Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 930
  • 260
  •   1
Отговори
# 135
Вече не се ли попълва формуляр за връщане? Преди слагаха в пратката фомуляр, както и в сайта можеше да се разпечета след като се заяви връщането. Сега нито вътре има, нито сайта генеририра.

# 136
  • В центъра на моретата
Влиза се в  профила, в секция “Вашите връщания”.  Кликва се на “Върни продукти”. Следват се инструкциите.

# 137
Да, това направих затова казах, че и в сайта явно не се генерира формуляр вече.

Явно само по номер на товарителница, което е супер удобно.

# 138
Кодът 25% не се активира в приложението- при 2 бр.чанти, общо 568 лв., отбелязани с -25% в приложението, вие успявате ли?

# 139
Аз вчера пуснах поръчка без проблем - ползвах и кода.

# 140
Детските обувки Primigi отговарят ли си на номера?

# 141
И аз да питам за детски обувки. Искам качествени маратонки за момче на 7г. за до 100 лв. От декатлонски маратонки краката му се запарват и миришат ужасно. Не знам към коя марка да се насоча, за до го няма този проблем.

# 142
И аз да питам за детски обувки. Искам качествени маратонки за момче на 7г. за до 100 лв. От декатлонски маратонки краката му се запарват и миришат ужасно. Не знам към коя марка да се насоча, за до го няма този проблем.

На Geox обувките са с дишащи подметки и не запарват, на намаления се намират под 100 лв. Детски купувам само от тях и някои модели на Clark’s, но за по-малко дете. Geox ги има не само в обувки.бг, но и в другите сайтове (answear, best secret, about you), разгледайте какво предлагат.

# 143
  • Сливен
Пробвай със стелки от естествена кожа,аз купувам обувки от декатлон за детето махам техните ,слагам от естествета кожа на беко е нямам проблем.

# 144
  • пустинята Гоби
Последно купих два чифта от тези на моя син 8 годишен син, не миришат, носи ги от септември и са в много добро състояние - https://obuvki.bg/p/obuvki-adidas-tensaur-sport-2-0-cf-k-gw6440- … ack-0000209953268 . Взех му черни и бели, през половин номер, уж едните за по-нататък, ама носи и двата чифта.

Аз имам кецове Геокс, купих си ги въпреки кофти спомените от преди, не съм доволна, особено за цената. За дете изобщо не бих инвестирала в подобни.

# 145
  • Бургас
За детски маратонки съм доволна от Скечърс. И на дъщеря ми са й много удобни. Купувам и други марки, в момента е с найк и пума. Но всички са от плат, изкуствена кожа не харесвам. Не се е случвало да се вмирисват или късат до сега. Но аз винаги купувам по 2 чифта от номер. Да мога да ги пера и сменям, че за 2-3 дни стават черни от настилките по площадките.

# 146
  • пустинята Гоби
За зимата не върви да са от плат маратонките. По принцип аз търся да са от естествена кожа, но съм забелязала, че стават на нищо за отрицателно време. На големия купих Рийбок есента, сравнени с показаните Адидас не приличат на нищо. От Скечърс също имам положителни впечатления, но маратонките им също са предимно от изкуствени материали и плат, а и като цяло моделите не ми харесват как изглеждат и е трудно да харесам нещо. Току що поръчах едни Найкове на голямото дете, но са с връзки и от друг магазин, няма да са подходящи за 7 годишно дете.

# 147
  • Бургас
Моята и зимата си ходи с маратонки от плат, както и аз. Ако е много студено или вали с боти.

# 148
  • пустинята Гоби
Вероятно зависи от модела. Голямото ми дете миналата зима ходи със Скечърски от плат - Uno Lite Zelton беше модела, ама отпред си бяха с някакъв изкуствен материал, не плат. Един сезон изкараха, защото се обелиха точно там, иначе му бяха много удобни. После му поръчах пак Skechers -  Uno Powex, не ги одобри и ги върнах.

# 149
Този модел купихме в неделя, много са леки и удобни изглеждат, както са и за по-широко краче, но са си пролетно-летни
https://www.emag.bg/sportni-obuvki-skechers-skech-lite-pro-30393 … -30/pd/DMX7QLYBM/

Общи условия

Активация на акаунт