Пазаруване от obuvki.bg - тема 4

• 22 903
  • 260
  •   1
Отговори
# 225
obuvki, ccc и Modivo са едно и също, да знаете. Поръчах си боти от ссс, изпращач е Modivo.

# 226
Фешън дейс наистина е по евтин, но всичко свършва за отрицателно време точно поради тази причина. Като харесам нещо, проверявам колко струва навсякъде и често се налага да правя компромис с цената, само защото моят размер го няма където е най-евтино. Борба си е буквално пазаруването. Не знам за вас, но на мен ми отнема много време и усилия и дори често ме дразни, вместо да ме разтоварва.

# 227
Fashion Days пък са emag

# 228
Аз преди много пазарувах от сайта, уважавали са ми рекламации, но твърдо се ориентирах към ССС заради промоциите, много лесната комуникация по телефон, теста при получаване/ обувки май нямаха/, големия избор.

# 229
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
А, аз се преориентирах към Спорт Депо и съм доволна, обувки.бг вече не е това, което беше. И много ме дразнят с този ии и невъзможността да се свържеш с жив човек.

# 230
А, аз се преориентирах към Спорт Депо и съм доволна, обувки.бг вече не е това, което беше. И много ме дразнят с този ии и невъзможността да се свържеш с жив човек.
С последното ще трябва да свикнем. Все по-трудно става да се свържеш с жив човек в много магазини. Почти невъзможно е и за сайтове като Zara home например.

# 231
Пекин победила Калин на женска битка - каква радост само.

# 232
  • Пловдив
Пекин победила Калин на женска битка - каква радост само.
Обърка темите...

# 233
Здравейте, поръчах слънчеви очила и маратонки от обувките, но очилата са без калъф и сетификат.
А в сайта бяха изобразени, че идват с калъф.
Получих ги напъхани в едно найлоново пликче.
Искам да ги върна, но трябва ли да кажа че съм ги получила в такъв вид или направо да ги връщам.
Притеснява ме да не кажат, че очилата са били с калъф итн.
Някой имал ли е подобен проблем?

# 234
Както сте ги получила, така ги връщате, без обяснения.

# 235
А с връщането как са сега нещата, че вече втори ден не взимат от куриера върната пратка. Бавят ли се с връщането на парите?

# 236
  • Сф
Връщат парите 2-3 дена, след като получат пратката.

# 237
А с връщането как са сега нещата, че вече втори ден не взимат от куриера върната пратка. Бавят ли се с връщането на парите?

Мъжът ми върна обувки на 22.10, още чака да му върнат парите….

# 238
Здравейте момичета.
преди седмица направих поръчка на зимни боти. Използвах и някакъв допълнителен код, който свали цената с 60 лв. Офертата беше трепач! Обаче ....поръчах 37 номер, получих 38 и са ми огромни, хлопат и дори две крачки са невъзможни. Написах им гневен имейл, защото нямам опция да се свържа по телефона....въпроса е има ли шанс да си получа желания размер на платената от мен с карта (преди доставката) цена ( вече го няма наличен в сайта 37 номер) или ще пия една студена вода? Връщане е ясно, че ще има, но има ли някой попадал в същата ситуация?
В крайна сметка грешката не е моя, а тяхна. Дали ще се заемат с казуса ми или ще ме отсвирят?

# 239
Има телефон...проверете назад в темата, качван е. Варненски някакъв номер беше мисля.
Ако го няма наличен номера, няма как да ви ги изпратят.
Парите ще ви бъдат върнати ...

Общи условия

Активация на акаунт