Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 23 059
  • 261
  •   1
Отговори
# 120
Май общо 4-5-6 работни е отнемало при мен, не помня точно. Срокът 2-5 работни дни, който посочват, май всъщност е да задействат експедирането и пуснат заявка към куриера. Оттам той да вземе пратката и достави при теб.

# 121
Здравейте,
Извинявам се че не е по темата, но не намерих по-близка.
Синът ми има рожден ден и си хареса тези маратонки
https://www.prestorebg.com/bg-product-details-84.html
Някой може ли да даде отзиви за сайта ?

# 122
Нищо не ми говори този сайт, но порових за 2 минути. Никъде няма име на фирма / дружество, което стои зад сайта, нито адрес, нито телефон. Само контактна форма. Това е съмнително и притеснително. Стане ли проблем, не можете да се свържете с тях, ще чакате от умрял писмо.

Отделно не съм сигурна, но това ми звучи незаконно. За мен с или без преглед и тест, всяка стока поръчана онлайн по закон подлежи на връщане до 14 дни и да си получите парите. Най-много могат да искат да платите куриерския разход.

Та от мен твърдо НЕ. Има куп големи доказани сайтове. Щях да пиша откъде ги намирате такива измислени магазини, но то било детето.

# 123
Брей, големи тарикати. Много вероятно да са китайски ментета за 100 лв на цената на истинските. Не купувайте от такива.

# 124
Плачат за сигнал в КЗП само заради подчертаното изречение.

# 125
Плачат за сигнал в КЗП само заради подчертаното изречение.

Нямам и намерение да кликам на линка, но знае ли се търговецът регистриран ли е в България, че да пускаш сигнал до КЗП.  Изобщо профил с едно мнение да ми дава линк, на който да се цъка...е меко казано съмнително. Та го подминавам с лекота.

# 126
Има ли възможност за връзка по телефона със сайта? Писах им мейл, но искам да говоря с жив човек, защото направих страшна глупост и не ме свърта на едно място да чакам отговор, който я дойде, я не Smiley

# 127
# 128
Благодаря ти, ДиаМиа Hug Чак сега го виждам, а проверявах дали някой е писал. Много съм зле, сега видях, че номерът излиза и в Гугъл Grinning Имам обувки за връщане, а се оказа, че май 30-те дена срок за връщане започват да текат от деня на пристигане на пратката офиса, т.е 04.12.2024, а не от деня, в който получателя я е взел, което при мен беше 09.12... Ще им звъня да им се моля да се смилят над мен Smiley Едните обувки им се чудех дали да не ги запазя, ама другите са ми големи Smirk

# 129
С кой куриер се прави връщане сега, че по спомен преди време трябваше да върна с Еконт, а бях поръчала със Спиди..?

# 130
С Еконт връщах

# 131
  • София
Последно с Еконт връщах и аз.

# 132
От Answear пак ли от офис се връща? Нещо ми се мярна само опция за вземане на върнатата пратка от куриер от личен адрес.

# 133
От офис се плаща връщането.
Май само от куриер е безплатно.

# 134
Доволни ли сте от марките Neli blu и DeeZee? Поръчах три чифта на детето за новия сезон и ги чакам. About you станаха доста скъпи за детски обувки и реших да пробвам obuvki. bg.

Общи условия

Активация на акаунт