, главният прилича на полицай.
Дано сезонът не е разочароващ, след толкова чакане. Настроена съм малко песимистично, но може пък да ме опровергаят.

# 68
За сега е това което гледам с интерес - 'Bad Monkey'- Apple TV+ , и съм в очакване на "OBX-4"- Netflix излизащ на 10/7/2024

# 69
Emily in Paris
Only Murders in the Building
NCIS и предстоящите разделения
Mистериите на Мърдок
Criminal Minds
Heartland
Боб обича Абишола
After Baywath : Moment in the Sun
Rescue.HI-SurF
И др.
Предстоящи :
Библиотекарите :Следващата  глава

Неприятното е че ту има бг превод, ту няма , а повечето сериали които съм си набелязала нямат бг субтитри.  И така си чакаш години наред, докато не дойдат следващите нови за годината.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 20:46 от Яница88

# 70
Ако някой вече гледа 4-ти сезон на Slow horses, може ли да ми каже дали си въобразявам, или наистина този цвят преобладава в сезона до сега:
Скрит текст:
Не мога да разбера какво ги е прихванало - целият апартамент на Катрин, всички стаи и акценти по мебелите бяха в този цвят, доколкото помня и входа на сградата имаше подобна пътека, в днешния епизод го имаше на няколко различни локации. Харесва ми, но ми се струва, че леко прекаляват. Някакво внушение ли е? Манипулация на зрителското възприятие?

# 71
Ако някой вече гледа 4-ти сезон на Slow horses, може ли да ми каже дали си въобразявам, или наистина този цвят преобладава в сезона до сега:
Скрит текст:
Не мога да разбера какво ги е прихванало - целият апартамент на Катрин, всички стаи и акценти по мебелите бяха в този цвят, доколкото помня и входа на сградата имаше подобна пътека, в днешния епизод го имаше на няколко различни локации. Харесва ми, но ми се струва, че леко прекаляват. Някакво внушение ли е? Манипулация на зрителското възприятие?
Имам чувствтото, че е свързано и с рисунките в стаите във Франция, които Ривър снима и сега сравнява с кутията при дядо си. Според мен има някаква връзка, но ще стане по-късно ясно каква е. Мен не ме дразни толкова, защото покрай скандинавските сериали свикнах на това тониране и филтри.

# 72
  • София
За Куците коне:

Скрит текст:
Мисля, че стана ясно, че Ривърс е син на терориста от френския замък. А дядо му незаконно е дал пари, паспорти и оръжие, за да прибере дъщеря си.

# 73
Така е -
Скрит текст:
той го осъзна, когато сравняваше рисунките с тази от стената - че е бил подсъзнателно повлиян. Сигурно майка му ще се появи да изясни нещата. При всички случаи е идиотка - не само, че е била част от този култ (или как да го нарека?) и не е искала да си ходи, а не се интересува изобщо от Ривър. Дори когато са й изпратили съобщение, че е убит, не се е обадила, за да разбере нещо повече.

А цветът го имаше и в къщата на дядото, и в стаята на арабския принц (ако е принц), и в офиса в края на епизода.

# 74
Някой, който има МАХ може ли да провери дали Sharp Objects има звук при него. При мен много странно няма..

Общи условия

Активация на акаунт