Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 23 045
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
  • Свети Влас
Поне на пръв поглед за тези се сетих, там можете да ги видите, пипнете и премерите.

# 106
  • Сливен
От ССС имат тест когато е с куриер.

# 107
  • Варна
Здравейте, на някой да му се намира код за намаление.Много ще съм благодарна.

# 108
Имам за модиво 5%.
Ако там го има нещото...

# 109
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте!
Знаете ли как се възстановява сумата при връщане на обувки, ако е платено с еднократна карта Револют? Във формуляра за връщане не видях поле за банкова сметка и сега се чудя дали това няма да е проблем.

# 110
Здравейте!
Знаете ли как се възстановява сумата при връщане на обувки, ако е платено с еднократна карта Револют? Във формуляра за връщане не видях поле за банкова сметка и сега се чудя дали това няма да е проблем.
Преди около 2 години бях платила с диспосабъл карта, след което се наложи да ми възстановят пари. И аз имах същия въпрос, по-точно как ще ми ги върнат, когато съм платила с карта за еднократна употреба.
Но явно се гледа номер на сметка или друг идентификатор, защото си ги получих без проблем.
Не помня дали беше през ebay или Amazon.

Т.е. няма формуляр за попълване на банкова сметка, защото ще ги върнат към тази, с която сте платила. Поне така предполагам.

# 111
  • Свети Влас
Пратиха ми код за отстъпка - 20%. Няма да го използвам.

Скрит текст:
ECRMBG241220ZE6R7QKKM4

# 112
  • Бургас
Не е - 20%, а е 20 лв намаление при покупка над 159лв.
Май всички имаме кодове.Simple Smile

# 113
Дау и аз имам такъв за 20 лева и в обувки, и в модиво.

# 114
Здравейте. Какво ви е мнението за зимните обувки (апрески) на Moon boot? Заслужават ли си паричките? Номерата знам, че обхващат по три, но децата са ми “на границата” и ми е трудно да се ориентирам (малката е 26-27, а голямата 33-34).

# 115
  • Свети Влас
Аз съм с тях и съм доволна. Моят крак е на границата между 34-35- 22.5. Затова е трудно да си намеря обувка, някои 36 ми стават. Но от тези съм много доволна.

# 116
да и аз се заблудих, че е 20% и гледам до 30.12. 😂и бях бутнала 2 чифта в количката, бам кода и поръчах .. намали ми ги с 20лв. Ама здраве да е..и без това от месец се чудя..

# 117
Здравейте!
За пръв път поръчвам от сайта и не можах да намеря отговор на въпроса ми там, ще се радвам ако някой от вас се е сблъсквал и има информация.
Поръчах 2 чифта обувки, за мен и мъжа ми, моите обувки са точни, но неговите - големи. Мога ли да върна само неговите и да ги поръчам отново или трябва да върна цялата поръчка? Сумата не е малка и се притеснявам да ги върна и да ги поръчам отново и двата без да имам потвърждение, че ще ми я възстановят.

# 118
  • пустинята Гоби
Можете да върнете само неговия чифт, разбира се. Малко бавно връщат парите от обувки бг, но не се притеснявайте, ще си ги получите.

# 119
За колко време след поръчка ви пристигат?
Преди 4 работни ! дни съм пуснала..нищо още..

Общи условия

Активация на акаунт