Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 908
  • 260
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. От години пазарувам от obuvkibg, но напоследък ми правят съвсем пък вече лошо впечатление с цените си.
Върнах онзиден последната си поръчка със сандали Clarks. Ми във Fashion days бяха 125 към 159 в obuvkibg. Върнах ги и си ги поръчах от Fashion days. Прекаляват малко.

# 151
  • Свети Влас
Аз нали бях поръчала уж оригинални Гес, нямаше и една седмица и едната частица отзад падна, много се разочаровах ( бяха с оригинална кутия). Харесвам Скечърс. Сандали си купих от един сайт, много са хубави, но отзад понеже са закрити ми правят прижки, явно трябва да си слагам лепенки.

# 152
  • пустинята Гоби
Гес не са най-качествената марка на света, нищо че са доста скъпи. Направете рекламация.

# 153
  • Свети Влас
Нищо, ще си ги нося. Миналата година си ги взех. Харесвам ги, но не съм очарована от марката.

# 154
По закон гаранционния срок би трябвало да е две години, така че още може да направите рекламация.

# 155
  • Свети Влас
Ще си ги нося.

# 156
Здравейте
Има ли активен код във момента

# 157
# 158
Поръчвала съм 10-тина пъти,но подобно нещо ми се случва за пръв път.3 Поръчки ми отказват.Първата платих и след 20 мин.получих мейл ,че я отказват частично.А 2-рите буквално 5 мин.след поръчка.Някой имал ли е подобен случай?И да ми кажете за колко време ще ми възстановят сумата за частично отказаната поръчка?

# 159
Купихме обувки на детето от Sinsay, които тя много хареса, но след седмица лакът им се обели. Сега искаме да й вземем по-скъпи от obuvki, но пак си е харесала подобни. Ако пак се случи така, може ли да ги върнем? Все пак ще са употребявани, но 50 лв за едноседмично носене не ни се дават.

# 160
Имате 2г гаранция. Предявява се рекламация. Не знам ремонтират ли ги или връщат парите.

# 161
Благодаря, teta! Засега не сме имали фалове с обувки от obuvki.bg, но е добре да го знам!

# 162
Поръчах си кецове на Guess, но като дойдоха видях че са много пухени отвътре, съответно няма да ми вършат работа за лятото и реших да ги върна. Вчера беше последния ден от срока за възстановяване на сумата и никой по никакъв начин не ме е уведомил че има забавяне с връщането. Нямат телефон за връзка, което е голямо неудобство по един час стоя да им пиша съобщения в чата и да чакам оператор да се включи. И до края на седмицата трябва да чакам изобщо за отговор какво се случва с връщането. Много съм недоволна, преди често поръчвах от тях, но вече цените им са доста завишени и обслужването не е добро.

# 163
052-953-169 - ето телефон

# 164
Поръчах си кецове на Guess, но като дойдоха видях че са много пухени отвътре, съответно няма да ми вършат работа за лятото и реших да ги върна. Вчера беше последния ден от срока за възстановяване на сумата и никой по никакъв начин не ме е уведомил че има забавяне с връщането. Нямат телефон за връзка, което е голямо неудобство по един час стоя да им пиша съобщения в чата и да чакам оператор да се включи. И до края на седмицата трябва да чакам изобщо за отговор какво се случва с връщането. Много съм недоволна, преди често поръчвах от тях, но вече цените им са доста завишени и обслужването не е добро.

Същото и при мен - вече повече от две седмици чакам да отразят връщането. От чата ми отговориха, че имало забавяне и това е..

Общи условия

Активация на акаунт